CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dudaberhias

GV8 MINGGU AKHIR, ALIFF AZIZ JUARA, kaka dah ramal dari haritu heols juara. Tak sia-sia duk beliak bijik mata berjemaah hantar ain. Acik Sittah Annur dah boleh bersara.

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Suki trending no 1 kt twitter sejak persembahan solo dia tadi...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:42 PM | Show all posts
Tukar lirik ek... tak sebut hidup mati ku hanya untukmu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:42 PM | Show all posts
Suki
Aliff
Nikki
Adibah
Aweera
Azan

Battle
Adibah
Aliff
Nikki
Suki
Azan
Aweera
Juri
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:42 PM | Show all posts
aku tak penah impress tok pinas neh nyanyi.tapi kalo dia menjuri okey je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu Kasih tu my all time favorite
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pilihan iols:

1. Nikki
2. Suki
3. Alif
4. Aweera
5. Adibah
6. Azan

Tekaan iols:

1. Alif
2. Nikki
3. Suki
4. Aweera
5. Adibah
6. Azan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Best la juri nyanyi. Tak dpt kat mana2.. eksklusif.. iols bg 5 ha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Key tggi sgat la utk suara tok pinaz. Hetty tu of coz la key E F manjang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Susahkan nak nyanyi sbb tu lagi senang jd juri.

Apapun semua dh buat yg terbaik mlm ni penat tu memasing kena nyanyi byk lagu. Dgn lagu intro lagi.
Kalau iols abis GV ni mau g bercuti seminggu dua takmo dh pegang mic.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 23-1-2022 11:16 PM
Azan tu pakai Cool Fever ke????


Haahahah.. Pikiaq the same thing. Btw azan nk kuar ngn kak deeb pas abis rap tu cm Kawan2 baik ja paut bahu.. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tu juri nynyi praktis pun 2-3 jam je kut
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 23-1-2022 11:42 PM
Mayonis nyanyi lagi sedap

Khuenzzzz. Pinaz tu xmalu ke dkt peserta2 yg dia komen berbakul2 psl teknikaliti tp diri sendiri ke jurang mariana. Yihhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
SiAiGv replied at 23-1-2022 11:40 PM
Dia baru jadi juri tetap season ni kan. Harus la puji.
Yup 2 ketui tu mmg best ever

Tok pinaz mesti tak tgk gv6 sbb dia tgh jadi juri mentor milenia masa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:44 PM | Show all posts
Actualy weightage lagu solo/duet n battle round sama banyak ke?

Sbb based on previous seasons, those yang deliver during solo performance yg dapat higher placement (except gv6]
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap je depa nyanyi … eee acik2 forom ni…nko mampooo 1500 songs album 150 buah, 50 tahun nyanyi. Tok pinaz punya list of accomplishments berjela… koserlah chuols ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pinas dgn bukhetty takda latihan pun boleh nyanyi gitu. Klu berlatih lagi perfect
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Panggil Tok Cah next season jd juri tetap. At least dia buktikan mampu jd juara GV walaupun dh 50s. Tok cah bila berckp mcm watak kartun mesti terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 23-1-2022 11:33 PM
Battle alip aweera still tak boleh lawan battle hady naq

Betul… nmpk mcm kelam kabut. Aweera tu obvious sgt okay. Diorg ni tak tgk ke persembahan hady naqiu ari tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 11:44 PM | Show all posts
scrocth replied at 23-1-2022 11:43 PM
Khuenzzzz. Pinaz tu xmalu ke dkt peserta2 yg dia komen berbakul2 psl teknikaliti tp diri sendiri k ...

khennn... waktu mula2 tok pinaz buka mulut dah ala2 badut sarkas iols pernah tengok kat mall dulu... atau kucing tercekik tulang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:44 PM | Show all posts
Adehhh lapaq la pulak...bila nak umum juara nie
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:30 AM GMT+8 , Processed in 0.123279 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list