CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4832|Reply: 33

Pegang-pegang Berpelukan, Kalau Masya Masyitah Dah Kahwin Kenapa Senyap Je?

  [Copy link]
Post time 25-1-2022 10:07 AM | Show all posts |Read mode
Keterbukaan penyanyi remaja, Masya Masyitah berkongsi kemesraannya bersama teman lelaki mengundang tanda tanya orang ramai, sama ada statusnya gadis cantik berhijab itu sudah bergelar isteri orang.


Menerusi video berdurasi 18 saat dimuat naik dalam TikTok miliknya, Masya atau nama sebenarnya Siti Nurmasyitah Mohd. Yusoff dilihat berpegangan tangan dan berdua-duaan bersama seorang jejaka bernama Idris Woon dipercayai teman lelaki penyanyi itu.




Kredit foto: IG Masya




Rata-rata pengguna media sosial bertanya sama ada pelantun lagu Hapus itu sudah mendirikan rumah tangga dengan lelaki dipercayai berbangsa Cina terbabit dan menasihati untuk membuat kenyataan kepada umum akan berita gembira tersebut.


Selain itu, terdapat juga segelintir pengguna media sosial menegur Ceria Popstar itu supaya tidak terus mengunci mulut berkenaan status perkahwinan penyanyi itu bagi mengelakkan fitnah dan teka-teki berterusan daripada umum.













“Kalau sudah kahwin bagi tahu sahaja tak elok jadi asbab orang buat fitnah, kita bukan marah, tertanya-tanya je.


“Sepatutnya kalau betul dia dah nikah kena buktikan takut jatuh fitnah,” demikian antara komen yang ditinggalkan netizen.







Percubaan Kosmo! Online untuk menghubungi Masya bagaimanapun belum berhasil.


Terdahulu, penyanyi berusia 22 tahun itu menafikan khabar angin sudah berkahwin pada November lalu namun mengakui hubungan cinta dengan Idris mendapat restu kedua-dua pihak keluarga.




Sumber: K! ONLINE
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-1-2022 10:12 AM | Show all posts
sape dedua hamlau ni?nextttt
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:18 AM | Show all posts
Kome2 ni sapekah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:33 PM | Show all posts
SAJE LER TU
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:44 PM | Show all posts
pakai baju tidor sedondon tu.. kawin dah rasanya tu.. gambaq pun macam ambik dalam rumah ja...hahaa.. macam2 laa... kalau kawin tu kena la hebohkan. ni bercinta dan bertunang heboh, kawin senyap pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:46 PM | Show all posts
erkkkkk ni lagi nampak menganjingnyaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:56 PM | Show all posts
aku ingat budak pompuan tu. peserta rancangan menyanyi budak2. masa tu muka dia sebijik fauziah ghous.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kamu siyapeeee
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-1-2022 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Seeee.. bertudung tapi gedixxxxxx.. ni budak ceria popstar..masa bertanding umur 14
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang dulu ada kes tipu pasal jual tudung tu budak ni ke? Kalau dah kahwin announce je la dekk, ko bukan hot mana pun nk sorok2 daripada org speku bukan2
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapoo nie yg aksi mengundang pitenah?

Wartawan cari ciduk dari ig dengan takde follow up
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh tengok gambar no.1 tu, budak gal nie pakai cincin   kalo dah Nikah, Tahniah ler

Habaq kalo dah nikah ya dik
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 02:01 PM | Show all posts
Kalau dah nikah kena war war kan supaya elak fitnah. Ayooo benda asas pun tak tahu ke lullzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la kenapa terbalik dah skrg, bila nikah nak berahsia
Bila bercouple, tunjuk plak serata alam
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 02:42 PM | Show all posts
baru nk up.. kesian ko dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:29 PM | Show all posts
masa muda dah kena paksa bertudung.. dah period terus jadi birah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rileks jer mak2 anak bertik tok mcm dah menikah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:40 PM | Show all posts
day by day, romen-romen is like nothing...esp to hijabista mekap tebal sekati macam tu....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat malu orang Kulim
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Menafikan da nikah tp parent restu. Jd bila da restu bole le pegang2 kan. Hebat parent masa kini
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 07:31 PM GMT+8 , Processed in 4.097344 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list