Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
135106
View
340
Reply

[IKLAN] < Rumah/Bilik Sewa di sekitar Melaka >

[Copy link]

Author: Nocturna       Show all posts   Read mode

Post time 29-10-2010 09:13 PM | Show all posts
aku dh jumpa rumah tapi xcukup org...sapa nak join???
umah ada yg 400 ada yang 550....
sok aku nak g tgk umah cmna....yg 550 tu fully furnish....
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2010 09:27 PM | Show all posts

MENCARI HOUSEMATE (RUMAH BERDEKATAN HOSPITAL MELAKA)

saya ada jumpa rumah....
tapi xcukup org untuk sewa...

klau boleh nak lagi 2@3 org perempuan....

beredekatan HOSPITAL BESAR MELAKA....


ada yg fully furnish ada yang x....


rumah 400@550

kemasukan segera or awal december (bergantung pada tahap urgency korg)

kalau nak kol 013 2901 039 LIN
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2010 10:20 PM | Show all posts
saya nak cr rumah tuk disewa dkt area serdang. blkg minlon...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2010 11:31 AM | Show all posts
lin dah dpt rumah ke?kat mane tuh??
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2010 09:49 AM | Show all posts

Homestay Warisan Melaka

Jika anda berkunjung di Melaka, anda boleh mendapatkan maklumat tentang penginapan di laman web Homestay Warisan Melaka ---
http://www.homestaymelaka.gov.my --- Pengembaraan Melaka bermulanya di sini.........

SELAMAT MELAYARI LAMAN WEB TERSEBUT....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2010 12:40 AM | Show all posts

Homestay Melaka (pangsapuri)

Penginapan Homestay yang selesa ,

LOKASI :

Pangsapuri Bergonia Bukit katil, Melaka Berhampiran JPJ Melaka,Jabatan,

-1 katil berkembar
-2 bilik tidur
-2 bilik air
-bilik utama aircond
-water heater, sofa, meja makan dan pinggan mangkuk, dapur masak
- Microwave
-tv
-Astro

RM100 sehari (weekdays)
RM100 sehari (Weekends & School Holiday)
Dikaun 10% ( Lebih dari 5 hari )

HUBUNGI :
http://homestayrahim2010.blogspot.com/
Abdul Rahim 013-6491907
Shah 012-6780076
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2010 12:41 PM | Show all posts
Salam kengkawan semua. Saya tgh mencari rumah sewa kat area melaka town sbb opis baru saya kat bukit baru..kalu ada tlg sms kan pd 019-66843
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2010 12:42 PM | Show all posts
Salam kengkawan semua. Saya tgh mencari rumah sewa kat area melaka town sbb opis baru saya kat bukit baru..kalu ada tlg sms kan pd hubby saya, 019-6684353 k.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2010 02:47 PM | Show all posts
Post Last Edit by cmf_Ax at 14-12-2010 10:59

masterbedroom kat taman tasek utama ayer keroh ...prempuan muslimah saje ok ... sms or kol me 0176272660  (amir)


----------- DAH ADE ORANG ,TQ _-----------------
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2010 12:55 PM | Show all posts
Salam..
Ada 1 bilik untuk disewa di Bukit Beruang. Rumah teres 1 tingkat fully furnished. Sekarang dah ada 4 org penyewa..tinggal 1 bilik je lagi..RM200 utk seorg. Kalau nak twin sharing boleh tapi RM120/head. Bilik ada katil single, cermin panjang, almari baju dan meja +kerusi. BArang lain dalam ruma, sofa, Tv, dining table, peti ais, mesin basuh, dapur masak, ampaian...
Lokasi : dekat MMU.
5 minit dari MITC/Mydin?Seri Negeri

Kalau berminat boleh call saya 0196794079.
TQ
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2010 03:33 PM | Show all posts
masih mencari rumah sewa ni....masa semakin suntuk nie
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2010 06:57 PM | Show all posts
Actually saya cari rumah sewa area Bukit Baru @ Bukit Katil coz dekat dgn tempat kerja hubby & saya sekali. That's why bilik tak nak. Sesapa yg ada rumah tu call my hubby number 0196684353 @ 0196675069 (mine). Pleaseeee kalau bole nk masuk dlm this month. Thanks...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 05:22 PM | Show all posts

melaka BUDGET holiday...

kepada rakan-rakan,kawan-kawan, kenalan yang ingin bercuti ke Melaka, tapi risau jika kos mahal, kami ada jalan penyelesaian nya.... hubungi kami untuk percutian bajet anda... dengan pakej menarik yang kami tawarkan, pasti percutian anda ke Melaka mengamit seribu pengalaman yang manis... lawati blog kami dan mail kan sebarang persoalan anda...

http://akasiaholiday.blogspot.com
akasia.holiday@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2010 11:07 AM | Show all posts
Salam wbt..tak silap melaka ader budget hotel dalam town area dan near to visitor attraction...then ader jugak home stay yang di usahakan oleh penduduk tempatan..kene rajin carilah...jumaat ni aku balik melaka hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2010 10:46 PM | Show all posts
salam kawan2

bagi yg mencari homestay murah dan selesa 4 bilik, kelengkapan asas tip top kat Melaka boleh lihat info ini http://bit.ly/bIHHle
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2011 07:07 PM | Show all posts

nak beli rumah tak?

Assalamualaikum kepada semua warga Melaka yg beragama Islam dan salam sejahtera....

camni je la...aku nk jual sebuah rumah endlot kat taman Aeronautik Taipan....dulu pernah la gak 2-3 keluarga sewa rumah ni....skrg xdela la lagi...aku harap ada la forumer2 kat sini sudi beli rumah aku sebab aku perlukn $$$ sgt2 ....hutang rumah dah tinggal tak bbrp byk la kalau xsilap akut dan klu berminat beli kenala alter ckit rumah ni sbb byk la gak yg rosak....kalau ada sesapa yg berminat leh la PM aku no tel .....nnt aku kol korang secepat mungkin...terima kasih
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2011 08:31 AM | Show all posts
kat mana taman ni? lokasi please..
iklankan je kat mudah.com
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2011 09:27 AM | Show all posts
kat mana taman ni? lokasi please..
iklankan je kat mudah.com
bungazaleha Post at 20-1-2011 08:31


kat area taman merdeka puan....berminat tak? quote la rega kt PM saya? nnt saya respon ASAP....dah pernah iklankn kt mudah tapi xde respon la....tu yg try kat cni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2011 04:09 PM | Show all posts
cerita la pasal rumah tu... harganya, luasnya dll
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2011 06:39 PM | Show all posts
sunfizz
nti saya tnya member,awak letak je spec kat sini...luas,tahun berapa,dll...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.239026s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list