CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GV8 MINGGU AKHIR, ALIFF AZIZ JUARA, kaka dah ramal dari haritu heols juara. Tak sia-sia duk beliak bijik mata berjemaah hantar ain. Acik Sittah Annur dah boleh bersara.

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah muzik pulak macam sial.... Bunyik apa dalam lagu gangnam ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:25 PM | Show all posts
mmg kena panggil joe flizo juri kan rap battle sebb dia yg tahu lenggok rap...kalu tgk kat ytube tu mcm2 rupanya cara rap nie...dia bkn main cakap jer...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangunlah. ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
X aci lgu oppa ni x bnyk rap pun

Music je havoc
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
sedap sukiniki ni ea
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
fido_dido replied at 23-1-2022 11:25 PM
bila dengar battle alep aweera td mmg dengar aweera mcm aman ra

Meols dgr alip yg mcm amanra .. si aweera rocker yg cuba nak rap
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian nikki dgn suki ni. Mcm jd konsert komedi dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 23-1-2022 11:24 PM
battle mesti lagu rap ker?

Yup sejak dolu lg dan joe kira dh lock jd juri time final laa hahaha selagi ada battle rap ni laa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa la nikki dengan suki dapat lagu ni? sabotaj ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamposssssss apa bemda diorang nyanyi z
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Suki win over nikki.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:26 PM | Show all posts
Ai syak suki juara malam ni. Sangat2 excellent persembahan sheols dalam semua round.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:27 PM | Show all posts
Nape lah dorang ni duduk je
Skrg baru diri
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tk boleh part op op op
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
SUKI!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 23-1-2022 11:26 PM
Meols dgr alip yg mcm amanra .. si aweera rocker yg cuba nak rap

iols salah chuols..iols nak maksudkan alep mcm aman ra
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Auk auk auk..macam ayam turki lak 2 org ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:27 PM | Show all posts
hancussss suki rap
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg mcm ni ke attitude nyanyi lagu gangnam style ni? Mcm tgh nganjing je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaiklah kedua dua minah ni. Oppa ganggam style!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 11:36 AM GMT+8 , Processed in 0.079046 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list