CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 6901|Reply: 89

Kalau Nak Buat Bini, Netizen Setuju - Netizen Teruja Anak Shuib Mesra Dengan Wan Sharmila

[Copy link]
Post time 17-2-2022 03:18 PM | Show all posts |Read mode




Selepas penyanyi Siti Nordiana, nampaknya netizen kini mahu menjodohkan Shuib Sepahtu dengan pelakon Wan Sharmila Wan Muhamed, 41 pula.

Sebelum ini video satu-satunya anak perempuan Shuib, Dzahira Talita Zahra, 9 atau Dekta dipeluk seorang wanita menjadi bualan netizen.



Nama pelakon Wan Sharmila disebut-sebut sebagai perempuan dalam video itu.





Kredit foto - mStar




Terbaru, menerusi perkongsian video di akaun Instagram Siti Sarah Raissuddin, Dekta dilihat bertemu dengan Wan Sharmila di sebuah pusat membeli belah.





  



Meninjau ruangan komen, rata-rata netizen dilihat teruja dan merestui sekiranya Wan Sharmila bertemu jodoh dengan Shuib.






























Kredit foto  - Instagram Siti Sarah




Shuib ada memberitahu dia kini sedang berkawan dengan seorang wanita namun dia mengakui hubungan mereka masih belum serius.


Malah, ibunya juga seolah-olah sudah memberi restu jika Shuib mahu berumah tangga kembali.



Shuib mendirikan rumah tangga dengan arwah Siti Sarah pada 2011 dan dikurniakan empat cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, Ariq Matin, 6, dan Ayash Affan yang kini berusia enam bulan.


Manakala Sharmila pernah mendirikan rumah tangga dengan penerbit drama TV, Fazli Bahrom pada tahun 2007 namun perkahwinan mereka tidak kekal lama dan bercerai pada 23 Oktober 2009. Perkahwinan mereka tidak dikurniakan cahaya  mata.


Sehingga kini, netizen masih berteka-teki siapakah yang bertuah menjadi pemilik hati bapa kepada empat orang cahaya mata itu. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2022 03:21 PM | Show all posts
aaaikkkk.. hrtu kata bkn ko.. alih2 ko orgnya..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 03:25 PM | Show all posts
kenapa hari2 mesti nak ada cerita pasal cari binik si prince charming ni? letih lah!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 03:25 PM | Show all posts
Mmg hari2 kena ade news sampah nih ke

Reporter bodohh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 03:31 PM | Show all posts
sedih betul taste orang Malaysia lately ni..
duda nak cari bini yg digembar gemburkan level Soeb jerr...
penyanyi yg nak diketengahkan level iqbal pulak...
adoiiiii sakitttttt betul bahana sikit2 viral skang ni...
yg hauk takde faedah jadi femess dan dijulang ke langit...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
babelina replied at 17-2-2022 03:21 PM
aaaikkkk.. hrtu kata bkn ko.. alih2 ko orgnya..

lahhhhh ingtkan langsung xda kaitan, ujung2...... hmmmmm moga berjodohan lah ya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 03:40 PM | Show all posts
apakehalnya suib ni femes benar....kalau sapu sampah tepi jalan xde sapa nk pandang kot. sbb retis je kira satu malaya kena tau ke pasal bini baru or calon bini baru. udah2 la netizen pon
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 03:42 PM | Show all posts
eh bodohnya berita zaman nau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2022 03:43 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 17-2-2022 03:34 PM
lahhhhh ingtkan langsung xda kaitan, ujung2...... hmmmmm moga berjodohan lah ya

knnn.. cpt2 la kawin.. asyik2 citer nk kawin shueb nie..
props pula.. ank2.. hmmm sedihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 03:55 PM | Show all posts
haritu terang-terang reject, takde kaitan la apa lah.. alih-alih bawak anak dara soed jalan2 pulak... mak tiri pun tak menyempat nak upload kat IG arwah...acah-acah nak sweet-sweetkan soeb dengan semua perempuan.. apooo... ingat IG arwah tu tempat cari jodoh ke hape.. upload pasal anak-anak pun kat IG soeb cukup dah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya arwah Sarah... semua gila glemer atas kematian arwah.. terutama mak tiri guddu.. yang si Lalaport nih haritu kemain menafikan siap cakap eh saya pun terkejut dengan wanita yang betul2 seiras dengan saya. Sangkakkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 04:55 PM | Show all posts
Knp pakai ig arwah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lala ni kawan baik Sari kan? Boleh jadi je kalau sari kenenkan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 05:01 PM | Show all posts
Mcm ko sorang jela duda hot kat malaya ni shahmira
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah wan sharmila u deserve better la... tgk tasha shila tu cari yg kayo sikit la wajah cantik jgn persiakan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa ramai lagi budk2 kat luar sana yg terabai anak2 shuib gak dapat perhatian
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis lagi buat content misi mencari bini baru. [em:10:]
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Pls lala...u deserve better...ko tgk soeb tu gile buat content sdgkan lala ni bkn org yg jenis suka buat content. Nnt hidup u x tenang lala...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen setuju ke tidak apa nak kisah.
Suib nak ke tak, apa kita nak kisah.
Anak dia, hidup dia, harta dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sariyanti ke yang kenen kan lala dkt shuib ni?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 10:34 PM GMT+8 , Processed in 0.089902 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list