CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala

  [Copy link]
Post time 4-2-2022 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 4-2-2022 12:17 AM
Ekceli apa agenda nwo ni? Sebut dajal2 what they plan to have in the end?..berlibur sepanjang tahun  ...

Tu la i pun confused juga.  Hari tu ckp world reset macam dah nak kiamat derang ni cerita tak de harapan dah tiba2 sekarang kata boleh build balik pula.  Sementara tu dah jadi zombie ni pulak camne ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2022 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 4-2-2022 12:29 AM
Peniaga yg dok sorok tu. Xleh nk sorok lama mana. Nnti makin banyak telor rosak..tumggu sebulan ni b ...


Sama lah dgn kes ayam.  Terang2 tau kenapa tapi nak gak palitkan dgn cerita nwo la bagai.  Bila dtg musim perayaan je ini lah jadi if not takanlah tiap tahun gomen akan announce “bekalan daging ayam tepung beras minyak semua cukup”.  Tiap tahun kut takan lah tak ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang yg level tinggi2 x kan x tahu rules CI.  Nah, aku spoonfed

[07] Thread or post that with ALL CAPITAL LETTERS are forbidden:
[07] Topik atau tulisan dengan SEMUA TULISAN BESAR adalah dilarang:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ulamalu replied at 4-2-2022 09:00 AM
Korang yg level tinggi2 x kan x tahu rules CI.  Nah, aku spoonfed

[07] Thread or post that with ALL ...

Chuols, kalau geng2 ni tak apa chuols tapi cuba kita terus diban nye oleh mod. Geng2 ni kuat meroyan report gak bila kita pulang kan paku buah keras.  Penakut and cry baby.  Dia kata orang tak pe.  Tengok je la dah OT tapi geng dia tak apa tapi kalau orang lain terus merempan OT OT OT.

Bila thread kena close sebab dah lama merempan kata mod nak sorokkan the truth …
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
ulamalu replied at 4-2-2022 09:00 AM
Korang yg level tinggi2 x kan x tahu rules CI.  Nah, aku spoonfed

[07] Thread or post that with ALL ...

Nak potong kredit silakan..

Ko ngan AYAM TUA tue..

Report lah kat Mod..

X kan ko n ayam tua x tau rule tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Apabila ayam tua n d gang berkata kata
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ulamalu replied at 4-2-2022 09:00 AM
Korang yg level tinggi2 x kan x tahu rules CI.  Nah, aku spoonfed

[07] Thread or post that with ALL ...

Tekun sungguh ko baca posting aku ya..

Awat lagu tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 4-2-2022 09:50 AM
becir replied at 4-2-2022 12:17 AM
Ekceli apa agenda nwo ni? Sebut dajal2 what they plan to have in the end?..berlibur sepanjang tahun  ...


Create one world government nak. Ke arah pemerintahan Dajal @ Anti Christ yang akan diangkat jadik pemimpin seluruh dunia nanti. Dalam Bible hada cerita. Baca la bahagian Revelation, chapter terakhir Bible. Kalau dalam BM, boleh baca bahagian Wahyu. Pasal cip2 tu suma pun hada. Sebab tu di Barat sana umat Kristen obses pasal ni dan stout Kristen tolak vaksin sunggoh2 (selain kerana ada HEK whatever sel aborted baby dalam vaksin Pfizer yang juga digunakan dalam vaksin Rubella/vaksin lain jika ai tak silap).

Aku rasa dalam Quran pun hada cerita pasal ni. Ke takda?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2022 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 4-2-2022 09:45 AM
Create one world government nak. Ke arah pemerintahan Dajal @ Anti Christ yang akan diangkat jadik ...

Ok tapi apa matlamat akhir dia? Antichrist jadi leader and then what..tu je? Jadi leader, kena pening kepala pikir kemarau nanti sayur tak cukup orang merusuh bekalan telur takde..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 4-2-2022 09:15 AM
Tekun sungguh ko baca posting aku ya..

Awat lagu tu

Aku skip.  Tapi dah caps lock dgn color2 tu, rengsa aku.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 10:18 AM | Show all posts
becir replied at 4-2-2022 10:01 AM
Ok tapi apa matlamat akhir dia? Antichrist jadi leader and then what..tu je? Jadi leader, kena pen ...

ikut pemahaman Satanists

lepas Dajjal muncul..

depa perintah dunia ni selama 1,000 tahun..

lepas tu baru kiamat

ikut plan depa lah..

tapi Allah punya plan yg terbaik..

“Dan mereka merancang, Allah juga merancang. Sesungguhnya Allah adalah sebaik-baik Perancang”(Maksud Surah Ali-Imran ayat 54)
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 10:19 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 4-2-2022 10:24 AM
ulamalu replied at 4-2-2022 10:17 AM
Aku skip.  Tapi dah caps lock dgn color2 tu, rengsa aku.

lenkali jgn baca posting aku..

kalo ko baca, nnt ko n ayam tua meroyan..


Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 10:24 AM | Show all posts
ada option x dalam porum ni..

thread2 tertentu, golongan tertentu x bole baca..

cth : antivaks n conspiracy theorists punya thread..

antuvaks anti teori konspirasi x bole masuk..

ada sesapa tahu?

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 10:27 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Samerosie at 4-2-2022 10:46 AM

Masalahnya thread ni bukan kau yg TT kau yg hijack lepas tu ada ati nak block2 orang.

Tuh bod MPS ada peristiwa dunia ke mitos tu kau buka thread sana la lepas tu kau letak pagar tinggi2 atau invited orang je boleh masuk/ baca.  Tapi kau tak nak kan sebab kau nak tunjuk kau paling terpaling kan kan kan bila orang tak agree kau sentap pula so sekarang gambar babi dah tak de ke bg gambar einstein pula? . #tanyaje
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 10:51 AM | Show all posts
Samerosie replied at 4-2-2022 10:45 AM
Masalahnya thread ni bukan kau yg TT kau yg hijack lepas tu ada ati nak block2 orang.

Tuh bod MPS a ...

ko x paham ke...

aku tulis kalo thread tu utk golongan antivaks or teori konspirasi..

aku bukan tulis thread ni..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2022 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 4-2-2022 11:14 AM
becir replied at 4-2-2022 10:01 AM
Ok tapi apa matlamat akhir dia? Antichrist jadi leader and then what..tu je? Jadi leader, kena pen ...


Kiamat nakkkkk. End of the world. Kerana Anti Christ @ syaiton tu berdendam nak mampus dengan Tuhan sejak kejadian alam lagi. Dah namanya Anti Christ, dia mahu lawan Christ (sorry ya aku lebih tau pasal Bible dari pasal Quran) dan turn a lot of piple against Christ. Meka akan berkuasa beberapa tahun di bumi, sebelum Christ (Nabi Isa a.s. la tu) turun buat kali kedua di bumi then jadikan bumi ni sorga @ New Jerusalem.

Movie Barat banyak cerita pasal rapture kan? Ha ni ada kaitan dengan ajaran Bible. Katanya bila Anti Christ dah keluar (ka sebelum), orang2 alim yang ikut ajaran Christ akan diangkat ke sorga dan diselamatkan. Masa Anti Christ memerintah nanti, manusia2 yang tertinggal di bumi dan tak sembah dia akan diseksa. Sapa yang follow dia akan dapat bermacam keistimewaan. Sebab tu bila keluar vaksin mandate yang bilang tak vaksin tak boleh kerja, tak boleh travel, tak boleh masuk kedai segala tu aku hagak terkejut. Tu belum lagik bila kuar cerita pasal Sweden mahu buat implanted mikrocip yang hada info vaksin yang mana ko tinggal scan aja tangan then segala maklumat pasal vaksinasi ko boleh tahu. Macam benda yang aku dah kena brainwash dari kecik macam nak jadi jah sekarang...

(Dajal pun sama kan? Nak lawan Allah pesongkan umat dari Allah katanya?)

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:02 AM | Show all posts
pelik btol sampai kosong rak. dulu kemain lagi sampai tak terabis
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 4-2-2022 10:51 AM
ko x paham ke...

aku tulis kalo thread tu utk golongan antivaks or teori konspirasi..

Memang tak faham sebab most of the time kau komen macam lepas teguk ketum.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 11:13 AM | Show all posts
pengecatbintang replied at 4-2-2022 10:24 AM
ada option x dalam porum ni..

thread2 tertentu, golongan tertentu x bole baca..

close room thread takde set pagar tinggi pun, tak kira identity porumer tu, asal dia dpt lepas pagar dia bole masuk
kalau thread yg dibuka utk ajak porumer join close room kat ig/whatsapp ada





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 12:23 PM GMT+8 , Processed in 0.121606 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list