CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: dudaberhias

GV8 MINGGU AKHIR, ALIFF AZIZ JUARA, kaka dah ramal dari haritu heols juara. Tak sia-sia duk beliak bijik mata berjemaah hantar ain. Acik Sittah Annur dah boleh bersara.

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 11:34 PM | Show all posts
1) Suki
2) Dibah
3) Alip
4) Nikki
5) Azan
6) Aweera
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
1. nikki
2. Suki
3. Aliff

lain2 tu ikut juri lah. Tapi lpas GV ni aliff and aweera yg akan naik. Nikki and suki mmg suara susah nak cam kalau nyanyi tak tgk muka. Especially suki kalau dgr radio tak tahu siapa nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 23-1-2022 11:28 PM
Tu la.i rasa battle rap ni mcm memalukan contestant GV je

Tak sanggup i tengok. Belek hp dari td.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
SiAiGv replied at 23-1-2022 11:31 PM
Tok Pinaz, best GV ever time naqiu and hady yahh. Masa tu nervous nk burst rasa. Enjoy gila battle d ...

Tanjat i tokpinas kata ni gv best ever.. I rasa pemenang 2 ketul tu mmg bestever dlm swjarah gv
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
startup89 replied at 23-1-2022 11:30 PM
Ok lah, top 3 antara niki, suki dan alif
Dan, iols yakin aweera no 6. Keciwanya iols dgn aweera mala ...

Iols redha dah dgn aweera mlm ni
Tp mohon jgn masuk dlm peti sejuk beku lg lps gv ni plizzz
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:36 PM | Show all posts
tunangku replied at 23-1-2022 11:33 PM
Battle alip aweera still tak boleh lawan battle hady naq

jauuuhhhh beza

naqiu n hady B+

alif aweera D

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Cakap melayu laaaa sibuk cakap indon
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 23-1-2022 11:28 PM
Dah mmg tu konsep si park jae sang aka psy tu wat gangnam style ni.. vidoe clip dia pon penuh come ...

Psy sesuai la konsep mcm tu. Tp tgk nikki dgn suki ni mcm 2nd hand embarassment pulak. Kesian dorang
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tok ram buat keje senang je. Hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nak dengan tok pinaz andartu menyannyi
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-1-2022 11:33 PM
pilih juara based on siapa best malam ni

apa nak jadi nanti tu rezeki dan effort masing masing

Kannn. Ni nk menang ikut PR lah, ikut siapa jadi hero akasia lah. Ikut bini mana plg over nak?
Aliff tu no 6 pun akan jadi hero akasia dah dia mmg dah biasa jadi hero pun. Tak kan nak kasi tok shidee pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Go tok pinaz
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukiiiiii. Dpt nombor berapa pun takpa lah. At least malam ni puas hati dgn performance sheols comapred to last week.

Harap lepas ni sheols manage lah betul2 supaya tak tenggelam lagi. Market to malays as well. Twist target market dari masa menang oiam dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Keciknya pinggang secekak je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauk juri nyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
juri nyanyi apa ni? macam hauk je
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu juri pun suara.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hetty masih berbisa. Kalau nk mengomen berbakul2 pn ok. Pinaz tu level backup vocals jah. Tu pn pitchy ya rabbi yach?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
X sedap juri2 nyanyi. Jadi juri je lah haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
klu ada lg GV tahun dpn utk battle ni x payahlah buat hip hop gini
tukar lah ke tema lain
pening tgk diaorg rapping beriya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 11:53 AM GMT+8 , Processed in 0.081946 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list