CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-1-2022 05:58 PM
yang penting .....



Mekgan wannabe i came from Paser Mahhh Klateyy
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
iols rasa dna matnoor selamatkan jenab dr jadi senang boyak mcm yg lain. dia dpt dna melayu lebih sikit kot dr yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cutting bj ni mmg x seswai btol dgn tisah..sygnyee..tp mesti die fefeling kate middleton kan? Lol
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2022 06:26 PM
Apa taknya, pakai pampers pun sampai darjah 2 ka darjah 3 katanya tu.

LMK pakai pampers sampai 11 tahun kan? Darjah 5 chuolls

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-1-2022 07:18 PM
Jah punya dabel wedding dgn kak Nab
berbaloi lah semua datang siap shopping beli jubah , duk berku ...

Haaa talking bout family belah Tok Rebonding, iolls teringin sangat tengok deme. Tapi posting banyak muka mamatut clans je. Ada ke gambar belah family tok rebonding?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 07:50 PM
Haaa talking bout family belah Tok Rebonding, iolls teringin sangat tengok deme. Tapi posting bany ...

Nenek pun asek tunjuk mak mamakentut je..husnuzon xsihat la kut nk turun kl dr kedah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-1-2022 02:42 PM
mmg betul betul gems smuanya..takut plak tgk..hhahaha
tgk video ni rs mcm bkn kt msia mcm kt pakist ...

center of universe sgt lopak. kalau bgambar ramai2 mesti sheols tgh2. nenek, mak pn ketepi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 23-1-2022 05:09 PM
Rumah sebelah cakap kenapa nak suruh athisha pakai baju kurung?
Org tu penat2 blajar kat oversea . ...

Kat sekolah subjek kemahiran hidup ada belajar cutting baju, corak baju yg sesuai dgn bentuk badan.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa kak nab sejak kawen dgn bang Meran
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 23-1-2022 07:58 PM
center of universe sgt lopak. kalau bgambar ramai2 mesti sheols tgh2. nenek, mak pn ketepi.


Lopa ken kebanggaan paki clan..harusla center2 zis.
Tnpa lopa who aa yus deyol sumua ini
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 23-1-2022 07:43 PM
Nektan taknk dipuji ke

nektanz lawa beshe beshe je mcm acik2 seusia dia
nmpk la sopan dressing nektanz nih khueen
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah, cantik semuanya.
Baju dia, rambut dia cantik ..
Maybe size dia tak sesuai but overall cantik.
Jagalah badan dik, muda lagi. Nanti dah beranak lagi susah. Happy married life
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 23-1-2022 08:16 PM
Lawa kak nab sejak kawen dgn bang Meran

Now iolls terpikir apakah sbb Bang Meran punya ex semua sejenis lawa level ratu. So kaknab rasa kena maintain her look and figure?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 23-1-2022 08:17 PM
Lopa ken kebanggaan paki clan..harusla center2 zis.
Tnpa lopa who aa yus deyol sumua ini

Dah mcm kim of the kardashian.

Kalau bukan sebab Jahlop, sapa pun tak kenal depa semua. Anak emas mamatut, sama mcm mana Kim anak emas KrisJenner
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 08:36 PM
Dah mcm kim of the kardashian.

Kalau bukan sebab Jahlop, sapa pun tak kenal depa semua. Anak emas ...


Bersesuaian lah dgn jolokan kardashian kelate tu..hrp paktiri jahlop xbuang tebiat cam pak tiri kim
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 23-1-2022 07:33 PM
Mekap bplg bseri seri rsanya jatuh pd kak nab masa kawin dgn nanas... nilopa xperasan sbb kontrobe ...

betul, mcm semua event dia lawa, kadang ada org nikah lawa sanding kurang, yg ni majlis bertandang pun cantik, segak sepadan dgn nanas
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-1-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada tengok pics yg engagement tu, ada je pic of them all together tapi lopak tak pakai niqab or mask. Just tudung.  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo rupanya sekarang jual kucate pulak? Hype dgg harimau melalak dah tamat keee
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
lorrr gemmss rupanya athisha nie..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 08:36 PM
Dah mcm kim of the kardashian.

Kalau bukan sebab Jahlop, sapa pun tak kenal depa semua. Anak emas ...

Kim ke anak emas, ingatkan Kendall sbb dengar nye yg tu Kris betul2 jaga.

Berbalik kpd mamatini ni, ada berapa orang anak dgn laki rambut rebonding ni? Iols sebenarnye tak tau pun sbb ramai sgt siblings jahlop ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.075127 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list