CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4980|Reply: 27

Siti rohayu umy dah kaya eh skrg…?

  [Copy link]
Post time 30-3-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Bahagiakan suami dan anak2, Rezeki mengalir tanpa henti. Bersyukur Allah beri nikmat kesenangan, kebahagiaan dan kesihatan. BAHAGIA sebenarnya kalau kita suami isteri dan anak2 membantu buat kerja rumah. Mengemas rumah, memasak sama2, Basuh kain jemur kain sama2 dan sebagainya.????Jangan pulak timbul fitnah kata umy buat laki jadi hamba????
.
Tiada jaminan rumahtangga bahagia bila berharta dan bukan juga pada rasa rupa. Bahagia itu datang
Dengan sendiri kalau kita terima pasangan kita seadanya. Jodoh ajal maut ditangan Allah, Semua Allah dah tetapkan. Sebenarnya kita pun tak tahu kita jaga jodoh siapa???? sampai masa diambil orang atau diambil Sang pencipta????

Ramai ye followers dia ni ramai yg kagum…dulu ingat lg masa dia susah,skrg kaya giler weh…

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-3-2022 08:40 AM | Show all posts
ishhh ishhh.... kesian dulu hidup melarat sgt kann....
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2022 11:10 PM | Show all posts
sapo dio ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg kata rumah ni hasil sumbangan org ramai dl, dia jual produk kosmetik skrg
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:44 AM | Show all posts
syakuntala replied at 7-7-2022 09:38 AM
Ada yg kata rumah ni hasil sumbangan org ramai dl, dia jual produk kosmetik skrg

tu la kannn.... sekrang berubah 360 darjah kannn...
sujud syukur sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 10:05 AM | Show all posts
si muka pisang
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Sek sek pata tmo mmey mcm ni belako bila menego..customer banyok..bisnes asyukkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:21 AM | Show all posts
sheols berlakon citer apa ni?

sheols ada muncul kat mana2 tv ker?

ker sheols pernah ada lagu hits jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-7-2022 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sapo eh ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
sapa ni kome woiiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang kalau rasa2 artis yg dibuka thread ni hanya terkenal dekat satu daerah majlis perbandaran sahaja, sila tepek gambar artis. Kiteorang yg kat daerah lain tak kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
siti rohayu celah bedah mana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiran sapa pulak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 01:25 PM | Show all posts
letak la muka, kalau glamer area sijankang saja , we ols dkt Bangsar dunno. kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat individu pernah tular 1kali takyah le bukak benang tt oii..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti rohayu mana pulakk ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 7-7-2022 01:49 PM | Show all posts
Anatttt sape ni wei?? Korang pakai buka je benang. Tertiba post gambar ruang tamu langsir biruuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 02:01 PM | Show all posts
ini yg peremer panggil ayu dagu tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 02:40 PM | Show all posts
benci laaaaaaaaaa... x xtaw sapa nie..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa ni wei. Siti rohayu mana plak ni
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 01:08 AM GMT+8 , Processed in 0.094704 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list