CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: YgBenar

[Tempatan] rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala

  [Copy link]
Post time 1-2-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 1-2-2022 01:26 PM
Trudeau satanist..

Sapa aja pemimpin dunia tak satanist di Barat itu.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 1-2-2022 01:32 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 1-2-2022 08:31 AM
Lama prépara dah, sejak join forum cari..

syukur alhamdullilah.
sama2 lah kita saling ingat-mengingati,ada ilmu ke tips ke kita share2 kak
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 1-2-2022 11:47 AM
Hahaha

Kita ni bangsa penyabar kot. Tak kira kaum, agama, memang boleh tahan tinggi tahap kesabar ...

Dulu penah baca orang2 muda umno penah naik angin isu apa tak Ingat tapi yg nyatanya theyall ugut nak bakar Istana negara..tak silap yg tukang sabarkan was mb selangor Harun idris..if only la he let them be
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:35 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 1-2-2022 01:48 PM
meow_tompok replied at 1-2-2022 01:30 PM
oh kaki temberang, kaki penipu rupanya
ingat kaki suka lekeh2 org, masuk porem kacau org2 dlm pore ...

terpaksa temberang sbb bodo..

nak celah masuk orang borak2, tp bodo..

tu yg terpaksa temberang..

supaya kebodohan tu x nampak..

humble brag n attention seeker

keh keh keh

wa gelak bole?

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:38 PM | Show all posts
Australia dah ikut jejak langkah canadian truckers


Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah_Kwan replied at 1-2-2022 11:15 AM
keh keh keh

maaf lah wa cakap je ni...

Nawaitu ko pun tak betul Ah Kwan, dah 3 hari duk betulkan orang sana sini, orang lain salah,ilmu orang salah, pemahaman tentang Islam orang lain salah, hanya Ilmu dan pemahaman ko jer betul. Tu pun nawaitu ko sendiri dah salah.

Aku nampak ko dah kena main dengan Qarin ko sendiri, ko rasa takjub dan Ujub dengan Ilmu dan diri ko, dengan guru ko jer. Padahal ada orang lain punya Ilmu lagi besar dan better dari ko.
Nasihat aku better ko bertaubat, sebab ko dah rasa diri ko hebat, orang lain tak betul.

Orang macam ko tak boleh berdakwah, lagi2 nak tarik khafir masuk Islam, sebab terpesong orang nanti.

Ko dah kena main dengan Qarin ko sendiri yang ada dalam badan ko tu. Bertaubat lah...sebaik baik yang terhebat hanya Allah swt. Bukan ko.

Antara ko dan manusia lain dalam forum ni pun ada banyak lagi ilmu mereka cuma mereka tak gebang or putar sana sini. Orang lain pun dapat Nur tapi tak perlu nak bangga serata alam.
Lagi berilmu seseorang tu lagi patut merendah diri.
So bertaubat kpd Allah swt.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:43 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 1-2-2022 01:50 PM
meow_tompok replied at 1-2-2022 01:30 PM
oh kaki temberang, kaki penipu rupanya
ingat kaki suka lekeh2 org, masuk porem kacau org2 dlm pore ...

konon nuntut ilmu..

tapi menunjuk nunjuk..

takabbur..

guru aku begitu.. guru aku begini

poodah...

aku petik satu ayat al quran berkenaan apa yg dia @ah kwan cerita..

trus gelabah tetek..


aku da bogelkan kat dia kat post 193

keh keh keh

wa gelak bole?

keh keh keh




Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 1-2-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 1-2-2022 01:30 PM
oh kaki temberang, kaki penipu rupanya
ingat kaki suka lekeh2 org, masuk porem kacau org2 dlm pore ...

Itu Qarin dia yang kasi pusing sana sini. Dalam dia tak sedar.

Better dia bertaubat. Qarin dia dah berkuasa.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 1-2-2022 01:32 PM

Kakaka

Pagi tadi hada nampak troll ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:59 PM | Show all posts
pengecatbintang replied at 1-2-2022 01:43 PM
konon nuntut ilmu..

tapi menunjuk nunjuk..

bahaya takabbur ni.
pengajian yg lepas, guru aku ada menyebut
Sekali riak dlm hati kita, amal 70 tahun habis.

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 01:59 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 1-2-2022 02:46 PM

filem Eternals 2021

cerita pasal depopulation

mgknkah depa nak bgtau Dajjal tu ala2 Celestial Tiamut

dan ada sebut perkataan RESET kat minit 1.0O.58

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 02:02 PM | Show all posts
slavehunter replied at 1-2-2022 01:44 PM
Itu Qarin dia yang kasi pusing sana sini. Dalam dia tak sedar.

Better dia bertaubat. Qarin dia d ...

mari sama-sama kita mendoakan supaya dia bertaubat

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 02:05 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 1-2-2022 01:59 PM
bahaya takabbur ni.
pengajian yg lepas, guru aku ada menyebut
Sekali riak dlm hati kita, amal 70 ...

orang sombong x masuk syurga
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 1-2-2022 02:02 PM
mari sama-sama kita mendoakan supaya dia bertaubat

Aminnnn. Moga Ah kwan bertaubat dan jumpa jalan yang benar.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah senyap plak si keh keh keh tu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 1-2-2022 02:46 PM | Show all posts
renko replied at 1-2-2022 02:12 PM
Dah senyap plak si keh keh keh tu

temberang si keh keh keh da terbongkar..

nanges kat bucu katil lettew


Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 1-2-2022 02:46 PM
temberang si keh keh keh da terbongkar..

nanges kat bucu katil lettew

Kalau tak acah cool je duk keh keh keh sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 06:24 PM | Show all posts
pengecatbintang replied at 1-2-2022 12:38 AM
Australia dah ikut jejak langkah canadian truckers

Harap pm dorang tak guna alasan cam abang Justin.. Nyorok
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 06:32 PM | Show all posts
pengecatbintang replied at 31-1-2022 11:44 PM
@faraway
@ah kwan ni kaki temberang
Aku da kantoikan dia kat post #193

Dia asal dapat menulis..

Percaya dia me simpan barang untuk 400 orang.... Hahha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 01:48 AM GMT+8 , Processed in 0.076961 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list