CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala

  [Copy link]
Post time 2-2-2022 11:38 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-2-2022 11:43 AM
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 11:35 AM
keh keh keh

dah malu la tu....

keh keh

AKU NAK TANYA KO @ah kwan

1) Berapa umur ko pada tahun 1970an?

2) Berapa Umur ko pada tahun 2022?

3) berapa RM ko allocate duit utk simpan makanan bagi 400 orang utk 2 tahun?

keh keh keh

wa gelak bole?

keh keh


KENAPA KO X NAK JAWAB SOALAN AKU NI AH KWAN

KO TAKUT PENIPUAN KO TERBONGKAR YA

DARI TEMBERANG KO TU..

UMUR KO PADA TAHUN 1970AN LEBEH KURANG 25 TAHUN

SO, TAHUN 2022.. 72 TAHUN..

KEH KEH KEH

SELURUH PORUMER CARI DA TAU KO NI PENIPU.. HUMBLE BRAG... TAKABBUR

KEH KEH KEH

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2022 11:39 AM | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-2-2022 11:36 AM
ko x yah layan kaki temberang ni..

umur pong tipu,

keh keh keh

pekejadahnya musim musibah manusia nak makan 4 kali sehari
dapat makan sekali sehari pun dah dikira beruntung besar masa musim tu....

kan beza, mereka yang simpan makanan untuk tembolok sendiri dengan mreka yang buat untuk masyarakat?
tapi sembang ke langit cerita persedian....pikir untuk tembolok sendiri begitulah kekdahnya.....

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 11:42 AM | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-2-2022 11:38 AM
keh keh

AKU NAK TANYA KO @ah kwan

keh keh keh

dah kenapa wa nak kena jawab tentang personal life wa pada lu?
lu sapa? guru besar wa ke?
ke lu rasa lu boss wa?
ke lu rasa lu layak jadi guru tauhid?
sampai wa kena report pada lu personal life wa plak....

eh..tak payah la perasan sangat hidup tu...
setakat sembang beksin, gi duduk diam diam kat rumah lu..
simpan la makanan untuk tembolok lu.....

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 11:42 AM | Show all posts
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 11:39 AM
keh keh keh

pekejadahnya musim musibah manusia nak makan 4 kali sehari

KEH KEH KEH

KO ADA KE RM2 JUTA LEBEH  NAK BAGI 400 ORANG MAKAN UTK 2 TAHUN

KEH KEH KEH
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 11:43 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-2-2022 11:45 AM
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 11:42 AM
keh keh keh

dah kenapa wa nak kena jawab tentang personal life wa pada lu?

keh keh

KENAPA KO X NAK JAWAB SOLAN AKU..

KALO KO BUKAN TEMBERANG.. KO MUSTI JAWAB..

AKU NAK TANYA KO @ah kwan

1) Berapa umur ko pada tahun 1970an?

2) Berapa Umur ko pada tahun 2022?

3) berapa RM ko allocate duit utk simpan makanan bagi 400 orang utk 2 tahun?

keh keh keh

wa gelak bole?

keh keh


KENAPA KO X NAK JAWAB SOALAN AKU NI AH KWAN

KO TAKUT PENIPUAN KO TERBONGKAR YA

DARI TEMBERANG KO TU..

UMUR KO PADA TAHUN 1970AN LEBEH KURANG 25 TAHUN

SO, TAHUN 2022.. 72 TAHUN..

KEH KEH KEH

SELURUH PORUMER CARI DA TAU SELAMA NI KO PENIPU.. KAKI TEMBERANG


HUMBLE BRAG... TAKABBUR

KEH KEH KEH


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 11:45 AM | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-2-2022 11:42 AM
KEH KEH KEH

KO ADA KE RM2 JUTA LEBEH  NAK BAGI 400 ORANG MAKAN UTK 2 TAHUN

keh keh keh

dah berpuluh tahun pun kumpul dan sediakan itu barang...
bukan 2-3 tahun sorang diri macam lu...
pokok buah semua dah besar..ready untuk dipetik sahaja....

auliya illah ni...bukan macam lu...lama dah Allah perintah mereka siapkan barang tu...
yang kami pun diberi kesian untuk follow dan bantu apa yang perlu....

itu lah beza jamaah dengan nafsi nafsi...
jamaah ni, panduan kat depan mereka adalah Muhammad....
nafsi nafsi ni..panduan kat depan akal, google, youtube..dan akhirnya azazil...

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 11:46 AM | Show all posts
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 11:45 AM
keh keh keh

dah berpuluh tahun pun kumpul dan sediakan itu barang...

keh keh

KENAPA KO X NAK JAWAB SOLAN AKU..

KALO KO BUKAN TEMBERANG.. KO MUSTI JAWAB..

AKU NAK TANYA KO @ah kwan

1) Berapa umur ko pada tahun 1970an?

2) Berapa Umur ko pada tahun 2022?

3) berapa RM ko allocate duit utk simpan makanan bagi 400 orang utk 2 tahun?

keh keh keh

wa gelak bole?

keh keh


KENAPA KO X NAK JAWAB SOALAN AKU NI AH KWAN

KO TAKUT PENIPUAN KO TERBONGKAR YA

DARI TEMBERANG KO TU..

UMUR KO PADA TAHUN 1970AN LEBEH KURANG 25 TAHUN

SO, TAHUN 2022.. 72 TAHUN..

KEH KEH KEH

SELURUH PORUMER CARI DA TAU SELAMA NI KO PENIPU.. KAKI TEMBERANG

HUMBLE BRAG... TAKABBUR

KEH KEH KEH

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 11:47 AM | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-2-2022 11:43 AM
keh keh

KENAPA KO X NAK JAWAB SOLAN AKU..

keh keh keh

seluruh forumer dah tahu?
so? ada wa kesah?
dah lama pun mereka tahu ni....

tapi hari ni baru mereka tahu, lu tiada panduan dari mukmin....
pikir dengan akal dangkal sendiri..tengok youtube dan google sahaja...
baru mereka tahu, tak ikut Muhammad pun....

keh keh keh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2022 11:48 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-2-2022 11:51 AM
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 11:45 AM
keh keh keh

dah berpuluh tahun pun kumpul dan sediakan itu barang...

KEH KEH KEH

INI KO TULIS

dah berpuluh tahun pun kumpul dan sediakan itu barang...

OOOIIII BODO...

MAKANAN TU X ROSAK KE,  BERPULUH TAHUN KO SIMPAN?

KALO NAK TEMBERANG PONG, AGAK2 LER

SEMUA PORUMER CARI DA TAU KO KAKI TEMBERANG

Keh keh keh

wa nak gelak bole?

Keh Keh Keh


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 11:52 AM | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-2-2022 11:48 AM
INI KO TULIS

dah berpuluh tahun pun kumpul dan sediakan itu barang...

keh keh keh

dangkalnya pemikiran lu ni...
sebab nama jamaah..sebagai contoh...beras...
setiap bulan memang members beli beras pun uttuk rumah masing masing...
jadi mereka beli beras baru, bawak ke tempat pengumpulan dan ambil beras lama di sana, gantikan dengan beras baru...
jadi yang lama akan berganti dengan baru setiap masa....

tak perlu pun nak vacuum semua ni
sapa la yang follow pemikiran dangkal macam ni....
adoi la....

kesian...

keh keh keh

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 11:55 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-2-2022 12:08 PM
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 11:52 AM
keh keh keh

dangkalnya pemikiran lu ni...

KEH KEH KEH

INI KO TULIS

dah berpuluh tahun pun kumpul dan sediakan itu barang...


LA NI KO KATA BELI TIAP2 BULAN..

PENIPU..

KEH KEH KEH

DULU KO KATA KO DA PREPARE UTK 400 ORANG..

LA NI KO KATA BUKAN KO SORANG TAPI JEMAAH..

KEH KEH KEH

WA NAK GELAK BOLE?

KEH KEH KEH


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 09:44 AM
keh keh keh



Amboi seharian ambik masa fikir nak reply apa kat gua. Mesti buka kitab cari formula nak reply.

Apa pa lah....Gong Xi fa Cai Ah pek.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 12:08 PM | Show all posts
slavehunter replied at 2-2-2022 12:02 PM
Amboi seharian ambik masa fikir nak reply apa kat gua. Mesti buka kitab cari formula nak reply.

...

keh keh keh

apa lu ingat wa takde life lain kah?
wa bukan macam lu...
just because lu takde life lain atau suka menunujuk ilmu...
jangan lah ingat semua orang sama macam lu ya...

haa..sambut lah tahun baru cina tu...
wa cuma sambut awal muharam jer...

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 12:09 PM | Show all posts

keh keh keh

dah keluar dah segala isi perut dan kebodohan lu....
sembang pasal beksin ke hulu ke hilir....
tapi dangkal benar pemikiran....

tapi wa faham lah...tak ikut Muhammad macam ni lah perangainya pun...

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 12:11 PM | Show all posts
slavehunter replied at 2-2-2022 12:02 PM
Amboi seharian ambik masa fikir nak reply apa kat gua. Mesti buka kitab cari formula nak reply.

...

keh keh keh

kaki temberang ni da kantoi..

semua warga porum da tau..

x yah layan..

aku da bongkar temberang dia tu..

let's move on..

biarkan dia idup dalam fantasi penipuan ciptaan dia..


keh keh keh

wa nak gelak bole?

keh keh keh


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-2-2022 12:11 PM
keh keh keh

kaki temberang ni da kantoi..

Nak ajar orang Islam dia sendiri tak tahan ujian, dia tak boleh bawak, rendah diri takde,putar sana sini, takjub dan ujub dengan diri sendiri.
Qarin dia menang pun takleh terima.
Dia fefeeling level dia bawah Nabi.
Pestu dah kantoi mula lah guna Illuminati,google, m.o yang sangat pathetic.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2022 12:25 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-2-2022 12:26 PM
slavehunter replied at 2-2-2022 12:14 PM
Nak ajar orang Islam dia sendiri tak tahan ujian, dia tak boleh bawak, rendah diri takde,putar san ...

bila aku da kantoi kan dia..

mula bawak citer lain, lari dari kisah penipuan dia..

beksin lah, teori konspirasi lah..

mmg pada mulanya aku citer pasal teori konspirasi..

tetiba plak dia citer dia blaja agama lah..

guru dia da suruh buat dulu2 lagi lah..

ko da kenape ah kwan

attention seeker..

kurang kaseh sayang

humble brag lah

dia merendah diri lah..

aku perasan semua post dia hampir kat semua thread musti bgtau merendah diri blajar agama..

musti citer kisah2 agama

blaja dah lama lah..

perasan bagus

bila aku petik satu ayat Al Quran yg ada kena mengena pasal citer dia..

trus gelabah tetek..

gelabah tetek sbb x tahu bhw ayat tu diturunkan sbb peristiwa yg dia citer tu

humble brag..

kan da kantoi

keh keh keh

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 12:30 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-2-2022 12:31 PM

Zimbabwe da kena

Venezuela da kena

Lebanon da kena

Turkey?

US Dollar?

Semua matawang dunia?




Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 12:31 PM | Show all posts
keh keh keh

mula lah masing masing menyalak sesama sendiri...
haiya...baling mercun bola baru sedar diri nanti...

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 12:37 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-2-2022 12:38 PM
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 12:31 PM
keh keh keh

mula lah masing masing menyalak sesama sendiri...

keh keh keh

kata balajar agama sejak 1970an

hukum main mercun pong x tau..

https://muftins.gov.my/2019/06/21/bunga-api/

Soalan:


Apa hukum tembak bunga api untuk Perayaan Tahun Baru Cina, Perayaan Cap Goh Mei, Perayaan Orang Cina


Jawapan:


Bagi orang Cina membakar bunga api telah menjadi tradisi mereka, kerana menurut kepercayaan orang Cina membakar mercun/bunga api adalah untuk menghalau kuasa jahat.


Membakar mercun atau bunga api bukan budaya orang Islam. Islam melarang membakar mercun atau bunga api kerana perbuatan membazir wang ringgit dan harta benda, bunga api juga sangat merbahaya dan memudaratkan jiwa, kesihatan seperti hilang penglihatan, terbakar anggota badan, atau menderita akibat kecederaan serius dan boleh juga mengakibatkan kebakaran. Pihak berkuasa menguatkuasakan undang-undang yang mengharamkan sepenuhnya penggunaan mercun untuk tujuan peribadi, terutamanya atas sebab-sebab keselamatan.


budak2 pondok n balaja agama x main mercun lah..


mana guru n pondok yg ko balaja ni..


KANTOIIII  LAGI


KEH KEH KEH


WA GELAK BOLE?


KEH KEH KEH


AH KWAN -1,000,000,000,000


pengecatbintang +999,999,999,999,999














Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 12:29 PM GMT+8 , Processed in 0.129394 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list