Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
134665
View
340
Reply

[IKLAN] < Rumah/Bilik Sewa di sekitar Melaka >

[Copy link]

Author: Nocturna       Show all posts   Read mode

Post time 8-10-2008 01:40 AM | Show all posts
saya xmo umah besar2 sangat, lari budget. budget dalam 300-400 ble la.lagipun duduk tak lama.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2008 01:55 PM | Show all posts
kalau yang nak dekat dgn jalan hang tuah kena cari umah sewa area mana eh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2008 07:00 PM | Show all posts

Reply #17 lulabee's post

tu kene cr area2 orchard square sane

situ apatmen murah2 byk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2008 09:15 PM | Show all posts
Originally posted by Ax at 7-10-2008 10:18 AM
tp dh 10thn duk situ .. 350

huhuhuuh ..

tp sib baek pemili ..


sampai aty ko.bpk aku bukannye kaya nak bayar sewa memahal
350je yg dia mampu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 09:48 AM | Show all posts

Reply #19 shuffeak's post



pmili ko ke
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 11:56 AM | Show all posts
Originally posted by putrisakura at 8-10-2008 01:40 AM
saya xmo umah besar2 sangat, lari budget. budget dalam 300-400 ble la.lagipun duduk tak lama.

dekat poli tu ada satu flet kos rendah (Pandan Malim)...ada gak budak poli duduk...cuba la tanya..tak silap ada kosong. nama akak tu kak rubiah..no phone aku tak ingat lak..dulu ada..cuba round kat sana.
kalau rumah yg aku duduk lak ada la 2 lagi bilik kosong...tapi tak manis la rasanya kalau aku kasi korang duduk..heheheheh

[ Last edited by  Z77 at 9-10-2008 11:59 AM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 01:00 PM | Show all posts
ble je bagi kitorang dok tapi korang kena blah dulu la..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 01:07 PM | Show all posts

Reply #20 Ax's post

iye laa
esok aku ajak family aku pindah
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2008 04:43 PM | Show all posts

Reply #23 shuffeak's post

aman ckit uma sewa aku pahni

nk sewa kt negro2 bangla tesko
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2008 09:29 AM | Show all posts

Reply #24 Ax's post


iss kan bangla tesco tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2008 04:09 PM | Show all posts
Originally posted by Z77 at 9-10-2008 11:56 AM

dekat poli tu ada satu flet kos rendah (Pandan Malim)...ada gak budak poli duduk...cuba la tanya..tak silap ada kosong. nama akak tu kak rubiah..no phone aku tak ingat lak..dulu ada..cuba round ...


z77, kalau ingat no kak rubiah tu ko inform la sini. umah flet pun tak kisah la asal murah n dekat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2008 05:39 PM | Show all posts
Originally posted by shuffeak at 10-10-2008 09:29 AM

iss kan bangla tesco tuh?


hahahaa aku repot kt iss
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 07:51 PM | Show all posts

byk

byk umah sewa kat alor gajah.
aku dulu dok taman,sewa rm200.skrg myb 250 ke 300 kot...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 07:25 PM | Show all posts

< Rumah/Bilik Sewa di sekitar Melaka >

Post Last Edit by midory at 22-10-2011 01:12

salam..
ez ada 1tempahan banglo 4 bilik under resort,
lengkap dgn private pool & 8 breakfast..
tarikh booking pada 22hb iaitu pd arini..tetepi ez ada urusan lain yg xdpt di elakkan.
jadi pihak resort bg ez pilihan untuk tkr pd tarikh 23hb atau pun 29hb december ni..
kpd sesiape yg b'minat nk gantikan booking ez tu,ez offer rm400 je!!!
call & sms ez 017-2555883 dgn segera..beri nama & no ic utk tkr reservation no..tq
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 08:50 PM | Show all posts
tuk bapa malam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 09:41 PM | Show all posts
tuk bapa malam ni?
PinangMasak Post at 22-12-2009 20:50


1mlm jer..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 10:28 PM | Show all posts
banglo tuh berhantu tak??? kalo berhantu mesti ramai yang nak try tuh...

anyway, bleh tak ko bg camne nak kontek tuan punya banglo tuh so next time cuti sekolah bleh lar aku plak pegi booking...

terima kasih didahulukan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 10:53 PM | Show all posts
banglo tuh berhantu tak??? kalo berhantu mesti ramai yang nak try tuh...

anyway, bleh tak ko bg camne nak kontek tuan punya banglo tuh so next time cuti sekolah bleh lar aku plak pegi booking...

...
sincewhen Post at 22-12-2009 22:28


x pasti lak b'hantu ke x..
yg ni under resort
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2009 11:51 PM | Show all posts
oo.. under resort..

abis tuh camne nak kontek derang nih... ???bleh bg no atau nama resort tuh tak...???
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2009 12:14 AM | Show all posts
banglo ni under A'famosa resort,alor gajah melaka..u leh view kat website dier..
cume yg ni jer klu u b'minat,u terus deal dgn i sbb i yg dh booking,dh bayar full payment pun..tp date yg dh tkr ke 23 atau 29hb tu i xdpt pegi.sbb tu i nk cr sesape yg b'minat utk ganti tmpt i,i bg harga 400 je utk 4bilik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082454s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list