CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: AKAZ85

Hanis Haizi Amougou V66

     Close [Copy link]
Post time 15-5-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MarryPottet at 15-5-2022 02:49 PM
missyL replied at 15-5-2022 12:50 PM
Hmmm
Tu die up mkn donut tu
Hahaha


Kuin kata dia buat cucur udang
Tak nampak pon kat atas coffee table cucur yg dia kata dia buat tu?
Yg ada cuma timun, carrot, fries & dipping sauce


Nak buat onde2 takde tepung beras kater nyerrr
Saper ntah ajor dia onde2 guna tepung beras. Sepupu aku tweenager stok kayangan pun tau buat onde2 gune tepung pulut

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-5-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 15-5-2022 02:48 PM
Kuin kata dia buat cucur udang
Tak nampak pon kat atas coffee table cucur yg dia kata dia buat tu? ...

Yihhhh bodohnya nak ckp ko tu terpaling omputih ke tak tau bwza tepung beras dan pulut??? My nephew dok study kat canada pun tau buat onde2. Bangang takde toleransi...kebodohan memang dia bolot habis tak tinggal kt anak2
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 15-5-2022 02:48 PM
Kuin kata dia buat cucur udang
Tak nampak pon kat atas coffee table cucur yg dia kata dia buat tu? ...

onde2 tu la plg senang nk buat. ckp jela pemalas kepam
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 15-5-2022 11:47 AM
iols speku jah sbb hari nmpk tersembul lain mcm i perut budder masa kat PD tu. ni nak let go  prel ...

perut sembul bkn buncit ke chuols? sheols ni byk kali dh ckp nk let go mcm2. tu baju lame die pn byk kali die ckp nk jual jugak. hrp takde la sudi membeli bebaju lame die tu. gile berkurun lame dh kot. skrg pilihan baju murah berkualiti dh merate2 bole dpt
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mat salleh takde buat open house raya kuin
Janganla harap ada full course dinner
Depa minum2 dgn jajan2 party platter je
Balik rumah tgh malam melantak lagi ye haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoii filter muka tu cam penyakit genetik oku je
Tak lawak langsung
Yelah atok man pilih you sbb duit you and filter beauty yg u pakai
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 15-5-2022 02:48 PM
Kuin kata dia buat cucur udang
Tak nampak pon kat atas coffee table cucur yg dia kata dia buat tu? ...

bodoh beyond galaxy betul dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ahaha apooo kuin kepam hadap mkn heavy food kt rumah org. org hidang simple tu kire ok la dr lgsg takde. buruk btl perangai. sbb tu diajar mkn dlu sblm pegi rumah org. mesti ko kecewa kn kepam
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-5-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pam Mok… Lain kali kena faham orang invite to chill or to have dinner together. Normally, American ni terus terang. Kalau ajak makan, dia memang akan habaq, dinner at my place.

Kalau depa cakap, come and hang out or chill, maknanya, takde lah makanan berat… Ko pun just nak bawak appertizer / snack, lepas tu expect orang sediakan meal untuk ko..

Senonoh sikit perangai. Lepas tu heboh bagitau kat IG.. Sendiri yang buat assumption, sendiri kecewa, sendiri juga nak mengadu domba.. Tak pernah nak berubah ya perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 15-5-2022 03:28 PM
Yihhhh bodohnya nak ckp ko tu terpaling omputih ke tak tau bwza tepung beras dan pulut??? My nephe ...

@namieamuro

Mujur ler dia tak buat onde2
Ntah jadi haper je kueh tu nanti
Mungkin jadi londeh2 cam tek barai dia tu

Tentulah dia akan introduce ke nebor tu "thissss isss....(30sec loading).....meleyzierrr traditionalsss desertssss. We called it...umphhh..arghhh...malacca fruitsss".
Pastu nanti nebor dia ingat our traditional dessert look & taste awful mcm yg kuin buat asal boleh je tuh
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm tipu je sheols bawak cucur udang tu… kalau ada mesti sheols tunjuk dgn bangga & hidung hexagon sheols.. ni mesti propa. buat cucur biasa pun guna premixed adabi.. ada hati nak buat cucur udang. i don’t buy it
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
_kelly replied at 15-5-2022 04:37 PM
bodoh beyond galaxy betul dia ni

Memang takde ubat dia punya penyakit BO to the DOH tu

Late night dinner = supper
Kalau dah supper tu memang biasanya org serve lite meal jah
Si gundu ni expect orang serve full course meal cam open house raya kat msia
Pastu merempan kat igs sebab balik rumah kena masak sebab perut muncit berlemak tepu dia tak kenyang melantak donut dgn maruku jah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
pasal laki foreign drg nak pelik drg makan nasi tu aku rasa meluat
kalau kawen dgn foreigner cerdik mungkin xde kuar soalan tu kot  huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 15-5-2022 06:12 PM
Memang takde ubat dia punya penyakit BO to the DOH tu

Late night dinner = supper

Sampah apa si gemok ni buat makan? Macam muka sheols pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts


Knp xmkn cucur die bawak byk2 lol

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 15-5-2022 02:48 PM
Kuin kata dia buat cucur udang
Tak nampak pon kat atas coffee table cucur yg dia kata dia buat tu? ...

Seumur hidup die maybe x pnh pn wat onde2 u
Acah2 je hahaha

Cucur tu pn xthu buat ke x
Tgu la die post gmbr cucur die kt lokasi party tu. Baru caya
Klo setakat kt dapur die xleh caya hahaha
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 15-5-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 15-5-2022 06:12 PM
mcm tipu je sheols bawak cucur udang tu… kalau ada mesti sheols tunjuk dgn bangga & hidung hexagon  ...

Kan
Until she post cucur tu kat lokasi party i pn  caye
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 15-5-2022 06:12 PM
Memang takde ubat dia punya penyakit BO to the DOH tu

Late night dinner = supper

Oh u dah post hahaha
I pn rajin post sbb cm bangang sgt hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 15-5-2022 06:13 PM
pasal laki foreign drg nak pelik drg makan nasi tu aku rasa meluat
kalau kawen dgn foreigner cerdik  ...

Die la terpaling kawen foreigners hahaha
Padahal Africans pure cm albedul mkn nasik jgk
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 15-5-2022 06:48 PM
Seumur hidup die maybe x pnh pn wat onde2 u
Acah2 je hahaha


Stok cucur adabi ada kn…patut bancuh n gorg je lah smbil2 tu bleh promot kt org lain gtuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 07:46 PM GMT+8 , Processed in 1.559081 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list