CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GV8 MINGGU AKHIR, ALIFF AZIZ JUARA, kaka dah ramal dari haritu heols juara. Tak sia-sia duk beliak bijik mata berjemaah hantar ain. Acik Sittah Annur dah boleh bersara.

  [Copy link]
 Author| Post time 23-1-2022 11:28 PM | Show all posts
nauzubillah min zalikkk yang nikki dengan suki ni pun apa dah jadi...
macam nyanyian expo dato seri vida tu jah yang diba aa mengamuk dapat perfume busuk dan di bakar2nya kat tempat pelupusan...

tak sesuai lagu ni untuk battle... apatah lagi pompuan bawak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:28 PM | Show all posts
cloudnine replied at 23-1-2022 11:26 PM
Kesian nikki dgn suki ni. Mcm jd konsert komedi dah

Tu la.i rasa battle rap ni mcm memalukan contestant GV je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM | Show all posts
mansuh jela lagu rap utk battle neh.jarang yg menarik
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap je gangnam ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Pilihanku
Suki
Nikki
Aliff
Aip
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
joe ni mmg positive ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM | Show all posts
suki lebih attitude, suki menang round ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
But not bad suki dan nikki.... Rasa malam ni suki menang juara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 23-1-2022 11:22 PM
tokpinaz ke ni

Hahaha... meols bukn andartu cair2 sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
rasanya suki juara
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cloudnine replied at 23-1-2022 11:26 PM
Kesian nikki dgn suki ni. Mcm jd konsert komedi dah

Dah mmg tu konsep si park jae sang aka psy tu wat gangnam style ni.. vidoe clip dia pon penuh comedian  dlm tu maka jadila acara comedy battle
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols speku antara alip atau suki juara, tapi iols rasa alip
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
woven11 replied at 23-1-2022 11:26 PM
Suki win over nikki.

Yesss....nampak suki lebih depan dr nikki
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha terhibur juga dgn niki n suki
Bukan snang nak hafal lagu korea
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Suki
Nikki
Putik
Dibah
Azan
Aweera
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh Nikki dan Suki sama par!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:29 PM | Show all posts
Love Suki n Nikki....1 & 2 please
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:29 PM | Show all posts
lenkali depada rap ni boleh tak buat battle lagu asli ke apa.

dah la 8 tahun mengerap nya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi rugi jah klu bg suki champion sbb last2 sheols nk jadi ibu mithali utk ank2 sheols jah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tiba masa utk buat battle irama asli ke
Asyik rap jek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 03:29 PM GMT+8 , Processed in 0.191023 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list