CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3118|Reply: 32

"Tubuh Ni Macam Apps Lama, Kena Update" - Yasmin Hani

  [Copy link]
Post time 24-1-2022 05:31 PM | Show all posts |Read mode
Muat naik terkini pelakon dan pengacara berdarah kacukan Inggeris–Melayu, Yasmin Hani di Instagram menarik perhatian ramai.




Kredit foto: IG Yasmin




Apatah lagi, perkongsian ibu kepada dua cahaya mata ini menunjukkan azamnya mahu menjadi lebih baik, sihat, kurus dan kuat.


Pelakon ini berkongsi beberapa foto dirinya melakukan senaman di gym, bersama kapsyen yang ringkas tapi padat dengan mesej itu mencuri perhatian warganet.




Kredit foto: IG Yasmin




Yasmin mahu dirinya menjadi versi yang lebih baik dan bandingkan diri yang lama dengan yang baru, umpama mengemaskini aplikasi telefon pintar.




Kredit foto: IG Yasmin




Perkongsian Yasmin meraih pelbagai respons daripada warganet yang kagum dengan penampilan terkininya itu.




Sumber: Murai
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik lagi Yasmin Wacaa ni.

Baguslah pegi gym isi masa lapang. Mana tau jumpa jodoh baru
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni betul2 cantik dan nmpk muda.. Bbnu skang umur 20 tp dh nmpk ujung2 30
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
dari zmn menara masscomm uitm lg mmg cantik orgnya...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 06:16 AM | Show all posts
rindu zaman2 muzik@ria ... so santai...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
wow her body is so mantap
and mmg truly jaga fitness,jaga makan
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pelik pun tengok. Dia memang cantik sejak dulu masa kawin pun tetap sama je badan walau anak dah 2. Kalau tok bida jadi lean macam ni baru la layak nak guna perkataa kagum hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:19 AM | Show all posts
dlu pernah tgk dia hosting outdoor event dkt sunway pyramid...
dia pakai suar khakis 3 quarter...if org lain pakai mmg nampak buruk
but dia omg...stunning!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Exercise boleh buat kita nampak lebih muda dan segar. Suka tgk dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg kaki gym pun selama ni kan. Body dia ni dr zaman anak dara mantap.
Masa dia jd pengacara kat astro ngn sazzy tu, igtkan sbb pakai push up bra ke apa tp rasa mmg original dh mantap.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:50 AM | Show all posts
Perawankota replied at 25-1-2022 01:29 AM
Ni betul2 cantik dan nmpk muda.. Bbnu skang umur 20 tp dh nmpk ujung2 30

nk kene tag setillah melvin x
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 09:07 AM | Show all posts
whatever makes u happy...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:14 PM | Show all posts
apsal dia bercerai dengan laki dia?ingatkan chenta mati skali terburai tengah jalan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng2 Celepets mmg maintain cantik body persis anak dara walopon umur dah 4 series.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:29 PM | Show all posts
biasa muka pan-asian ni cepat anmpak tua

tapi dia ni ok cantik lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:38 PM | Show all posts
cunz..yg dia ni rajin ckp BM xmcm pan-asian lain. hahaha. yg melayu totok pn ber BI je
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:58 PM | Show all posts
Pernah nmpk dia ni dulu tapi dalam tv laa
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mix kokesen yg menjadi cantiknya. Umur masuk 43 tahun ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 25-1-2022 12:21 PM
Geng2 Celepets mmg maintain cantik body persis anak dara walopon umur dah 4 series.

Setuju. Geng2 theyols takde pun rupa acik2 or mak2 kepam walaupun dah beranak pinak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
2015 jumpa dia ats cruise ship dgn ex lakinya
Dua2 npk muda body mantap, even laki dia ada uban skit2 tp kulit cantik glowing
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 06:27 AM GMT+8 , Processed in 0.661404 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list