CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ToungeSoup

Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....

  [Copy link]
Post time 26-1-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
pet pet bersawang gersang..nk harap apa lgi..x hbis2 create isu bodoh.mcm nk carut j
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:50 PM | Show all posts
just nak komen, bibir acik badak nih dah mcm selipar jamban
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu la Azwan selambadek cerca ungkit kisah anak sheol dah mati terbakar pun tak reti nak insaf dulu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus jadi sewel lepas tak jadi kawin dgn iqBebal
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp mmg heol gayah khuenss
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada siapa ke nk voluteer cuci sawang bidah makin teruk meroyannya....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 26-1-2022 02:58 PM
Kalau soeb sengkek mgkn kot dia nk bida
Naseb lee bini mati tgh kayaaa

Klo die sengkek bida pn xsebut name die langsong
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 04:40 PM | Show all posts
Tq DSV memberi pencerahan walaupun sudah cerah dari dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 26-1-2022 11:01 AM
cer AZ nk kat dia.. ingt dia nk tolak?? ????????????????

Hehehe... Mau kot... Kay pun kay la
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 26-1-2022 04:26 PM
Tak ada siapa ke nk voluteer cuci sawang bidah makin teruk meroyannya....

Bidah elok bff dgn garita, dua2 bersawang dan dua2 asyik meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:21 PM | Show all posts
Jahatnya mulut
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:22 PM | Show all posts
jadi tak betul lah AZ tu bagai di kata?

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:22 PM | Show all posts
DSV ni dah putus urat malu agaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 26-1-2022 07:07 PM

Pebendaaa lahhh duk ulang2 ckp mcm tu.. even kat barat pon "come out of the closet" pon utk mengaku atau tak terpulang pd empunya diri itu. Bkn semua terhegeh2 nak mengakui secara openly ,mentang2 lah ddk kat barat , bkn sesenang itu. Personal pd mereka utk terus sembunyi atau keluar. Bkn kita yg sedap2 nak tuduh2. Kalu ya pon bkn sapa2 blh ckp hok nung gay hok ning gaya, nak2 kalau tidak lagi lah jatuh fitnah ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:42 PM | Show all posts
kuang ajar kan mulut dah mcm seliper
berani kaco abam nuar jen iols

mohon @mimi77 msk memaki
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kesiannya abang nua.. harapnya abang nua okay ye.. kak jenna dan sound dah tu.. dont play play..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 26-1-2022 01:14 PM
dia punya konfiden tu dah mcm orang tak waras

Memang nampak tak waras pun, dengan cakap melolong, malu takda, biadap.

Iols rela bam nuar membujang tua dari kawen minah senget terpekik terlolong ni. Makin hauk perangai bibir besar pungkoq ayam pun takda siapa laki nak, tetap la desperate sampai akhir hayat
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik la abgadek zamani iols dah nikoh, kang apa pula digelar orang tu kalau tolowers bodo dia kenenkan. Kaya tak semestinya tenang jiwa, ni contohnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul pun kan
Tp sebab anuar xpnh kacau hidup org so aku bekap nuar
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 06:07 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 26-1-2022 12:50 PM
mulut jahat...hati busuk..dah gila agaknya dia ni..mmg patot pn si iqbal ni reject dia..tak malu..se ...

Mulut dia lebar kan...boleh lepas dua batang aiskrim malaysia.....jangan beli aiskrim afrika lak.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 04:08 PM GMT+8 , Processed in 0.077908 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list