CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: ameenarara

"Duit Menang RM20,000 Nak Bayar Hutang Dan Tebus Barang Kemas," Adibah Noor Tak Malu Mengaku Susah

  [Copy link]
Post time 24-1-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 24-1-2022 07:58 PM
Kecurigaan - Adibah Noor
Composer & Lyricist: Chevy Amry
Publisher: Chevy Amry Production

Thanks uolss.

Azlan tu boleh la dijemput jadi juri GV
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kak dibah dimurahkan rezeki lagi selepas ini dan di hari2 mendatang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:11 PM | Show all posts
Pernah jumpa...tidak sombong dan humble..good luck ..semoga sentiasa berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Deeb kena kurangkan mencapub di socmed tu.
Sekarang ni ramai dah suka balik sbb she nampak sangat positive.

Semoga dimudahkan segala urusan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 zaman tok kaduk aku penah jumpa dia nyanyi kt foyer klcc, dgn sorg main piano.Masa tu tade sapa kenal dia, aku terdetik dlm hati ‘sedap betul suara pompuan ni’
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
my friends semua expect her to take last place semalam, except for me. suara dia sedap, and she’s such a cheerful and positive person. very happy she got in 4th place.

moga dia dimurahkan rezeki selepas ini. good luck, Kak Dib!
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:20 PM | Show all posts
Suka dengar kak dib hip hop masa battle GV. Suara padu & very clear sebutan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap juga lagu baru kak Deeb
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 24-1-2022 08:03 PM
Kecurigaan

Is it me atau lagu ni mmg kuat vibe 80s
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la kak deeba igt pasal hutang sbb selalunya bila dah lama x pegang duit berkepuk... kdg2 datang perangai lupa hutang .....paling selalu sgt manusia nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga dengan tulusnya niat nak bayar hutang, Allah permudahkan segala urusan kak deeb lepas ni. Good luck kak deeb
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jalan2 di IG composer single baharu Kak Deeb, nampak promo poster single baharu Kak Aishah.
Released 28/01
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh TokAishah

Baca article Nikki, dia kata ada single jugak dlm masa terdekat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:38 AM | Show all posts
jemahjacjon replied at 24-1-2022 10:47 PM
Is it me atau lagu ni mmg kuat vibe 80s

ye aku pun dengar camtu. macam sohaimi meor hassan ke.. kenny remy martin ke.. haa yang gitu gitu la..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat tuition ingrish...pada Vvip. Atau jadi guru macam suami neelopa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni gemuk yg selekeh. Pakai apa pun tetap nampak selekeh. Tak macam sherry. Nampak cantik jer. Walaupun nampak perut tu buncit.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sedap yach lagu dibah.. bg iols dibah ni rm20k apela sgt sblm pkp.. dia host corporate dinner 2jam pun blh dpt belas2 ribu.. tp sjk pkp yg semua org xblh nk berdiner bagai dia mcm merundum sikit..
sian dibah, lps nyanyi lagu dikir barat tu merundum betul performance dia.. padahal dia bakal2 juara dl
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:23 AM | Show all posts
adoi x sempat tgk GV ni...last2 dh hbs wakakkaka
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:27 AM | Show all posts
bgs kak deeb utamakn byr utang
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:32 AM | Show all posts
Semoga sentiasa murah rezeki...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 08:21 PM GMT+8 , Processed in 0.140213 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list