CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1741|Reply: 10

Ramai Gelabah Nak Tengok Muka Bayi- Mira Filzah Dan Suami Masih Kepenatan Sampai Tidur Pun Duduk

  [Copy link]
Post time 11-5-2022 03:16 PM | Show all posts |Read mode
Mira Filzah baru sahaja selamat melahirkan anak pertamnya Selasa lepas namun ramai dah tak sabar nak melihat wajah bayinya.


Masih berada di hospital, Mira kata dia dan suami masih dalam keadaan kepenatan.


Foto: IG




Pelakon ini juga memohon maaf sebab tak mampu nak balas mesej-mesej yang diterima melalui WhatsApp dan Instagram.


"Dua-dua penat. Akan sentiasa berkongsi perkembangan dari semasa ke semasa (Insya-Allah) bila semuanya dah perlahan-lahan kembali seperti biasa.


"Mira tak dapat lagi nak balas mesej di WhatsApps dan DM satu persatu. Maaf tau. Terima kasih untuk semua doa,"tulisnya.








Mira juga sempat memuat naik gambar suaminya, Emir yang sedang tidur dalam keadaan duduk di sofa.








Sabar ya semua, sekejap lagi Mira tunjuklah tu gambar bayinya.


Kalau tak nak tunjuk macam Neelofa pun harap faham dan bersabar banyak-banyak. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2022 04:16 PM | Show all posts
Tahniah Mira ..


Iols expect muka anak dia lebih kurang umar je ..
sonok aa umar dah ada cousin ..
boy plak tu ...

my baby nephew plak, masih tak lama pon nak dapat cousin juga
alhamdulillah , syukur rahmatmu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2022 05:15 PM | Show all posts
Sangat cantik, tetapi malangnya anak itu bukan milik saya
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2022 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Chen replied at 11-5-2022 05:15 PM
Sangat cantik, tetapi malangnya anak itu bukan milik saya

Pinjam la lakinya ..kendian buat satu baby ...pastuh bagi balik lakinya.....bagus tak idea aku?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2022 09:44 AM | Show all posts
meols pn x sabar nk tgk anak theyols. lg teruja tgk anak mira dari billie ain
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2022 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Mira basic. N tok uban..welcome to parenthood
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lifestyle dorang nampak normal tak terpaling penonggang. So iols doakan yg baik2. Memang la letih awal2 nak adapt dengan semua benda, lagi2 mf nak recover lepas bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2022 06:50 PM | Show all posts
stingerflank: Pinjam la lakinya ..kendian buat satu baby ...pastuh bagi balik lakinya.....bagus tak idea aku?

Apa le ko ni. Ngarut je.  Yg bercakap tu MR Chen.  Pinjam laki MF pun bukan MR Chen boleh ngandung. Nambah dosa lagi ade le.

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
biasa la baru2 ada baby tido duduk. nak2 minggu pertama. kadang2 tgh berjalan pun boleh tido
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 10:39 AM | Show all posts
tak kuasa nak gelabah
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2022 10:39 AM | Show all posts
tak kuasa nak gelabah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-6-2022 07:25 AM GMT+8 , Processed in 0.084100 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list