CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dudaberhias

GV8 MINGGU AKHIR, ALIFF AZIZ JUARA, kaka dah ramal dari haritu heols juara. Tak sia-sia duk beliak bijik mata berjemaah hantar ain. Acik Sittah Annur dah boleh bersara.

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak aweera mengulangi sejarah Oja, rasa kesian plak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti dijangka. Aweera no enang
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Apoooo???? Aweera no 6??? Protessssss
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 23-1-2022 11:43 PM
Khuenzzzz. Pinaz tu xmalu ke dkt peserta2 yg dia komen berbakul2 psl teknikaliti tp diri sendiri k ...

Noksss ko pernah nampak ke pengadil bola sepak piala dunia dari kalangan bekas pemain dunia jugak.? Tak ada kan? So masing masing ada kepakaran masing2. Kena hormat je. At least syafinaz dgn hetty dua dua ada album and terbukti boleh nyanyi. Para peserta belum tentu ada ilmu nak komen muzik cara intelektual.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-1-2022 11:44 PM
khennn... waktu mula2 tok pinaz buka mulut dah ala2 badut sarkas iols pernah tengok kat mall dulu. ...

Mana sheols nk letak muka yach? Esok masuk kelas mgajar x? Nnt anak murid perli pulak vokal xsehebat komentar
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mizlyn replied at 23-1-2022 11:46 PM
Laa suki ade anak 3 ke? Ingat sorang je

3 cuols.. mana c semput haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
deebiz14 replied at 23-1-2022 11:46 PM
Boleh je nyanyi tokpinas ngan bukhetty... sedap je cuma kurang prektis jadi sound haus. Tu jer. Toks ...

KanzzzzzZzzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM | Show all posts
6. AWEERA
5. AZAN
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 23-1-2022 11:44 PM
Betul… nmpk mcm kelam kabut. Aweera tu obvious sgt okay. Diorg ni tak tgk ke persembahan hady naq ...

tgk gaya pakaian, alep aweera mcm nak replicate performance hady naqiu… tapi jauuhhhhhb tertinggal ke blkg ya. hady-naqiu mmg the best battle ever
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM | Show all posts
Kaka porum betuiii...Aweera tmpt ke 6...kaka sedeyyy sebb dia tak perform mlm nie
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tempat keempat Kak Dibah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM | Show all posts
padan muka dan tolong la belajar kesilapan awera oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM | Show all posts
penyanyi yg bagus tak semesti nya boleh jadi juri yg bagus...contoh Dayang

dan sebaliknya

tpk pinas ni sebbaik lah lawa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM | Show all posts
ok.
tempat ke 6 dah mengena.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah upgrade hadiah duit skrg. Dulu tempat ke 6 dpt rm5k je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Azan mesti ok je dapat ke 5 sbb dia pun tak jangka nk g final
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah azan scan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah bang azan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
No 6. Meols predict Aweera no 5 tadi. Oh well.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Curlastt buk hetty buat live
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:33 AM GMT+8 , Processed in 0.122108 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list