CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 3026|Reply: 47

[Tempatan] Lelaki suntik otot punggung meninggal dunia dalam hotel

[Copy link]
Post time 25-1-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode


Oleh ASLIZA MUSA
25 Januari 2022, 7:12 pm



TELUK INTAN – Seorang lelaki yang baru selesai mendapatkan suntikan membesarkan otot punggung ditemukan meninggal dunia dalam bilik di sebuah hotel, di sini semalam.

Ketua Polis Daerah Hilir Perak, Asisten Komisioner Ahmad Adnan Basri berkata, lelaki berusia 31 tahun itu ditemukan terbaring di atas katil dan tidak bernafas oleh rakannya sekitar pukul 3 petang.

Katanya, berdasarkan maklumat awal, si mati yang berperwatakan lembut itu datang ke hotel tersebut pada pukul 9 pagi bersama rakan lelakinya bagi mendapatkan suntikan membesarkan otot punggung.

"Suntikan itu dilakukan seorang wanita yang juga peniaga kosmetik dari Melaka dengan kos satu suntikan berjumlah RM500.

“Selesai suntikan sekitar pukul 12 tengah hari, si mati meminta izin untuk berehat di dalam bilik kerana merasa penat sambil ditemani rakannya manakala wanita itu pula telah mendaftar keluar hotel untuk pulang ke Melaka,” katanya di sini hari ini.

Menurut beliau, keadaan si mati yang tidak bernafas itu disedari rakannya sebelum menghubungi wanita terbabit yang datang semula ke hotel berkenaan dan mendapati lelaki itu sudah tidak bergerak.

Katanya, polis yang dimaklumkan kejadian itu segera ke hotel berkenaan dan menjumpai si mati terbaring di atas katil dengan memakai baju dan tuala serta bertutup dengan selimut.

“Kematian si mati disahkan oleh pegawai kesihatan yang hadir bersama ambulans dan mayat lelaki itu dihantar ke Jabatan Forensik Hospital Teluk Intan untuk bedah siasat.

“Hasil bedah siasat mendapati punca kematian disebabkan paru-paru bengkak dan berair. Setakat ini, doktor tidak dapat mengaitkan punca kematian akibat suntikan yang diambil si mati,” katanya.

Tambahnya, tiada unsur jenayah dikesan dalam kejadian itu dan siasatan kes dijalankan di bawah Laporan Mati Mengejut (SDR). – K! ONLINE


https://www.kosmo.com.my/2022/01 ... -dunia-dalam-hotel/


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali sedia duit lebih jumpa dr jalil jidon. Ni tak pasal2 nyawa melayang.


Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:03 PM | Show all posts
Itu gambar siapa? tak cakap pun

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-1-2022 09:03 PM
Itu gambar siapa? tak cakap pun

Ocpd hilir perak.


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada kaitan tak paru2 berair dengan suntikan otot nk besarkan bontot?
Pakai padding ajelah cam cikgu tonggek donald duck tu.

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Paru2 berair ni pneumonia kan.  Camne leh jalan2 cucuk montot kalau dah short of breathe and terbatuk2?  Sebab iols pernah kena.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti gayah ni ada dlm Grindr....boleh tepek gambar mangsa tak?

Kalau gayah bottom Teluk Intan ni meols kenal je
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Cucuk vaksin punya lah takut...suntik benda lain ok saja meh
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:44 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-1-2022 09:03 PM
Itu gambar siapa? tak cakap pun

Tu la.i ingat gambar mangsa yg mati cucuk bontot tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 25-1-2022 09:49 PM

Rasa macam kenal je mangsa itu

Lama x nampak gayah itu pose menonggeng
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni rr kata ape?
Tu je nak tauu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 25-1-2022 09:46 PM
Rasa macam kenal je mangsa itu

Lama x nampak gayah itu pose menonggeng

Kawan sebilik tu partner arwah ke?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 25-1-2022 09:51 PM
Sekarang ni rr kata ape?
Tu je nak tauu

Stop lah cucuk muka dgn dagu. Makin rennovate makin rupa mak lampir.

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 25-1-2022 09:29 PM
Cucuk vaksin punya lah takut...suntik benda lain ok saja meh

Confirm ke arwah tak amik vaksin...xde tulis pn kt atas tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ass in Peace

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 25-1-2022 01:55 PM
Confirm ke arwah tak amik vaksin...xde tulis pn kt atas tu

heshe tak cucuk vaksin ke? bukan kalo tak vaksin tak boleh check in hotel ke?

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersepah beautician tak berlesen buat bisness filler punggung dan breast. Harap kkm ke or yg berkaitan raid depa ni..kaya raya naik keta mewah masing masing.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 25-1-2022 10:00 PM
heshe tak cucuk vaksin ke? bukan kalo tak vaksin tak boleh check in hotel ke?

Tu la...xde plak tulis kt atas yg arwah x cuk vaksin...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 25-1-2022 10:02 PM
Bersepah beautician tak berlesen buat bisness filler punggung dan breast. Harap kkm ke or yg berkait ...

Ntah ntah ada babi dalam tu. Deyols ada check ingredient tak? Tu belum lagi hazardous ingredient.

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbukti.. kerja cik GAYAH!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 11:08 PM GMT+8 , Processed in 0.101469 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list