CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ToungeSoup

Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....

  [Copy link]
Post time 26-1-2022 10:32 AM | Show all posts
narcissist!
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:33 AM | Show all posts
Yang paling tripple bodoh adalah yang mencadangkan nama Anuar Zain tu.. disampaikan pulak pada vida lembam ni ha sama2 la quadruple mangkok...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau nuor zain stret pun tak hingin lah dia kat sheols
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:56 AM | Show all posts
vida ni elok dijodohkan dengan si syuk tu je..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 26-1-2022 09:20 AM
Shuib yg muka sompek pun tamau kat dia.. Anuar Zain ? Mungkin muntah bila sebut nama Bida.. don ...

cer AZ nk kat dia.. ingt dia nk tolak?? ????????????????
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Hodoh ya mulotttt dgn bibior mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:24 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 26-1-2022 08:55 AM
Bidah buruknya bibir ko. Aku tak hina ciptaan Allah SWT sb ko mmg buat bibir kan.. serius aku geli t ...

Hahahahahahahaha...kejamnya sis
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya kelakuan. Euwwww!
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:34 AM | Show all posts
dia ni sejak kena rejek dengan anak ikan si Iqbal tu dia punya meroyan lain macam...  merata alam dia mengorat.. sampai dgn Suib pun dia offer diri... sib baik bukan taste Suib...kalau tak aku rasa mesti onz jer si Vida ni...  sekarang ni segala lelaki dia usik kot-kot ada yg bg respond... untung2 sangkut.. ada chance kawin lagi....tp kalau dah mulut macam tu.. rasanya usahkata Anuar Zain yg tak kacau orang tu...Diva AA yg mulut longkang tu pun tak sanggup kawin ngan si Vida ni....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya bibir tu, pulak konfiden sebesar alam cakap depan kamera. Dah hilang rasa malu ke makcik ni? Sejak clash dgn anak hekan makin sewel. Yg dok kenenkan pun sama sewel
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibir kau dah kenapa geliiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:05 PM | Show all posts
bibir dia pelikkkk           
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibir kau tu… buruk siot.

Si AZ ni ghei sekalipun, kacau hidup kau ke sial… lelaki yang straight pon takdenya hingin tengok muka kau.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:12 PM | Show all posts
orang tu tak kaco pun idup ko...ko pulak sibuk2 petik nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
bida porn left the chat

RiP
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:15 PM | Show all posts
Edited by Lailawati at 26-1-2022 12:17 PM

Umo dh tua Vida oiii...x yah lah nk buat perangai BBNU..bawak mengucap banyak-banyak
Ke ko nk org azankan tepi telinga ko?

Buat perangai mcm ni
Org akan nmpk ko desperate nak berlaki, hoccay...
Lain macam merenyam nyerr



Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduhnya tokbida
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:17 PM | Show all posts
Buruknya bibir dia cam bibir noreeeeeeennn.

Cis saper yg petik name AZ tu? Cilake, tersedak orang tu tak kacau orang pun.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Gersang sgt dah ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuajaqqqq betul. Bang nuar tak kacau ko pun la makcik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 08:05 PM GMT+8 , Processed in 0.077016 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list