CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala

  [Copy link]
Post time 2-2-2022 01:57 PM | Show all posts
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 01:13 PM
keh keh keh

tak abes meroyan dan declare kemenangan sendiri ya?

keh keh keh

ah kwan ngaku balaj agama sejak 1970an

da tua rupanya ah kwan la ni umur 70an..

da tua bangka pi mesjid..

bukan da tua bangka pi menipu temberang kat porum cari..

umah kata pi.. kubur kata mari..

da tua tp mcm budak2 muda punya slanga..

lu.. lu...

keh keh keh  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2022 02:20 PM | Show all posts
keh keh keh

maka MO biasa pun bermula...
menyalak sesama sendiri

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 02:23 PM | Show all posts
pengecatbintang replied at 2-2-2022 01:53 PM
berdosa x menganiayai binatang..
org belajar agama tak tau hukum aniayai binatang...

keh keh keh

entah lah...
wa bukan pedulik pun pasal dosa pahala
sebab wa tak buat kebaikan pasal nak dapat pahala...
dan wa tak elakkan kejahatan kerana takut mau dapat dosa...

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 02:24 PM | Show all posts
telur ni merupakan barangan asas yg diperlukan
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 05:27 PM | Show all posts
Edited by meow_tompok at 2-2-2022 05:44 PM

sudah-sudahlah berhenti jadik troublemaker dlm forum
org nak sembang aman-aman la

dulu blastoff sampaikan bahaya beksin pun kena serang, bila dia reply balik ckp dia tantrum
pengecatbintang kasi sampai info kita nak mengadap inflasi since last year, prepare apa yg patut .. pun kena serang.mereka berdua tak layak nak menyampai, perlu provoke derang ke

nak kasi lurus org lain, tapi diri sendiri pun eksyen bangga dah duduk lama dlm jemaah lagik awal dari org lain, lekeh2 org lain yg baru diberi izin nak prepare. Jika Allah tak izin diri tu pun tak dpt duduk berjemaah, lagik mau eksyen ke. Kasik support la sama org lain, bukan lagik lekeh suruh org jadik petugas banjir.

masuk forum kasik lekeh org lain simpan makanan utk tembolok sendiri, lagik mau check itu org yg simpan makanan ada Muhammad ke ada Allah ke dlm jiwa2 mereka. Kita siapa nak check? kita sapa mau tanya? Kerja kita menuntut ilmu dan ajak org lain jom la belajar fardhu ain agar kita dpt ilmu dgn amal, kita amal dgn ilmu agar dlm hati rakan2 lain pun ada Muhammad ada Allah.

Takmo bertekak-tekak lagi lah, jom rapatkan saf jalinkan silaturrahim.
Aku pun salah, terlajak berkata-kata dlm berforum mungkin ada yg tersinggung, aku mohon ampun maaf pada semua.



Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 02:23 PM
keh keh keh

entah lah...

Keh keh keh

Allah benci orang takabbur

Orang sombong x masuk syurga

Keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-2-2022 06:05 PM
Ah_Kwan replied at 2-2-2022 02:23 PM
keh keh keh

entah lah...

Keh keh keh

Ni ayat ko

*wa tak elakkan kejahatan kerana takut mau dapat dosa"


Ko da menipu forumer2 kat sini

Menipu tu berdosa, salah..

Menipu tu jahat

Mcmana tu?????????????????????????????????????????????






Keh keh keh

wa mau gelak bole?

keh keh keh








Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dengar ayam pun takde dah skrg. Bolehlah kita praktikkan kemahiran berpuasa setiap hari  bukan setakat di bulan Romdan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2022 05:49 PM | Show all posts
JunkMail replied at 2-2-2022 05:35 PM
Aku dengar ayam pun takde dah skrg. Bolehlah kita praktikkan kemahiran berpuasa setiap hari  bukan s ...

ayam dah takde ke, kita ni org bole la berpuasa, kucing aku ni ha camner nak bagi dia puasa


Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 2-2-2022 05:49 PM
ayam dah takde ke, kita ni org bole la berpuasa, kucing aku ni ha camner nak bagi dia puasa

Terpaksalah kucing2 belajar untuk hunting semula. Diorang boleh makan tikus. Kita tak boleh.

Kebanyakan KFC tak dapat stok ayam dari supplier. Kau bayangkan pergi KFC nak beli ayam goreng .. ayam goreng takde. Yang ada burger dan kentang je.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 06:41 PM | Show all posts
JunkMail replied at 2-2-2022 06:37 PM
Terpaksalah kucing2 belajar untuk hunting semula. Diorang boleh makan tikus. Kita tak boleh.

Keb ...

fuhh..

ini baru permulaan..

thanx for info..

update lagi info jika ada ya
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 2-2-2022 06:37 PM
Terpaksalah kucing2 belajar untuk hunting semula. Diorang boleh makan tikus. Kita tak boleh.

Keb ...

Kentucky Fried Burger tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 09:13 PM | Show all posts
JunkMail replied at 2-2-2022 06:37 PM
Terpaksalah kucing2 belajar untuk hunting semula. Diorang boleh makan tikus. Kita tak boleh.

Keb ...

terima kasih junk, tak terfikir pulak aku kucing punye tabiat memburu, lepas ni biar dia gi berdikari sikit




Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 2-2-2022 05:27 PM
sudah-sudahlah berhenti jadik troublemaker dlm forum
org nak sembang aman-aman la


Love this comment Billion times!
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 10:17 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 2-2-2022 05:27 PM
sudah-sudahlah berhenti jadik troublemaker dlm forum
org nak sembang aman-aman la

keh keh keh

miss leading betul statement lu di sini...
ayat di susun to be innocent...

mari lah wa bagi fakta sebelum di putarbelit oleh lu dan geng bongok lu semua ya...

1. wa sound geng lu dan lu ..sebab? sebab lu suruh orang prep? sebab lu sjruh orang simpan silver? sebab lu orang tak beragama? sebab takde Allah dan Muhammad dalam hati lu orang?
tak pun ...wa masuk campur sebab geng lu dah mula menggelakkan orang lain yang tak sekufu dengan lu dan terkesan dengan musibah ini....memadankan muka orang lain yang pernah hina lu orang kerana overthinking and paranoid....
sebab tu je wa sound kat sini...walau wa dah lama tengok melalut je hulu  ke hilir
2. geng lu mula melompat lompat nak cerita berapa mereka tahu dan faham tentang perkara ini dan tugas lu orang lah untuk memperingatkan semua di sini kononnya...jadi wa mula lah cerita auliya illah dah berpuluh tahun dah buat kerja ni...jangan dok perasan lu orang ni adalah penyampai pun...tapi auliya illah tak kecoh cam lu orang....tak kesah pun masyarakat sekeliling percaya atau tak pada cerita dia ...sebab tu beza wali Allah yang di beri arahan untuk buat kerja ini dengan lu orang terlalu jauh bezanya....walau di keji, wali Allah dok pesan kat mereka yang percaya dengan ceritanya, supaya tarik semua manusia yang ada disekeliling tu ke tempat himpun yang selamat..samada mereka percaya atau tak..samada mereka islam atau tak....tak kesah siapa pun....tak simpan dendam pun....
tapi pada lu orang..belum pun berlaku, baru bunga nak berlaku dah terbahak bahak gelakkan mereka yang tak percaya dulu...itu trigger wa untuk sound lu orang...
perangai apa lu orang buat ni? setan?

3. geng lu melalut cerita al qurand an hadith lah...nak tunjuk pandai kunon....coiiii...maka bermulalah siri ceramah tauhid wa pada lu orang....bukan wa nak sampaikan pada lu orang pun...tapi..lu orang nak tunjuk hebat...haaa...siapa lagi hebat ni? lu? wa? kan Allah tu yang Maha Hebat...dia boleh bagi hebat tu pada siapa yang di kehendak pun...so jangan lah menunjuk hebat depan wa ni...wa cuma tau ALLAH MAHA HEBAT jer...lain dari tu wa tendang jer..

4. bermula lah siri qarin....... dan geng lu yang sekor lagi meroyan macam orang gila talak sudah....
nak tunjuk faham pasal qarin so wa minta explain detail....baru tanya makhluk jenis apa dah cicit lari sudah....adoi...sembang macam alam malakut pun dia dah masuk..adoi...lepas tu menyalak jer la tepi tepi...

5. and sampai kat lu kata wa nak check Allah dan Muhammad ada dalam hati lu?
wa pedulik ke apa yang ada dalam hati lu....? tapi wa peringatkan...sesuatu yang bermula kerana Allah ..baru akan kembali kepada Allah...
tapi ikut suka lu lah nak dengar ke tak...walau lu tak percaya Allah itu tuhan pun, wa pedulik apa...sebab Allah tak perlu kita sembah dan percaya pada dia pun ..
Allah dah memang tuhan seru sekalian alam....tanpa perlu kita percaya atau sembah pun...
nak dengar sembang wa atau tak..ikut suka lu lah.....
dan geng lu terus meroyan sampai sekarang pun...tak puas hati kena kata bodoh la tu....sebab selama ni tunjuk padai sangat kan...
tapi lu kata lu ada guru? dah kenapa bongoknya sama dengan mereka yang bergurukan setan ni?

haa...dah habis wa simpulkan...
jadi boleh la lu orang teruskan cerita tak berguna lu orang kat sini dah...

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 2-2-2022 05:27 PM
sudah-sudahlah berhenti jadik troublemaker dlm forum
org nak sembang aman-aman la


Kan aku cakap Meow.....memang ko takkan menang Meow.

Meow kena belajar memburu sekarang sebab dalam hati Meow takde Nur takde auliya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-2-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 2-2-2022 06:37 PM
Terpaksalah kucing2 belajar untuk hunting semula. Diorang boleh makan tikus. Kita tak boleh.

Keb ...

Aku lebih berminat nak dengar berita macam ni, perkembangan semasa, kekurangan Stock ayam ke telor , sampai KFC pun dah kurang jual ayam goreng.

Aku tak berminat nak dengar cerita telor dua biji manusia paling syumul paling suci.
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 10:30 PM | Show all posts
keh keh keh

bodoh sungguh statement...
dah sentap gitu lah...
dah kenapa dalam hati nak kena ada auliya?

bila sentap..akal tak berfungsi sempurna ya?
main belasah je la nak cakap apa....khen?

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 10:52 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 2-2-2022 10:54 PM
slavehunter replied at 2-2-2022 10:24 PM
Kan aku cakap Meow.....memang ko takkan menang Meow.

Meow kena belajar memburu sekarang sebab  ...

keh keh keh

@ah kwan da kantoi banyak kali menipu..

aku yg kantoi kan..

so manusia penipu ni.. wat u expect..

dia klem..

dia begitu..

dia begini..

supaya orang kagum dgn ilmu dia

padahal bukan..

dia idup menipu dlm alam fantasi

so, manusia penipu ni kita kena ikut panduan Imam Syafie mcm kat bawah



lagi satu.. PENIPU NI MUNAFIK



SO, MOVE ON..

KEH KEH KEH

WA GELAK BOLE?

KEH KEH KEH



Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Video selingan:

Trudeau membongak lagik tapi kejap ja netizens debunked.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 08:18 AM GMT+8 , Processed in 0.111918 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list