CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GV8 MINGGU AKHIR, ALIFF AZIZ JUARA, kaka dah ramal dari haritu heols juara. Tak sia-sia duk beliak bijik mata berjemaah hantar ain. Acik Sittah Annur dah boleh bersara.

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Time battle ni masing2 tengok lirik kat depan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh la komen putik ni nyanyi ikut penyanyi asal. Tutup mata dengar mcm suara aman ra
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:17 PM | Show all posts
dua ekor ni mesti rap hancur
dua2 sejenis kayu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 11:17 PM | Show all posts
princessmiang replied at 23-1-2022 11:16 PM
Bongok la audiens pondan2 sewel

tu la... aiyoo kalau kaka di situ dah tolong sumbat botol kicap dekat mulut memasing...

senyap la orang nak tengok persembahan pun tak boleh...
di sini bukan untuk peponen datang sekadar nak bunyi macam musim mengawan lgbtq...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 23-1-2022 11:17 PM
benci aku tgk acah2 gaduh ni
baik aweera ugut nk tunjuk video putik je nk gado sgt

Hahahahahaha apolah. Kalau mcm tu kalah terus je lah AA
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ape 2ekor jantan mencarut kat pentas tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM | Show all posts
LoveSungmin replied at 23-1-2022 11:17 PM
i rasa dia pakai bandana.. sebab kaler putih dah nampak macam koolfever

aku lebih percaya dia demam
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo budak flet ja iols dgrl
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM | Show all posts
Nape pakai baju sejuk uniqlo ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak rasa battle rap ni kira markah bonus ..markah top up gittuh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 23-1-2022 11:16 PM
Azan tu pakai Cool Fever ke????

hareyyy.. aku ingat aku sorg ingt dia demam... adoiiii...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
What telah happened aweera?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM | Show all posts
bye2 la awera...
terlebih confident ker ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aweera mmg kalah teruk mlm ni yachh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa sebutan alip sama awera ni. hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 23-1-2022 11:16 PM
Azan tu pakai Cool Fever ke????

ya tuhan igt iols srg je nmpk azan mcm pki cool fever
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-1-2022 11:17 PM
tu la... aiyoo kalau kaka di situ dah tolong sumbat botol kicap dekat mulut memasing...

senyap la ...

Bawak spray lipas spray sorang2. Menjengkelkan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM | Show all posts
Ya rabbi apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aliff lagi sekali chameleon
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:18 PM | Show all posts
lagu rap kak Dib & azan tak familiar...so mcm tak enjoy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 09:48 PM GMT+8 , Processed in 0.099219 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list