CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Lilrose

Lega Hidup Sebagai Ibu Tunggal, Shila Amzah Bersyukur Benda Ni Jadi Sekarang

  [Copy link]
Post time 7-5-2022 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 7-5-2022 10:13 AM
bebaru ni dia pernah bagi hint kan hidup dia kena control by family n kebebasan yang dia rasa masa ...

Mak dia bukan lecturer ke uolls? I ingat2 lupa tp rasa bini ndlala seorang pensyarah mcm pernah baca headline tu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-5-2022 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 7-5-2022 10:33 PM
Ko dtg beraya kat rumah aku dulu, kang aku bisik2 classy ke tidakkkkkk

Aku tak minat pole dancing......

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
setori_mori replied at 7-5-2022 11:32 PM
Mak dia bukan lecturer ke uolls? I ingat2 lupa tp rasa bini ndlala seorang pensyarah mcm pernah ba ...

Pensyarah apooo
Heshe dedolu pelakon extra takdan nak naik, jumpa ndlala kat set teruih nikah
Surirumah sepenuh masa la kot, bila shilalat mendonia jadi le queen bee
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
awexgaban7 replied at 6-5-2022 03:14 AM
Seronok sbb tak payah balik kampung…. Adoii laa shilalat oii… punya nk habaq kata dia laa manusia  ...

Maksudnya tak payah balik kg tu kira balik kg laki la ye? Sbb dia mmg org hululangat je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 02:15 PM | Show all posts
setori_mori replied at 7-5-2022 11:32 PM
Mak dia bukan lecturer ke uolls? I ingat2 lupa tp rasa bini ndlala seorang pensyarah mcm pernah ba ...

tak sure pulak...  rasanya bukan sebab mak dia keje mengekor laki je pastu mengekor anak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 7-5-2022 03:51 PM
Patutnya kan masa cinta terhalang tuhari dia fight la utk love life dia..ini tak..ngikut ja kata p ...

Jodoh ni memang rahsia Tuhan sesungguhnya, kan.
Dulu2, saya fikir, kahwin dengan restu akan bahagia smpi bila2. Gaduh sikit2 tu adat la rumahtangga. Tapi, kalau sampai bersyukur bila dah cerai, memang tak pernah rasa bahagia ke mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 8-5-2022 02:28 PM
Jodoh ni memang rahsia Tuhan sesungguhnya, kan.
Dulu2, saya fikir, kahwin dengan restu akan bahagi ...

Sis..bahagia org yg dah bercerai xsama rasanya dgn bahagia org yg kawin
Bukan xpernah bahagia myb lebih banyak dy memendam rasa makan hati that y semua bitter
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 09:50 AM GMT+8 , Processed in 4.288373 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list