CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 9058|Reply: 123

Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....

  [Copy link]
Post time 26-1-2022 08:05 AM | Show all posts |Read mode
Edited by ToungeSoup at 26-1-2022 08:11 AM

Sebut saja nama Datuk Seri Vida pasti ramai tahu ada sahaja kontroversi terpalit jutawan kosmetik itu. Malah, apa sahaja isu pasti akan menjadi perhatiannya untuk diulas.Selepas beberapa tahun menjanda, pasti ramai tertanya-tanya bilakah Vida akan bertemu jodoh lagi. Baru-baru ini, tular video dikongsikan oleh seorang netizen mengenai Vida. Menerusi video tersebut Vida berkata ada netizen memberi cadangan supaya Vida mengorat penyanyi bersuara merdu, Anuar Zain.Namun, jawapan diberikan oleh Vida mengundang kamarahan netizen. Walaupun Vida seolah berbisik namun jelas kedengaran usahawan itu menyebut ‘gay’.

Diruangan komen, ada netizen mengatakan Anuar Zain boleh mengambil tindakan undang-undang di atas kenyataannya itu apatah lagi melibatkan fitnah dan soal maruah.
Malah, ada netizen turut terkejut dengan jawapan berani Vida itu. Kata netizen lagi, tidak bermakna kaya boleh melakukan sesuka hati. Tidak kurang juga, ada yang mengaitkan sikap Vida dengan perkahwinannya terdahulu yang tidak bertahan lama.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-1-2022 08:14 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tokvida blh guna defence justification (truth) kalau benar bagai dikata
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Cmne la ada org boleh support bida bibir terjuih ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:26 AM | Show all posts
sebutan DV memula 'kay' pastu dah ujung2 dia terus sebut 'gay' my gawd.. bleh jatuh fitenah dah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:30 AM | Show all posts
si anuar zain tu dok diam x kacau orang pun.
tak pasti jgn kongsi. saman malu menantimu.
si vida hidup mewah tapi seperti org xde maruah.
ko menjanda tp gedik mengada2.
tak abis2 isu nk berlaki tp perangai serupa.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:36 AM | Show all posts
Aku dah lama nak cakap ni...muka dia makin macam muka Miss Piggy kan....
Muka tak tau malu betul set budu busuk ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Bidah buruknya bibir ko. Aku tak hina ciptaan Allah SWT sb ko mmg buat bibir kan.. serius aku geli tgk bibir ko yg besar bibir badak tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Shuib yg muka sompek pun tamau kat dia.. Anuar Zain ? Mungkin muntah bila sebut nama Bida.. done kejam.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 09:21 AM | Show all posts
I think she's sick and needs help.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mcm xde rasa malu dah dlm diri...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 09:41 AM | Show all posts
bangsa lain pelik dgn kelaku sorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian bidah ni...nak ke iqbal gagal
Nak ke shuib gagal..
Patah hati sampai jd gila...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
umur dh 50 tahun perangai makin hazabedah..si nuar tu xkacau kau pun..vida vodo
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:06 AM | Show all posts
aku igt2 lupa la plk
ada 1 video Vida ni
ala2 catwalk dgn sorang lagi pempuan
background mcm kata
jgn main2 diorg org Kelantan
mcm tu la lebih kurang
aku tertengok sbb lalu kat FB kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:06 AM | Show all posts
dia ni tengah gersang. sajer cari pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodohlah dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:09 AM | Show all posts
Sampai ati Bida kaco Bang Nuar.. harap Bang Nuar stay classy, tak payah layan pompuan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:11 AM | Show all posts
memualkan makcik ni….
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:16 AM | Show all posts
eeeeee dasar jutawe nate beruk tersia... geli betul sheolss punya bahasa... waktu buat video content kat ig bukan main bahasa sopan santun walaupun bingit... sekali live bahasa persis babi golek...

moga di sumpah jadi binatang tu acik scammer ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 07:49 PM GMT+8 , Processed in 4.078471 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list