CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Lega Hidup Sebagai Ibu Tunggal, Shila Amzah Bersyukur Benda Ni Jadi Sekarang

  [Copy link]
Post time 6-5-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yiiiihhhh sangat acah² ibu tunggal terpaling retis pojaan @tikusmontok ni

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-5-2022 11:13 PM | Show all posts
orkid_amani: Mesti married life dia so toxic kan..that y dia rasa lega lepas bercerai kot. Itu yg dia rasa awat la aq xbercerai awai lagi

i rasa sheila ni spesies yang bebas. pukul 7 malam keluar. pukul 3 pagi baru balik.
Rata-rata kalau duduk bandar besar semua buat perangai gitu baik lelaki atau perempuan.
certain of them berubah bila bujang ke kahwin
tapi certain of them perangai masih sama sebelum dan selepas kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2022 11:17 PM | Show all posts
rosmahisham replied at 6-5-2022 06:59 AM
Suara dia ni sedap tp bingittt..kuruskn la badan tu baru ank sorang #donebodyshaming

Sheila hamzah ni dulu lawa ooo dalam video klip tiada lagi cinta ruffedge tu.
kira tahun 2000 tu muka dia saja la kat TV
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 10:13 AM | Show all posts
Nham22 replied at 6-5-2022 11:29 AM
Kegagalan die ni sebenarnye perkara yg paling tragiss la kot... Sebab sebelom2x ni banyak gile bende ...

bebaru ni dia pernah bagi hint kan hidup dia kena control by family n kebebasan yang dia rasa masa pindah ke UK lepas kawen...  dia ni memang piggy bank makpak n adikberadik dia n dia kena keje macam orang gila untuk dapatkan duit to fulfill his parents' needs...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia xingat ke dl ms nk kahwin..hantaran, warna tema pn dia nk susun..belah laki kn follow je dia since dia retis..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 6-5-2022 11:27 AM
Ziana Zain pn xmerempan mcm ni sekali. Siap suruh anak2 jgn lupa telefon ayah lg

Tak jugak membantu having parents yg tak lihat dari sudut yg lebih besar..hubungan anak dgn ayahnya tak akan terputus......makin besar la kepala shilalat bila parents on her side...victim foreber...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila dapat jantan ,berkahwen...panjatkheun syukur..

Bila dikurniakheun zuriat ,panjatkheun syukur,inila lambang serta bukti kebahagian kami...

Bila bercerai...syukur ianya jadi sekarang....

Persoalannya...SYUKUR KO YG MANA SATU YG KO TELAH KUFURI?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 10:38 AM | Show all posts
zehra2 replied at 6-5-2022 09:44 AM
tulis lagu sesedap mcm dulu ya shilaa

[youtube]NzQ8FYJjghA[/youtube]

Macam ini kewww?

Mungkin dah tak berlaki sekarang the creativejuice in her utk menghasilkhen naskah yg baik akan teekambus jua sepertimana rumahtangganya sebelum ini?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-5-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
stingersting replied at 7-5-2022 10:24 AM
Tak jugak membantu having parents yg tak lihat dari sudut yg lebih besar..hubungan anak dgn ayahny ...

Bak kata nanasketum, satu family pn otak udang. What can we expect from them?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 7-5-2022 11:11 AM
Bak kata nanasketum, satu family pn otak udang. What can we expect from them?

Udang tak boleh berpikir kerna sifat kejadiannya yg berotak tapi yg tidak berakal sedanglheun  manusia yg dicipta dgn akal tapi tak boleh berpikir...lebih hina dari haiwan....

Kata anak jiran aku yg 3 tahun itewww
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 7-5-2022 10:13 AM
bebaru ni dia pernah bagi hint kan hidup dia kena control by family n kebebasan yang dia rasa masa ...

Kalau betul selama ni ikut jer kemahuan keluarga, xkan masa tgh menggeletis dgn boyfriend lama bergambar peluk2 pegang2 tu parents xkesah? Or at least diri sendiri xleh fikir ke impak dkt dia pny career dan maruah diri?  
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
orkid_amani replied at 6-5-2022 04:17 AM
Mesti married life dia so toxic kan..that y dia rasa lega lepas bercerai kot. Itu yg dia rasa awat l ...

drp rasa awat tak bercerai awal lagi… baik le dia rasa awat la terkawen

i sbnrnya lagi berminat nak tahu mak ayah heshe dah berbaik ke atau jadik cerai ikut jejak langkah heshe
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 7-5-2022 12:33 PM
drp rasa awat tak bercerai awal lagi… baik le dia rasa awat la terkawen

i sbnrnya lagi bermin ...

Patutnya kan masa cinta terhalang tuhari dia fight la utk love life dia..ini tak..ngikut ja kata parents..ujung2 kawen dgn yg parent approved pun tak kemana gak jodoh nya..
Kadang kalau hati kita ni tak 100% berdamai dgn takdir kan mmg kita akn ada rasa mcm terkilan..huhu..susah nk sacrificed.. lepas ni ikut ja kata hati sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian betul lah
Moga diya lekas dapat pengganti
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini I komen
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la nasib dapat laki toksik je. Kesian
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-5-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry, i still meluat dengan sheols ni.. dari dulu, kini dan selamanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik masuk tered ni just nak kecam poremer yg kulu kilir merempan retis tak classy
Biaq pi la depa takmo classy pun
Koman2 ade gak benda utk kita ngate tak gitu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 7-5-2022 10:28 PM
Acik masuk tered ni just nak kecam poremer yg kulu kilir merempan retis tak classy
Biaq pi la depa t ...

Ko classy tak AG?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
stingersting replied at 7-5-2022 10:29 PM
Ko classy tak AG?

Ko dtg beraya kat rumah aku dulu, kang aku bisik2 classy ke tidakkkkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 08:50 AM GMT+8 , Processed in 1.386887 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list