CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ToungeSoup

Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....

  [Copy link]
Post time 27-1-2022 09:52 AM | Show all posts
straight ke bengkok....kau rasa
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:17 AM | Show all posts
matjerk replied at 27-1-2022 09:49 AM
Ponder2 kosmetic ni mmg IQ level diaorang tahap apa erk? Semua nampak rempit n so low class. Sorang  ...

urut dada....seramnyaaaaaaaaa manusia jaman now....
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 27-1-2022 01:20 AM
Bida dah buat permohonan maaf tadi....tup2 last skali dia cakap nak jumpa anuar zain face to face sb ...

semoga bam nuar who are youss kan je bidah nih..jgn layan langsung..marketing murahan betul lepas create isu terus nak jumpa nak buat bisnes..poodahh!
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 26-1-2022 05:20 PM
Bida dah buat permohonan maaf tadi....tup2 last skali dia cakap nak jumpa anuar zain face to face sb ...

Kalau iols AZ sorry la nak buat apa2 bisnes dgn org dh malukan kita.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:54 AM | Show all posts
Dia ni kaya sebab jadi proxy datin seri yang kaya raya kan....produk tu wayang aja...ikut logik, tak ada sapa pun nak beli produk bodoh dia tu, tapi scam orañg je yg diaorang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:01 AM | Show all posts
  


Tok misai kontot pun marah ok.....


Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 11:02 AM | Show all posts
takde ke Awang Hitam yg nak offer diri kat Vodo ni? Saiz XXXXXL kot la boleh katup mulut si Vodo ni dari berkata-kata
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 12:04 PM | Show all posts
matjerk replied at 27-1-2022 09:49 AM
Ponder2 kosmetic ni mmg IQ level diaorang tahap apa erk? Semua nampak rempit n so low class. Sorang  ...

Aku letih tgk mem hanni tu.
Buat kerja n berniaga mmg A, tp peel hazabedah. Kesian agen2 malu nk tunjuk muka. Kadang2 yg tunjuk muka tu terpaksa je sbb stok ada kat tangan.
Barang dia mmg bagus meols guna. Mostly customer mmg repeat walau pencuci poen dia mahaiii. Jamu elok sgt. Meols dh stop jd agen, sbb tak untung mana. Harga kat agen dh mahal, pastu buat promo murah2 kat customer. setakat dpt rm3-4 je malas meols jual lagi. beli guna sendiri je skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 27-1-2022 09:26 AM
Jgnkan jntn kacak stret.. bpk aku pun akan ngaku gay kalo bidah nak... koh koh koh

Tok vido once upon a time



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 27-1-2022 09:49 AM
Ponder2 kosmetic ni mmg IQ level diaorang tahap apa erk? Semua nampak rempit n so low class. Sorang  ...

Hani tu yg dulu kes kena abuse ngan ex laki kan. Laki dadih tapi dah kiok
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 05:24 PM | Show all posts
Edited by akubest at 27-1-2022 05:30 PM
adeqbun replied at 27-1-2022 09:40 AM
ikutkan ayat die xberkait pon dgn okey atau Kay..dan kalau nak sebut okay atau kay,asal berbisik..je ...

yang video asal tu mmg kompem dia sebut jelas dan nyata dia sebut GAY
tu yg dia buat gaya bisik tu tp bunyi petir weh . loud and clear

yg video kat depan ni dia twist citer la dia ckp KAY ke OK
ko ingat netz pekak badak sumbu ke bidah woi?????
mmg noreeeeen la dia ni.

pastu dah termalu acah2 nk collabured ngan AZ plak
kalo aku jd AZ aku ludah kan je muka vida badak sumbu ni
konon nak face to face....  nak bagi berlendir ke hape pompuan ni?

serius he can sue of defamation sbb mmg clear sangat si bidah tu tuduh dia GAY
bagi face to face ngan lawyer je makcik gundu ni



Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 27-1-2022 04:50 PM
Hani tu yg dulu kes kena abuse ngan ex laki kan. Laki dadih tapi dah kiok

Sekarang ni dok memuji laki dadih tu.... sebab tgh ada konflik dgn laki skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 05:30 PM | Show all posts
GummyBear123 replied at 27-1-2022 11:02 AM
takde ke Awang Hitam yg nak offer diri kat Vodo ni? Saiz XXXXXL kot la boleh katup mulut si Vodo ni  ...

akak baca satu komen facebook
"macam ni rupanya kalo pompuan sangap batang"



haa kau... meminta sangat kan

dia ngan rita royani boleh geng.
selagi tak hmmmmmmphhhh selagi tu la molott tuuuuuuu
tak reti nak totop!
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Anuar Zain takkan layanlah. Buang masa je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:05 PM | Show all posts
Cardi B baru je menang 4 million ya atas kes Youtuber tuduh beliau prostitute.

Anuar Zain patut buat yang sama. Saman je Hasmiza Othman ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 27-1-2022 09:26 AM
Jgnkan jntn kacak stret.. bpk aku pun akan ngaku gay kalo bidah nak... koh koh koh

Iols tanya my brothers kalau Bidah nakkan diorang, diorang on ke? Bros: Takpelah. Weols lagi rela hidup susah
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 27-1-2022 09:10 PM
Iols tanya my brothers kalau Bidah nakkan diorang, diorang on ke? Bros: Takpelah. Weols lagi rela  ...

Koh koh.. laki terlatest dia ari tuu somi kpd sdara aku..sggup cerai sedara aku sbb nak  bidahh ni.. ujung ujung corai jgk
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dah mcm selipar jamban, perangai pulak mcm longgokan sampah - busuk meloyakan
Taktau nak tgk kat mana atas diri kau ni.
Annoying pun ia. Mcm nak jentik bibir getah sekerap dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka si Bidah mereng ni sebijik Jar Jar Binks

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 27-1-2022 09:51 PM
Muka si Bidah mereng ni sebijik Jar Jar Binks

Wahaha tersembur den..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 08:55 PM GMT+8 , Processed in 2.863634 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list