CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 2741|Reply: 44

Bella Astillah Pesan Kalau Cari Pasangan Jangan Pandang Rupa

  [Copy link]
Post time 13-5-2022 03:11 PM | Show all posts |Read mode
Bella Astillah memberi peringatan dalam perhubungan pandanglah pada karakter pasangan bukan kerana rupanya.


Bella yang juga isteri kepada penyanyi terkenal, Aliff Aziz, memuat naik perkongsian itu di laman akaun Instagram miliknya.




Foto: IG




“Anda mungkin jatuh cinta dengan seseorang kerana kecantikannya. Tapi ingatlah, pada akhirnya juga anda akan hidup bersama karakternya, bukan kecantikkannya,” tulis Bella.


Menjengah di ruangan komen, rata-rata bersetuju dengan kapsyen tersebut.




  



“Cantiknya ayat-ayat. Sangat tepat dan inilah aura positif!,” komen seorang pengguna IG.


Sebagai informasi, Bella dan Aliff pernah berdepan konflik rumah tangga.  Namun berkat kesabaran, akhirnya perkahwinan mereka berjaya diselamatkan.




  



Pasangan itu berkahwin pada 2016 dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan sepasang cahaya mata, Ayden Adrean dan Ara Adreanna.




  



  



Dalam perkembangan terbaharu, Bella kini menjalani penggambaran drama bersiri Aku Tanpa Cinta Mu arahan sutradara dan pelakon, Zamarul Hisham. -CARI


Sumber: Utusan Online
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan lagi besar dari putik jagung kan?

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 03:59 PM | Show all posts
iye ke x pandang rupa??
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:05 PM | Show all posts
kalau laki ko buruk & ko cakap camni boleh gak la nak hadam..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iya lah sis... Sis iyakan saja
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:24 PM | Show all posts
akuMNdia replied at 13-5-2022 04:05 PM
kalau laki ko buruk & ko cakap camni boleh gak la nak hadam..

Aiol pun x pndang rupa klau dlm hal jodoh & nak brsuami, lgi2 iol suka llaki yg middle aged tpi kes Bella Astillah ckp cmni mmg iol x prcya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp pandang totey kan?

Klu mcm STINGER konek x up tu kita buang dlm tong sampah siap2
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:43 PM | Show all posts
patutnya laki dia yg cakap. yg takde rupanya dia bukan laki dia hahahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko yg tak laku kan? Berapa kali dh laki buat hal masih juga melayan
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 13-5-2022 04:43 PM
patutnya laki dia yg cakap. yg takde rupanya dia bukan laki dia hahahahahhaha

Hahahaha..
Dia patut cakap walaupun pasangan curang berkali2 tetap setia demi sosej sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lahhhh

Kalau laki ekau cacat ke oku ke
Rupa macam Shuib ke Rahim ke Tokey ke Shuk ke
Boleh lah ekau nasihat

Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia komen pasal diri dia sebab dah berkorban memacam untuk a hunk of a bad boy. Dia tu yang tak match dengan Alip, not the other way around
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
LembingDayanti replied at 13-5-2022 04:43 PM
patutnya laki dia yg cakap. yg takde rupanya dia bukan laki dia hahahahahhaha

Hahahahahaha. Very the SPOT ON!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu cari putik jagung ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba kalau laki kau manak/Rahim JAGA stinger Tu...baru la ko layak bg nasihat
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia replied at 13-5-2022 04:05 PM
kalau laki ko buruk & ko cakap camni boleh gak la nak hadam..

Kalau bini si taukey tu ckp cmni boleh la nak caya kan
Ini... dah la ada cerita busuk sendiri canang dulu nak bgi tips pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Haaaa…ni dia citer pasal laki dia la kan, yg xpandang rupa dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaaa pasal rupa lah pun kau duk sabar hadap zirapah tu dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Ptt la alip ajis pilih ko, sbb dia ikut nasihat ko la tak pandang rupa. Ok fine faham.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaahaha
Bella the bimbo
Puhlezzzzz....
Ramai dah komen so iol just gelak je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 07:18 AM GMT+8 , Processed in 0.087728 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list