CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2138|Reply: 5

Coronavirus NeoCov Bakal Bunuh 1 Dari 3 Manusia

  [Copy link]
Post time 29-1-2022 03:21 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 29-1-2022 03:23 AM

Wuhan dan WHO sedang kaji coronavirus berbahaya di kalangan kelawar dari Afrika Selatan.



NeoCov ni hampir seakan MERS (kuat membunuh) tapi merebak melalui ACE2 macam Covid-19 (kuat menjangkiti). Bukan virus baru, dah ada sejak 2012, tapi NeoCov kini mula diperhatikan sebab NeoCov hanya perlu satu mutasi je lagi untuk mula merebak antara sel manusia. Jika berlaku penularan di kalangan manusia, NeoCov dikatakan mampu membunuh 33% dari pesakit yang dijangkiti (serang melalui reseptor ACE2, sel-sel pada sistem pernafasan macam Covid-19). Kadar kematian yang sangat tinggi berbanding 1.5% kadar fatiliti Covid-19 sekarang.

Bagaimanapun, saintis kata tak semua coronavirus sedang menular di kalangan haiwan, akan jadi pandemik di kalangan manusia macam Covid-19. Malah hidup kita memang hari-hari dikelilingi virus berbahaya. Jadi sila bertenang. NeoCov amat tak mungkin menular di kalangan manusia, tapi mungkin kalau menular pun, dijangka hanya akan jadi macam MERS di Timur Tengah atau Virus Nipah di Asia Tenggara.

Juga dinyatakan 75% penyakit yang manusia dapat biasanya berpunca dari haiwan. Jadi sila jaga jarak antara kita manusia dan haiwan liar.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2022 01:34 PM | Show all posts
.
https://indianexpress.com/articl ... -heres-why-7746101/ - no-we-are-not-faced-with-a-killer-neocov-virus-now-heres-why / Tidak, kita sekarang tidak menghadapi virus NeoCov pembunuh dahsyat. Berikut mengapa tidak ... - 29 Jan 2022

FUD.?
.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:54 PM | Show all posts

Cenforce 200 also known as Sildenafil Citrate 200mg, is an effective drug used to treat erectile dysfunction (ED) or erectile dysfunction in men by increasing blood flow to the muscles. It is an FDA-approved drug and belongs to the PDE5 inhibitor category.

Cenforce 100 Contains the active ingredient sildenafil citrate 200 mg. Centurion Labs can be purchased online from a renowned pharmaceutical company Centurion Lab.

Cenforce 150 is a generic drug containing sildenafil citrate. Widely prescribed for the treatment of erectile dysfunction. A standard copy of the brand name drug Vi*gra.

visit - Royalpharmacart
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:55 PM | Show all posts
Fildena 100 is a prescription medicine and must be purchased on the advice of a professional. Made with different qualities and different alternatives. Since the age and severity of the disease vary from person to person, it is necessary to have some information on its recurrence and duration.

Fildena 200
Super Fildena
Fildena Super Active
Aurogra 100
Sildalist 120
Sildalist 140
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:56 PM | Show all posts
Vidalista Black 80 is a very effective drug that acts as a powerful drug and belongs to a class of drugs known as phosphodiesterase inhibitors.

Vidalista Black 80
Vidalista 80
Vidalista 60
Vidalista 40
Vidalista 20
Super Vidalista
Extra Super Vidalista
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:58 PM | Show all posts
Kamagra 100 Tablet is a prescription medicine used to treat erectile dysfunction (impotence) in men. It works by increasing blood flow to the p*nis. This helps men to get or maintain an erection. It belongs to a group of medicines known as phosphodiesterase type 5 (PDE 5) inhibitors.

Kamagra Oral Jelly
Super Kamagra

Cobra 120
Cobra 200
Super Vilitra
Vilitra 60
Vilitra 40


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 12:41 PM GMT+8 , Processed in 0.077389 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list