CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2220|Reply: 36

Ramai Tak Puas Hati Balik-Balik Muka Sama Jadi Hero! Pengarah Suka Hairul Azreen- Tak Pernah Merungut, Cedera Pun Steady

  [Copy link]
Post time 13-5-2022 02:47 PM | Show all posts |Read mode
Hairul Azreen memang layak dpat bayaran tinggi berdasarkan komitmen dan persembahan yang diberikan dalam setiap filem.


Pengarah The Assistant, Adrian Reh kata Hairul adalah seorang yang profesional dalam setiap perkara.


Foto: IG




"Sudah enam kali kami bekerjasama. Nak cakap soal bayaran, memang 'boleh tahan'. Tapi dia layak dapat bayaran itu. Dia senang memberikan kerjasama, mudah serasi dan sekali gus memberikan hasil yang bagus dalam filem," katanya kepada Harian Metro.


Tambahnya, "Memang dah banyak kali orang cakap 'balik balik Hairul'. Tapi nak buat macam mana, dia seorang yang sangat komited dan tidak kerlaluan saya cakap dia antara pelakon yang bgus di Malaysia.




  



"Dia sangat profesional. Sewaktu sesi latihan dia tak pernah 'complain'. Kalau dia cedera pun, dia 'steady' saja. Pendek kata, saya seronok kerja dengan dia selain dia menyenangkan kerja dengan orang."


  



  



  



  



Wah, berapa agaknya bayaran lumayan tu ya? Lepas ni tak payah teka siapa hero, pastinya Hairul lagi, tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:35 PM | Show all posts
hai kekrol. walopon tak sape sudi komen kekrul, meh demon komen. biarlah rejeki dia khuens. selalu pgarah mmg amek org yng sng diorng nk kerjasama. wlopon kekrol xda aura, yg penting hamis jalikha mencintaimu
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:40 PM | Show all posts
..ntah ntah~~~~ skandal heols... kikkikikiki...takyah nak bro code sangat lah... btw, hebat eh kabel theyols sampai PM & MenKom boleh turun...hebat eh... fishyyy~~
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:43 PM | Show all posts
Kenapa ramai tak suka dia?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 04:54 PM | Show all posts
ally9970 replied at 13-5-2022 04:43 PM
Kenapa ramai tak suka dia?

sebab dia ngan bini dia ngan adik beradik bini dia ngan mak mertua dia sekali super poyo termaksima
kui kui kui
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
rosedemon replied at 13-5-2022 04:35 PM
hai kekrol. walopon tak sape sudi komen kekrul, meh demon komen. biarlah rejeki dia khuens. selalu p ...

Terpaksa menerima cinta sbb nak menjaga aib dia masa dia melamar kat gv dulu..ini kata si hamis jalika.suka tak suka kenalah terima wlpn taste hamis bukanlah si jantan lembam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara bamtah dengan dia ni sape lagi kayu ek? Haha. Tp bamtah x poyo. So aku lg rela tgk bamtah dr dia ni. Turn off kalo ada nama dia ni. Mmg smpi skrg aku x tgk2 lg Paskal. Laki bini suka  dipuji
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon yg bagus dan individu yg bagus dua perkara yg bbeza ya
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Habistuh? Nak panggil patahalmulk?

Lebih baik aku ambik real kayu berlakon...puas hati

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Yawn..... Next!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasanya dorg suka pelakon yg ada komited dgn keje walaupon berlakon hauk, suara mcm chipmunk sekali pon.. Rezeki ko lah kekrul oiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun poyo, boleh nampak la Hairul ni jenis disiplin tinggi dan kuat kerja. Good for him.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 13-5-2022 05:21 PM
Antara bamtah dengan dia ni sape lagi kayu ek? Haha. Tp bamtah x poyo. So aku lg rela tgk bamtah dr  ...

Tapi lontaran suara bamtah mendatar dan berboloq. Hahaha.. Mcm lofa ckp kulum perkataan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
blh nmpk dia komited tp utk muncul di layar perak&kaca tv agak turn off. apakata biar je dia jd stuntman, amik la pelakon lain. iols baru je td tgk cerita dia jd bomba ke gara2 anak iols nak tgk. minit ke 12 iols tetido terbangun sbb abam abx pom2 nonstop anto parcel.
tgk sebelah anak teruna i pun siap berdengkur.
lahnatttt sgt cerita+lakonan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakonan dia better drp Fattah. Byk homework nk kena buat utk watak yg dia bawak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin sebab dia rendang tak berbuah kot aka kemetot?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 07:21 PM | Show all posts
aku tak tahu knpa kalau nampk dia berlakun dlm satu cter . Takde  jiwa & perasaan nk menengoknya. Terus tukar channel. Bagi aku dia takde aura pada mata aku. adehhh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu Adrian teh ni jenis mikir ke untung, dia kena pikir baik2 pemilihan hero. Sbb di herul ni xramai peminat sgt yg support dia. Setakat memang sorak kt IG la, netizen duk mengampu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2022 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
See, told ya. Acik kepam forum sengal je yg melebih2 punye hatred je. Tak pernah jumpe, xpernah dok skli pon, punye la benci based on IG je pon. Tu pon entah follow ke tak, pastu dok terikut benci. Tak faham betul dengan kebencian melampau kt Hairul ni. And lakonan heols dipuji untuk filem ni. Ada la improvement, dan bersungguh nak baiki. Tapi acik forum kepam tersangkak kat dalam ni, won't see it, sbb dah berhati hitam berkerak. Bende xberkait personally pon, nak sabit jadi kebencian. Sungguh tak faham.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg poyo giler hairul ni tapi berlakon ok. Kena unfollow IG dia baru boleh tengok Paskal dulu...hehe.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 11:44 AM GMT+8 , Processed in 4.052009 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list