CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ToungeSoup

Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....

  [Copy link]
Post time 26-1-2022 06:12 PM | Show all posts
tasha replied at 26-1-2022 04:26 PM
Tak ada siapa ke nk voluteer cuci sawang bidah makin teruk meroyannya....

Boleh la mintak. I ha rekomenkan lelaki afrika...mereka kan penyayang...tak macam lelaki melayu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 06:33 PM | Show all posts
dulu kena dah dgn Azwan Ali.

mmg sungguh vida ni tak sekolah dan tak srp.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by enot_sibudak at 26-1-2022 07:16 PM
cheezel replied at 26-1-2022 06:05 PM
Mmg betul pun kan
Tp sebab anuar xpnh kacau hidup org so aku bekap nuar


iols dengaq lama dh... tp bukti xpernh jmpa secara jelas... walahualam.. tp sbb kan dia xkacau hidup org.. jrg ada gosip liar.. n 1 lg crush iols masa remaja.. jd iols ampun ja salah2 yg nmpk itewww
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua jantan2 straight yg educated & classy pun dan dan kan mengaku gay kalau vido nak terai mereka
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by TODS at 27-1-2022 02:12 AM

Bida dah buat permohonan maaf tadi....tup2 last skali dia cakap nak jumpa anuar zain face to face sbb ada hajat besar dan project besar...

aiyooo semua issue viral dia nak buat marketing...cannot brain wehh...iols harap bam nuar ignore ja bida ni and stay classy...let the netizen do all the kecaman...haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduh.. terlajak perahu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 08:07 AM | Show all posts
TODS replied at 27-1-2022 01:20 AM
Bida dah buat permohonan maaf tadi....tup2 last skali dia cakap nak jumpa anuar zain face to face sb ...

dia ingat semua benda boleh beli dgn duit ker..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
aku kesian dgn cik b sb dpt mak mereng mcm ni.. cik b tu sempoy & heppi go lucky je
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 26-1-2022 06:07 PM
Mulut dia lebar kan...boleh lepas dua batang aiskrim malaysia.....jangan beli aiskrim afrika lak.. ...

Bibir badak si bidah tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 27-1-2022 08:27 AM
Bibir badak si bidah tu

Ko buat bibir da serupa ni bidah. Kalah bibir si anjuling

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:04 AM | Show all posts
anaknya Cik B nmpk matang, waras dan ada sifat malu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:06 AM | Show all posts
TODS replied at 27-1-2022 01:20 AM
Bida dah buat permohonan maaf tadi....tup2 last skali dia cakap nak jumpa anuar zain face to face sb ...

betul... ignore aja vida berdebah nih....
saman ajaaaa.....
biar dia tahu tinggi langit dan bumi tu...
selama ini dia ingat dia la yang terpaling dalam segala2 hallll...

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:13 AM | Show all posts
kurang kasih syg tok bida nie.. cmna la ng family member semua agknya..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 27-1-2022 01:09 AM
Semua jantan2 straight yg educated & classy pun dan dan kan mengaku gay kalau vido nak terai mereka

Jgnkan jntn kacak stret.. bpk aku pun akan ngaku gay kalo bidah nak... koh koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 26-1-2022 05:27 PM
Pebendaaa lahhh duk ulang2 ckp mcm tu.. even kat barat pon "come out of the closet" pon utk mengaku  ...

Ummah melayu boleh ckp cmtu. Ummah melayu kan suke tntukan hidup org lain cmne
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:38 AM | Show all posts

geli nye aku die ni..serius geli..campak dlm utan.rimau pon xmau makan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:39 AM | Show all posts
tasha replied at 26-1-2022 09:45 AM
Kesian bidah ni...nak ke iqbal gagal
Nak ke shuib gagal..
Patah hati sampai jd gila...

dr sblm2 tu lg dh mcm org gila je..rampas2 mic bagai kat GV
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:40 AM | Show all posts
ikutkan ayat die xberkait pon dgn okey atau Kay..dan kalau nak sebut okay atau kay,asal berbisik..jenis bisik tu mcm nak mengata org kan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Xda beza die ckp ngn org bergusip dlm kelambu cam we olls.. Beza die kmaruk nk lime lite... Now dah dpt spotlite br die rs...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ponder2 kosmetic ni mmg IQ level diaorang tahap apa erk? Semua nampak rempit n so low class. Sorang lagi Sri Hani Borhan tu.. selalu dok gaduh dgn laki dia kelana jagat tu.. masing2 bukak aib masing.
Smlm kelana Jagat post.. ko ingat puki ko tu A sgt ke. Sini bini plak balas... puki aku yg x A ni jugak la ko jilat hari2... pmpuan ni ada 6 anak.... mmg x de rasa malu langsung ke.. kelana jagat dah delete status tu...
Apa bende product JSD tu laku sgt ke? Ramai betol org sokong dia... g shoping dgn staff... belanja 3 staff dia perfume rega 700 sorang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 03:44 PM GMT+8 , Processed in 0.074886 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list