CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: ameenarara

"Duit Menang RM20,000 Nak Bayar Hutang Dan Tebus Barang Kemas," Adibah Noor Tak Malu Mengaku Susah

  [Copy link]
Post time 25-1-2022 11:51 AM | Show all posts
moga diperluaskn lg pintu rezki deeb.. amin yra..
bila kita humble, jujur.. inshaAllah peminat akn lbh myukai kita
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:13 PM | Show all posts
Orix replied at 24-1-2022 10:46 AM
sheols patut bukak youtube ajar english, mesti byak view n masyuk

dia dah buat chuolls, tapi sayang view tak ramai

https://www.youtube.com/user/msadibahnoor/videos
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:31 PM | Show all posts
20k tu pun sbnrnya tak de lah banyak mana...
bayar hutang sana sini ... abih ...

yg weekly performance brp dorang dpt?? RM 5k ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:34 PM | Show all posts
20k tu bukan banyak pn. tp siap nk tebus barang kemas lagi. rakyat marhaen pn emas saja dah berbelas2 k. senkek gak ek retis yg mendonia suatu ketika dlu. hope beringat la pas ni. bukan selama kita kt atas. tangan laju je taip nak kondem org. sedangkan yg hadap tu. ku puji kak dib bab tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:56 PM | Show all posts
semoga di murahkan rezeki , dapat bnyk job lepas ni

aku suka tgk dia, always positif
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:57 PM | Show all posts
nuralisa replied at 25-1-2022 12:31 PM
20k tu pun sbnrnya tak de lah banyak mana...
bayar hutang sana sini ... abih ...

yang iols tahu, previous previous year, dapat 10k for weekly performance. So kalau 10k x 8 weeks = 80k jugak. campur hadiah tempat ke 4 + anugerah powercat tu dapat la dalam 100k juga
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 25-1-2022 12:57 PM
yang iols tahu, previous previous year, dapat 10k for weekly performance. So kalau 10k x 8 weeks = ...

10k tu maybe artis yg pemes2 agaknye.Mcm spesis suam sejuk beku mcm Nico tu maybe lagi kurg
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 25-1-2022 12:13 PM
dia dah buat chuolls, tapi sayang view tak ramai

https://www.youtube.com/user/msadibahnoor/videos ...

ate konsep tu buat ler kretip sikit..collabs dgn retis2 ke barula viewers naik
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 04:01 PM | Show all posts
imanda replied at 25-1-2022 05:37 AM
ate konsep tu buat ler kretip sikit..collabs dgn retis2 ke barula viewers naik

dia buat ni time pkp tu, katanya ramai request nak video senang nak belajar kat rumah

pastu hasilnya understandable la buat time pkp kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols doakan kaka dib dimurahkan rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
jemahjacjon replied at 24-1-2022 10:47 PM
Is it me atau lagu ni mmg kuat vibe 80s

Yesssd lbih kurang lagu jangan ada benci casey
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 25-1-2022 12:57 PM
yang iols tahu, previous previous year, dapat 10k for weekly performance. So kalau 10k x 8 weeks = ...

Rasanya weekly 3k ... So lagi lama dorang stay banyak lah gaji dorang dpt ....sbb tahun lepas Mus ada ckp sapa nak bagi ko sebulan 10k ..... Haaa gitu... Jd walau pun terkeluar dorang still dpt duit gaji weekly dorang selama mana dorang stay dlm tu.... Kalau 9 minggu stay banyak lah jgak gaji
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 01:53 AM | Show all posts
Suka tengok interview2 kak dibs dalam GV

Kelakar dan pleasant.. sedap telinga dengar

Moga kak dibs dilimpahi rezeki yang tak putus2. Aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 01:58 AM | Show all posts
prizadane replied at 25-1-2022 12:57 PM
yang iols tahu, previous previous year, dapat 10k for weekly performance. So kalau 10k x 8 weeks = ...

I speku mmg bayaran 10k kot for weekly performance
Sebab haritu bila dorang perform time banjir, Nabil ke Jihan cakap 10k didermakan menerusi contoh Aweera, Shidee, Upiak etc
So maybe minggu tu payment dorang pergi kat mangsa banjir
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 07:58 AM | Show all posts
lagu baru adibah sedap..best
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:06 AM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 26-1-2022 01:39 AM
Yesssd lbih kurang lagu jangan ada benci casey

Awat data takda keww? Takda top up? Awat sengkek na?
Kahkahkahkah


Nah akak belanja uncle casey...



credit:youtube
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 08:45 AM | Show all posts
fake perfections....ramai retis mcm ni...keep it up Kdeeb....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 09:05 AM | Show all posts
Mamioomami replied at 24-1-2022 11:29 PM
Moga dengan tulusnya niat nak bayar hutang, Allah permudahkan segala urusan kak deeb lepas ni. Good  ...

Amin....Moga dimurahkan rezeki k deeb

(dan org lain jugak..)
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:20 AM | Show all posts
wuuu sedap single kak dibah cuma iolsss harap2 ada lagi lagu macam terlalu istimewa... lagu tu memoreable sangat k...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-1-2022 10:20 AM
wuuu sedap single kak dibah cuma iolsss harap2 ada lagi lagu macam terlalu istimewa... lagu tu memor ...

Meols tertunggu2 apa jd projek album duet yg ada single jiwa sentuh jiwa dgn misha omar tu? Ciptaan aubrey suwito n mmg vibes terlalu istimewa n rsnya lagi sedap kot. Meols pg yach konsert deeb dkt klpac dulu dia ada perform live lagu tu dgn misha tp xbg rekod part tu sbb lagu xrelease lg. Udahnya 6 tahun berlalu.. sayang naw.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.071936 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list