CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GV8 MINGGU AKHIR, ALIFF AZIZ JUARA, kaka dah ramal dari haritu heols juara. Tak sia-sia duk beliak bijik mata berjemaah hantar ain. Acik Sittah Annur dah boleh bersara.

  [Copy link]
Post time 30-1-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 30-1-2022 09:57 PM
Thank you @aerisha.
Baru puas baca details komen untuk setiap persembahan akhir GV. Takdak rezeki Ni ...


Tempat kedua bukan rezeki keww? Dah setakat iteww rezekinya...jgn suka naa gunakheun frasa takda rezeki....sebelum DIA tarik kesemua nikmat dari ko...

Ingat pesan aku ini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2022 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
mat_arof replied at 26-1-2022 07:13 AM
wow...nama bagus bagus ni

Mat_arof lupa nak request .... Mohon masuk kan next GV ....TRIA AZIZ penyanyi lagu TIKA (OST WARIS JARI HANTU) .... mohon keluar kan dia dari kuburan
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 1-2-2022 06:37 AM
Mat_arof lupa nak request .... Mohon masuk kan next GV ....TRIA AZIZ penyanyi lagu TIKA (OST WARIS ...

Mat arop stage crew/ props technician aja....apa yg dia boleh buat?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
KakZianaZain replied at 28-1-2022 06:28 PM
Perangai sama je dgn kiah GV6

Zaman tu orang kutuk muka naqiu hodoh time menyanyi. Zaman ni si bu ...

Masalah org kita tegur keras sikit sentap tegur keras sikit sentap.....pi mampos la ko  kalau terus bersikap gini....nak kena belai puting teks baru boleh gerak kewww? 9minggu ...apa yg ko belajar dari gv8? Kalau setakat sebut found new friends?

Bu toe la

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 04:06 PM | Show all posts


mohon Astrok masukkan Reshmonu dalam shortlist GV9.

cc @mat_arof
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 04:32 PM | Show all posts
Edited by Rhyno at 1-2-2022 04:33 PM

iols nak calonkan juga Natasha Yazir utk GV9. dari kecik sheols dah ada album yach. sheols popular dgn lagu Zapin Bahari.





cc @mat_arof

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 04:49 PM | Show all posts
mohon Astrok shortlist Azura Aziz utk GV9. sheols popular tahun 1996 dan masih berbisa yach!





cc @mat_arof
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon jemput Dato Awie jd juri tetap. Suara heshe dari dulu smp sekarang menten power! Ramai yg overlooked kemantapan vokal awie sbb heshe sgt versatile. Blakon dan buat komedi pn power. Even nyanyi lagu raya dan azan pn power!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-2-2022 06:07 PM | Show all posts
Edited by anak_bunian at 1-2-2022 05:10 PM

Astrok tanak invite Fairuz Hussein ke join GV. dia sezaman dengan Noorshila Amin/Ramlah Ram/Wann.....
suara pon masih berbisa.







Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 03:15 PM | Show all posts
stingereez replied at 27-1-2022 02:35 PM
Yg mencabar iteww yg macam terlari lari macam cincorot keliling juara...macam iteww kewww?

Kahkah ...

kah kah kahhhh... cincorot terrrpaling mncabar..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 03:16 PM | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 27-1-2022 04:16 PM
Yaaa....senang citer mmg xde nampak graf dlm persembahan ... WOW tu xde utk di ingati sepanjang di ...

Sbb tula dipersoalkan kejuaraan die kaaann..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2022 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nawtylulu replied at 4-2-2022 03:16 PM
Sbb tula dipersoalkan kejuaraan die kaaann..

Btul lah kata buk hetty ...lpas GV nk kemana ...org lain sume dh ada lagu baru hihi dia?? Kikiki mampu pegi busking bwh khemah je kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 30-1-2022 09:57 PM
Thank you @aerisha.
Baru puas baca details komen untuk setiap persembahan akhir GV. Takdak rezeki Ni ...

Ramai yg ikut gv kalau xpuas hati aliff juara akan ckp lagu final aliff senang
Pd aku bukan lagu yg senang,tp lbh kpd teknik nyanyian aliff yg lebih basic berbanding nikki n suki
Mmg puas hati baca review dia,exactly apa yg aku rasa (tp xtau nak explain mcm mana) kenapa nikki lebih layak menang,nyanyian nikki xperfect tp bila dia buat teknik susah n menjadi tu yg wow
Dengar aliff nyanyi final tu mcm bagus je lah,clean xbyk salah,tp wow nya xdek

Pd aku cara tokram yg potong markah utk kesalahan mcm menyamaratakan teknik basic aliff n teknik2 nyanyian susah nikki n suki tu,xadil pd aku
Xrelevan cara tokram ni bila ada peserta mcm nikki n suki
Dah tentu2 peserta yg menyanyi teknik basic akan kurang terpotong markahnya berbanding dgn yg menyanyi dgn teknik susah

Aku xpaham,bukan tokram ke yg kata dulu bg markah gv ni mcm sukan diving?ke bukan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 03:29 AM | Show all posts
GegarVaganja replied at 30-1-2022 09:57 PM
Thank you @aerisha.
Baru puas baca details komen untuk setiap persembahan akhir GV. Takdak rezeki Ni ...

kat mana komen @ariesha a.k.a tok pinaz porem cari, nyeh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 6-2-2022 03:29 AM
kat mana komen @ariesha a.k.a tok pinaz porem cari, nyeh?

Ganja ni dah macam spoke person @Aerisha kan.
Hahah.
Nah chuolls,

https://aerishamuzik.blogspot.com/2022/01/review-konsert-akhir-minggu-10-gegar.html?m=1

Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2022 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih diperkatakan ye tentang kemenangan alif
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2022 11:56 PM | Show all posts
GegarVaganja replied at 6-2-2022 09:52 AM
Ganja ni dah macam spoke person @Aerisha kan.
Hahah.
Nah chuolls,

Tq chuolssszahhhhh! Semoga chuols dijodohkan dengan lelaki tasty yang beriman. yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Gv9 tahun ni ke tahun depan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 27-7-2022 09:11 AM
Gv9 tahun ni ke tahun depan?

Motif uols bangkitkan thread ke kuburan innieh

Mohon start thread baru pasal gv9 yahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2022 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
tobobon replied at 27-7-2022 09:24 AM
Motif uols bangkitkan thread ke kuburan innieh

Mohon start thread baru pasal gv9 yahhhh

Yg rajin buat thread ni si @Rhyno je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 12:26 PM GMT+8 , Processed in 0.090734 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list