CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala

  [Copy link]
Post time 3-2-2022 11:02 PM | Show all posts
NWO


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2022 11:04 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 3-2-2022 11:06 PM

POMPUAN..

YG REPORT BUKAN AKU..

https://malaysiadateline.com/bek ... -masuk-200-kontena/

Bekalan ayam ‘tak ada’, penternak salahkan kerajaan kononnya bawa masuk 200 kontena

Oleh MALAYSIA DATELINE / February 2, 2022

--

https://www.astroawani.com/berit ... l-ke-kampung-344272

Putus bekalan, terpaksa bawa pulang telur ayam dari KL ke kampung


Sinar Harian
Januari 30, 2022 07:20 MYT

--

KALO KO X PUAS HATI..

SAMAN WARTAWAN NI


Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruknya sampai telur pun xdakkk
Tadi laki iols g Lotus pun kata telur habis
Macam tak Caya. Biasa berpapan2 tersusun
Skng yillek
Minyak masak paket lagi lah lama x dah takda kat Lotus. Kedai runcit pun dah xpnh dapat .
Beli botol jelah
Kadang2 yang btol pun tinggal stok minyak sayur dengan zaitun. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:09 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:10 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ni OT kata cerita telur kenapa lak nak cerita pasal nwo cyber attack pulak ni. Pandai kata orang geng sendiri buat tak apa pula.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Village grocer byk telur..bayar lebih sikit la kalau mengidam sgt..dah pasaraya have2
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:20 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-2-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 3-2-2022 11:04 PM
POMPUAN..

YG REPORT BUKAN AKU..

Dia report tapi dalam artikel tu ada sebut kenapa.

Yang engkau pulak mengelabah tets kaitkan dengan bekalan makanan problem la nwo la owo la cyberattack tu dah kenapa?  Oh aku lupa kau jenis baca tajuk je cukup.  As usual.

Kalau bekalan makanan problem pun kau apa adehal bukan ke kau dah cukup beras sardin emas perak segala jenis prep kau simpan, kau hidup makan je la tu.  2 tahun kan bekalan kau simpan argh cukup la tu lepas tu dah zombie apocalyse dah so no point hidup pun antivaks.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 3-2-2022 11:18 PM
Village grocer byk telur..bayar lebih sikit la kalau mengidam sgt..dah pasaraya have2

Market dgn pasar borong pun banyak kaka.  Baru ke pergi sebelum cny tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:26 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:28 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila masa lak aku mengamuk? Aku tulis pin elok2.  Yang aku tengok kau yg macam tak betul semua in caps lepas tu kaler merah biru sana sini.  Nampaknya macam kau yg mengamuk bukan aku.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:34 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2022 11:42 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 3-2-2022 11:22 PM
Dia report tapi dalam artikel tu ada sebut kenapa.

Yang engkau pulak mengelabah tets kaitkan den ...

Zombie apocalypse u plan to pasrah or fight?

Anyway kalau betul jadi I teringin nak beduk ex manager yg buli I dulu sebelum I turn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Ekceli apa agenda nwo ni? Sebut dajal2 what they plan to have in the end?..berlibur sepanjang tahun kat Maldives Bordrum ke apa...macam Darth Vader sibuk nak conquer galaxy, for what?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Peniaga yg dok sorok tu. Xleh nk sorok lama mana. Nnti makin banyak telor rosak..tumggu sebulan ni banyak telor rosak dkt market dijual.. tiap tahun benda sama berlaku..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 01:04 AM | Show all posts
pengecatbintang replied at 3-2-2022 07:23 PM
keh keh keh

apabila kaki penipu n temberang berkata kata..

keh keh keh

itu je ke lu mampu?
terciduk dah ke?
rasa pandai sangat kan?
tak sedar yang MAHA PANDAI tu kan Allah....
gebang ekonomi sana sini NWO lah...
hadith 2 rangkap pun tak dapat nak kupas ..

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 4-2-2022 12:15 AM
Zombie apocalypse u plan to pasrah or fight?

Anyway kalau betul jadi I teringin nak beduk ex mana ...

I pasrah je la nak buat camne satu dunia keliling mesia ni dah vaks chuols.  Melainkan chuols sanggup rentas lautan gi negara africa yg tak habis lagi cucuk lepas tu gi sana lak depa makan chuols sebb tak de dah barang makanan sebab semua orang dah jadi zombie tak dapat import telur ayam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:40 AM GMT+8 , Processed in 0.102481 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list