CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 23-1-2022 09:23 PM
Kim ke anak emas, ingatkan Kendall sbb dengar nye yg tu Kris betul2 jaga.

Berbalik kpd mamatini n ...

Tanpa keraguan mmg ada dalam episode KUWTK pakai lie detector machine tu, Kris paling sayang Kim.

Dalam Vblog Athisha pun ada reveal Mamatut paling sayang Kak lopa.

Mamatini dengan TokRebonding anak 3 orang rasanya. Athisha, LMK, then anak lelaki bongsu dia tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 23-1-2022 05:59 PM
iols penah nmpk atisha ni sblm dia glamer lg... mmg body dia chubby kat punggung dan peha
Skg ni k ...

badan sejenis pear...pompuan kalo bentuk badan bentuk pear mmg x lawa lerr berdasarkan diri haku nie...nie pun gigih nk diet tp ank da 3 Kira ok la kan...hahahaha... n baru tgk bideo athisha mmg cantik n manis cuma jaga2 badan kene Jaga pas kahwin sbb badan die sejenis lebar area punggung
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:11 PM | Show all posts
keturunan chittagong kot, besar tulang rangka gituh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-1-2022 06:04 PM
Gaya kaknab yg mabelessss dr sumeorg

Wow makin cantik kaknab bergaya kalah jauh dengan bini pubird memanjang berjubah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 23-1-2022 09:45 PM
Kak nab simple and classy..kak nab mmg ader aura regal..teringt dier pakai crown masa kahwin nenas ...

kann..kaknab takde fefeling pwincess bagai....terus jd queen gittuhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-1-2022 10:12 PM
Wow makin cantik kaknab bergaya kalah jauh dengan bini pubird memanjang berjubah

bini pubird makin lama makin kepam yach
walau hanya tgk gambo pun dah bleh terbau kepam jah dan bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
yayanz replied at 23-1-2022 11:55 AM
1 lg nk tnya kot x perasan ke apa, sejak kahwin sampai skrg ni, ada tak gambar jah ngan mak bapak da ...

Alhamdulilah sujud syukur benak terutama bunga pilut dapat tengok jahnpd 1 frame dengan mertua maklum benaks pernah reply aku jahnpd menghormati privacy mertua dia katanya walaupun nektan gigihnya nak bergambar bersama mengalahkan belah mak rimau

Terima kasih untuk nektan selalu jadi mata2,jadi tukang kantoikan untuk tatapan forumer dan membawa seribu makna buat lobenak yang menungu gambar ini.dapat lah mereka lena

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-1-2022 10:21 PM
Alhamdulilah sujud syukur benak terutama bunga pilut dapat tengok jahnpd 1 frame dengan mertua mak ...

Nektan ni memang sesuatu kan..
Kerja2 kantoi kan clan kardashian kelate ni memang drpd dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 10:00 PM
Tanpa keraguan mmg ada dalam episode KUWTK pakai lie detector machine tu, Kris paling sayang Kim.  ...

Thank u. Oh, Atisha ni anak sulung mamatini dgn paparebonding lah ye. Ramai betul adik beradik diorang ni kalau campur sekali dgn anak2 mamatini dgn ex dan anak2 paparebonding dgn ex, meriah. Tapi nampak dominant betul perempuan2 dalam family ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 23-1-2022 07:45 PM
iols rasa dna matnoor selamatkan jenab dr jadi senang boyak mcm yg lain. dia dpt dna melayu lebih si ...

Kan chu ols. Muka sheols pun tak ketara sangat leluhur.
Bila sheols sarung tudung tipikal muka typical wanita kelantan yang natural cantik tanpa perlu lots of mix.
Gituu  iols puji kak nab walaupun banyak kali jadi saksi sheols naik angin ngan bibik jaga dak jebat
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik betul aku athisa ni artis ke sampai ada thread dekat sini so kena wajib lah semua yang berkaitan jahpd kena buka thread dekat walaupun yang jadi artis jahnpd seorang je.btw tahniah pengantin misti ustaz terpaling berzikir dalam hati tengok bergoyang2 tek ipar duai
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah pengantin
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:16 PM | Show all posts
Addrianna replied at 23-1-2022 10:21 PM
Alhamdulilah sujud syukur benak terutama bunga pilut dapat tengok jahnpd 1 frame dengan mertua mak ...

wah...nektan  lawa lah pakai camtu

mak piyu nampak sweet dan muda
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:23 PM | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 07:50 PM
Haaa talking bout family belah Tok Rebonding, iolls teringin sangat tengok deme. Tapi posting bany ...

heheheh...aku pun tak kenal camner rupa fmly tok rebonding

uncle dia syed mokhtar al bukhary aku pernah tgk lah


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
As usual, I like Nab's style. Dia je yg paling kelas di mata I.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:38 PM | Show all posts
Addrianna replied at 23-1-2022 10:21 PM
Alhamdulilah sujud syukur benak terutama bunga pilut dapat tengok jahnpd 1 frame dengan mertua mak ...

Haha...pedasss...
apa dalam brown paper bag tu....susu ke...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 11:40 PM | Show all posts
Waistline or cutting lace di pinggang tu tak sesuai untuk jenis badan Athisha. Awkward sangat dipandang.

Memang di nampak lagi cun masa tunang. Dari baju, mekap & gaya rambut memang lagi lawa masa tunang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:42 PM | Show all posts
Anyway, setuju dengan forummer sekalian, Kak Nab memang paling lawa. Dari gaya pun boleh tahu taste dia memang selalu kelas bila ada event. Nampak lakinya muka bangga di situ ya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-1-2022 10:21 PM
Alhamdulilah sujud syukur benak terutama bunga pilut dapat tengok jahnpd 1 frame dengan mertua mak ...

kohkohkohhh..nektanz ni selalu kantoikan family mamazat ni kan
dulu ms jahlop acah2 nak suruh sume org berteka teki psl dia nk nikoh bila, nektanz selamba bagitau date dan haribulan
kes lain tu dlm rumah mamazat, takde nye jahlop tu berniqab depan puriz pun sblm kawen tu.nektanz yg kantoikan gak
now nektanz selamba ajak MIL jahlop satu frame gambo
nektanz rules sskjp
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:44 PM | Show all posts
deco2 lebih kurang sma dng lopa...ok tp xde wow vibe giteww even color baju family pmpn pn sama mcm wedding lopa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 01:53 PM GMT+8 , Processed in 0.084258 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list