CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ToungeSoup

Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....

  [Copy link]
Post time 27-1-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-1-2022 09:49 AM
Ponder2 kosmetic ni mmg IQ level diaorang tahap apa erk? Semua nampak rempit n so low class. Sorang  ...

Dia ni mmg tak habis2 takde luck nk berlaki
Kata power puki tu napa sampai berantakan
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 27-1-2022 05:24 PM
yang video asal tu mmg kompem dia sebut jelas dan nyata dia sebut GAY
tu yg dia buat gaya bisik tu  ...

Org bodoh dah hodoh mcm bidah ni je pecaya die sebut Kay .xlojik lgsg sebut Kay tu sbb sah2 gaya berbisik nak mengata org...
Tlg jgn jmpe noreen ni ye AZ..dan2 nak project besar..tahilah..nak counter issue balik la tu..AZ tenang xyah jwb..mntak tlg kak ZZ pelempang noreen ni kiri dan kanan...jgn kasi can
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2022 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa buruk perangai huduh..mmg seiring
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:22 PM GMT+8 , Processed in 2.932096 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list