CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

[Tempatan] "RM800 Je Apa Masalah Kau?"-Pensyarah Berlagak Hina Pelajar B40 Tak Mampu Beli Laptop

  [Copy link]
Post time 5-4-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 1-4-2022 01:52 PM
dah ada report yo. ketinggalan sungguh you

Aah…video ni pun i tak tgk sampai habis.cuma ada la baca komen2 org yg marah2 prof ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-4-2022 05:29 PM | Show all posts
syamzana replied at 30-3-2022 09:52 AM
mmg murah pun compared to other univ. sbb tu kdg2 nmpk stdnt uitm mewah even b40. byk lenjan tang  ...

lecturer pun tau budaya ni itu yg dia bebel mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2022 01:54 PM | Show all posts
tacang 1..........................
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 30-3-2022 09:51 AM
eh menipu la dekkk ko dah sem 5 tak ada laptop... selama ni kau buat esaimen pegi CC ke ? merempat d ...

betul awak. kadang2 kita ada classmate yang kuat nipu lecturers.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
lecturer skunk ni jrg bg muka kt student. kita pun asyik kena ngan lecturer. sakit hati tp marah itu syg

MOD minta tacang bynk2
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 30-3-2022 10:46 AM
Ioll setuju dengan Prof ni, iolls sendiri student.. dah semester 5 takkan la takde laptop, acaner nk ...

Cerita awak sebijik sy. Saya pun ada flatmates mcmni x dtg klas asyik ponteng ex x hadir. Sy ambil sub kira2 jgak ada yg repeat Tp saya suke diajar oleh Prof sbb selesa & mereka bnyk p’man. Awak student mne?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 31-3-2022 01:18 PM
rasa nak titik2 je..
ko tu grad pon blom..

Sy prnh nangis terok kena mrh dgn lecturer.. mmg p’man asyikkan. Samppai dia tengking dpn org ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 10:26 AM | Show all posts
ayah xkeje, mak xde.mgkin dia tukang cari duit dlm family....kesian tau miskin2 kena hina,slow talk la n tolong apa yg patut..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:03 PM GMT+8 , Processed in 0.110421 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list