CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
wtvmjls replied at 23-1-2022 06:47 PM
haah, perasan jugak. anak nek tanz pun ada yang tk datang dgn anak pakyu tu tapi i rasa sbb both p ...

Memang tak rapat kot. Anak2 nek tanz siap ckp tak dpt pergi sebab demam Anak2 ray pergi tapi tak excited je tgok.. Nak compare perangai Athisha dgn cousin2 dia, Athisha jauh lebih berjenis and educated.

Aku paling menyirap tengok cousin2 dorang ini. Padahal bukan artis pun. Cousin2 dorang ini pun sekolah tak habis. Umur 16 dah quit school. Itu sebab jauh beza dgn Athisha..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk Atisha wedding gown ni teringat kat wedding Betty La Fea. Lebih kurang je muka pon. Tapi baju mmg haukkk dgn nmpak lurah masam tu... Geli plak.. Nape la x tutup betul2... Mengucap ustaz haris tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tisa feefeeling princess, tapi tengok macam mak anak lima.
Kak nab always simple polos sajach, sekali sekala sheols bersiap nampak cantik pulak teringat jenis lebanese trophy wife jenjalan pavi.
Lopak opkos tak lepas peluang usap perut macam biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 23-1-2022 06:50 PM
K.nab mmg nmpak ada aura taitai..sayang dua2 laki xcapai piawaian sepatutnya. Adiknya nelisa event ...

Tu la.aura taitai mmg obvious pd kaknab
Tp jgn le memerang tu jd biawak
X dpt la melaram jd taitai kalo gitu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:18 PM | Show all posts
wtvmjls replied at 23-1-2022 06:47 PM
haah, perasan jugak. anak nek tanz pun ada yang tk datang dgn anak pakyu tu tapi i rasa sbb both p ...

Jah punya dabel wedding dgn kak Nab
berbaloi lah semua datang siap shopping beli jubah , duk berkuntum berhari hari

ntah tok rebonding pun meluat

mcm athisha ni dia anak tok rebonding , mesti tok rebonding nak jemput keluarga belah dia juga ....takkan keluarga mamazat dgn ejen kucate saja



Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekap die cam kusam skit la..mcm jd nmpk x berseri..ke mata ai x pandai menilai..apdahal athisha ni lawa sgt..rsnye die mekap sndiri time tunang lg nmpk berseri
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 23-1-2022 06:57 PM
Memang tak rapat kot. Anak2 nek tanz siap ckp tak dpt pergi sebab demam  Anak2 ray pergi tapi ta ...

Tp ken kendu naw2 laki qalisya ray...menantu plg handsome so far
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 23-1-2022 07:25 PM
Mekap die cam kusam skit la..mcm jd nmpk x berseri..ke mata ai x pandai menilai..apdahal athisha ni  ...

Aku je ke rasa mekap khir mmg buruk pun..tgk je la nora danish lg sapa ntah xhengat
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:30 PM | Show all posts
adeqbun replied at 23-1-2022 07:25 PM
Mekap die cam kusam skit la..mcm jd nmpk x berseri..ke mata ai x pandai menilai..apdahal athisha ni  ...

khir khalid punya stail mmg camtu ....bibir  pucat. Macam ND dulu

tak tahu lah kalau live nampak cantik
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 23-1-2022 07:29 PM
Aku je ke rasa mekap khir mmg buruk pun..tgk je la nora danish lg sapa ntah xhengat

Mekap kusam2 gitu p talkshow atau jd tetamu kenduri sedara sesuai la
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-1-2022 07:30 PM
khir khalid punya stail mmg camtu ....bibir  pucat. Macam ND dulu

tak tahu lah kalau live nampak  ...

Ramai je persntin mekap pesen bibir pucat tp masih kg nmpk naik seri..mslhnye athisha ni lawa dan muke klasik..syg laaahhh..kalau put some soft color mesti lg lawa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 23-1-2022 07:31 PM
Mekap kusam2 gitu p talkshow atau jd tetamu kenduri sedara sesuai la

Mekap bplg bseri seri rsanya jatuh pd kak nab masa kawin dgn nanas... nilopa xperasan sbb kontrobersi ja lebih di hri pernikahan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
lawalah pulak walaupun macam berisi sket. tapi keturunan asia selatan ni memang body senang naik pun noh. kena banyak buat pilates macam bella kot.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 23-1-2022 07:33 PM
Mekap bplg bseri seri rsanya jatuh pd kak nab masa kawin dgn nanas... nilopa xperasan sbb kontrobe ...

Yes..about to say the same..padahal die mekap jenis natural look kan...tp stunning btol time sanding ngan canas..nak2 yg baju navy blue tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 23-1-2022 07:32 PM
Ramai je persntin mekap pesen bibir pucat tp masih kg nmpk naik seri..mslhnye athisha ni lawa dan  ...

Masalahnya bride pun suka sgt mekap dia..siap tag king kat khir khalid tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa bnyk Komen body shamming nie ayoii
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-1-2022 06:08 PM
Org lain carry top handle handbag nmpk murah jah
Kak nab carry top handle bag terus iols rasa nak ca ...

Nektan taknk dipuji ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-1-2022 05:58 PM
yang penting .....



Mekgan wannabe i came from Paser Mahhh Klateyy
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
iols rasa dna matnoor selamatkan jenab dr jadi senang boyak mcm yg lain. dia dpt dna melayu lebih sikit kot dr yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cutting bj ni mmg x seswai btol dgn tisah..sygnyee..tp mesti die fefeling kate middleton kan? Lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.098369 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list