CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 11439|Reply: 311

[JTBC/Netflix 2022] MY LIBERATION NOTES - Lee Min Ki, Kim Ji Won

  [Copy link]
Post time 20-2-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Rahah at 29-5-2022 03:52 PM



Profile
Drama: My Liberation Diary (literal title)
Revised romanization: Naui Haebangilji
Hangul: 나의 해방일지
Director: Kim Suk-Yoon
Writer: Park Hae-Young
Network: JTBC
Episodes: 16
Release Date: 9 April 2022
Runtime: Saturday & Sunday 22:30
Language: Korean
Country: South Korea
Content Rating: 16+

Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©
"My Liberation Diary" tells a story of three siblings and a stranger.

Yeom Chang-Hee (Lee Min-Ki) is the middle child of the three siblings. He wants to escape from his family's home in Sanpo Village, but he doesn't have a dream and just spends his life meaninglessly. He is looked down upon by his family members.

Yeom Mi-Jung (Kim Ji-Won) is the youngest child of the three siblings. She would like to be liberated from her boring life, but she is introverted and timid. She is lonely and feels unfulfilled in her life.

Yeom Ki-Jung (Lee El) is the oldest child of the three siblings. She has a hot temper. She wastes a lot of time commuting to her job in Seoul from Sanpo Village. Her life is filled with complaints and she wants to find love.

Mr. Goo (Son Suk-Ku) is a mysterious man, who suddenly appears in Sanpo Village. He is always drunk. One day, Yeom Mi-Jung approaches him.

Notes
"My Liberation Diary" takes over the JTBC's Saturday & Sunday 22:30 time slot previously occupied by "Forecasting Love and Weather."

Cast
Lee Min-Ki - Yeom Chang-Hee
Kim Ji-Won - Yeom Mi-Jung
Son Suk-Ku - Mr. Goo
Lee El - Yeom Ki-Jung
Lee Ki-Woo - Jo Tae-Hoon
Cheon Ho-Jin - Yeom Je-Ho
Jeon Hye-Jin - Hyun-A

Source : Asianwiki

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 23-3-2022 09:20 PM

OFFICIAL TRAILER...


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
The drama’s production team stated, “It is a drama that contains moments of emotions that everyone has felt at least once. The realistic yet funny story will convey deep sympathy and comfort. We hope that ‘My Liberation Diary’ will bring small ‘liberation’ to viewers’ daily lives.”

Source: Soompi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeah next drama Kim Ji Won...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2022 04:27 PM | Show all posts
suka lee min ki
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 20-2-2022 04:27 PM
suka lee min ki

Iols ingatkan nak tengok chemistry Lee Min Ki & Kim Ji Won tapi dia jadi abang Kim Ji Won je... so, chemistry siblings je la...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2022 05:39 PM | Show all posts
Rahah replied at 20-2-2022 03:44 PM
Iols ingatkan nak tengok chemistry Lee Min Ki & Kim Ji Won tapi dia jadi abang Kim Ji Won je... so ...

tp iols tak suke ji won bkn tak suka sgt cuma kurang gemar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 20-2-2022 05:39 PM
tp iols tak suke ji won  bkn tak suka sgt cuma kurang gemar

Alamak...
Ji Won jadi adik Lee Min Ki okay tak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lee El ni macam selalu berlakon 1 drama dengan Son Seok Gu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2022 06:08 PM | Show all posts
Rahah replied at 20-2-2022 04:55 PM
Alamak...
Ji Won jadi adik Lee Min Ki okay tak?

iols suka min ki dgn heroin dia citer because this is my 1st time tu,....betul ke tajuk tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-2-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 20-2-2022 06:08 PM
iols suka min ki dgn heroin dia citer because this is my 1st time tu,....betul ke tajuk tu..

Because this is my 1st life...
Iols pun suka Somin... dia antara favourite actress iols...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 20-2-2022 05:57 PM
Lee El ni macam selalu berlakon 1 drama dengan Son Seok Gu...

Haah kan…iols nak tgk citer ni sebab Son Seok Gu…tapi lambat lagi…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-2-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-2-2022 09:49 AM
Haah kan…iols nak tgk citer ni sebab Son Seok Gu…tapi lambat lagi…

After drama Forecasting Love & Weather...

Ni 1st time la kan dia jadi hero sebab dia pair dengan Kim Ji Won... dua2 iols suka...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 27-2-2022 02:50 PM
After drama Forecasting Love & Weather...

Ni 1st time la kan dia jadi hero sebab dia pair dengan ...

Tgk sinopsis mcm menarik…ada 3 beradik tapi perangai masing2 lain2…sorang hot tempered, sorang laid back je & sorang introvert…nak tgk Lee El jadi kakak yg garang…dlm Matrimonial Chaos tu dia lembut je…ok boleh masuk watchlist…
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 05:13 PM | Show all posts
teaser dah keluar...tunggu TT update kat sini...
tgk yg sub version mcm lawak je watak Lee Min Ki tu...
casts pun semua best...
so utk next batch iols rasa iols mampu tgk citer ni dgn Our Blues je sebab dah bulan puasa...
lagi pun Grid pun belum abis lagi...
byk sgt citer best skrg sampai x mampu tgk semua...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-3-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 12-3-2022 05:13 PM
teaser dah keluar...tunggu TT update kat sini...
tgk yg sub version mcm lawak je watak Lee Min Ki tu ...

Done update...
Iols tak sabar nak tengok drama ni & Our Blues...
Nak layan healing drama pulak...
Tapi lambat pulak airing...

Kdrama ni kalau drama adik beradik pun best... memang realistic... tengok peel masing2...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 12-3-2022 07:11 PM
Done update...
Iols tak sabar nak tengok drama ni & Our Blues...
Nak layan healing drama pulak... ...

Iols pun tgh mood tgk citer healing je skrg ni…batch skrg ni walaupun iols punya watchlist ada pelbagai genre tapi yg healing (25 21) tu jugak yg tertunggu2 tiap minggu…

Tapi citer ni belum tau lagi kan ada kat viu/iqiyi/netflix? Harap2 adalah salah satu drpd online streaming platform tu yg ambik…kalau x, lambatlah nak tgk yg subbed punya…
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2022 12:02 PM | Show all posts
citer ni akan keluar kat Netflix...kalau search kat Netflix dah ada keluar info...
TT @Rahah sila update...
risau je kalau xde mana2 international streaming platform yg ambik...
busylah weekend iols lepas ni...

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cerita ni saing dgn cerita our blues tu kan.. itu pun chungmuro semua tu.. otai vs otai ler nampak gayanya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2022 02:25 PM | Show all posts
lonso replied at 23-3-2022 02:01 PM
cerita ni saing dgn cerita our blues tu kan.. itu pun chungmuro semua tu.. otai vs otai ler nampak g ...

haah..tulah terpaksa tengok dua2 sebab dua2 drama pelakon best...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-6-2022 10:22 AM GMT+8 , Processed in 0.203763 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list