CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 05:58 PM | Show all posts
Edited by MatDeghem at 23-1-2022 05:59 PM

yang penting .....



usap2 pewut ku .....


  




Dan suami ku Ustazzzz







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 05:41 PM
Mamatini cakap kat one of her video, inilah Datin Seri. Sambil tunjuk KakNab. Lol.

Kak nab punya taste ni lain mcm sket..tp mmg dia plg lawa..dr rambut, baju smpi ke handbag chanel yg dia carry dlm majlis tu,mmg superb la di mata iols
Tp hari2 biasa, selekeh je.and ikat je rambut mcm biasa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-1-2022 04:37 PM
Dedua nampak chubby, dulu dedua pengantin ni kurus je, iols ingat lagi vlog athisha masa mula2 tu  ...

iols penah nmpk atisha ni sblm dia glamer lg... mmg body dia chubby kat punggung dan peha
Skg ni kembang lagi skit dr dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_premierleag at 23-1-2022 06:06 PM

Gaya kaknab yg mabelessss dr sumeorg


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Org lain carry top handle handbag nmpk murah jah
Kak nab carry top handle bag terus iols rasa nak cari gak top handle chanel tu.
Gittuh aku puji memuji kaknab
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-1-2022 05:58 PM
yang penting .....



Waaah ini diorang being sarcastic or betul JahLop request letak nama mcm tu?

Poyo gila. Qualification pun iium Tesl, ustaz celah mana.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-1-2022 05:58 PM
yang penting .....



TERpaling preknen kan...x abih2 duk usap perut
Sib baik dah kawen
Kalo x mmg jahqobis ni la paling kemaruk nak attention.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-1-2022 06:04 PM
Gaya kaknab yg mabelessss dr sumeorg

Iolls agree. Kak Nab nampak effortless and blend in well dgn environment majlis gini.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 06:09 PM
Iolls agree. Kak Nab nampak effortless and blend in well dgn environment majlis gini.


Tak sia2 kaknab kayuh beskal dan pilates tertonggeng sana sini selama ni........nmpk la ada hasil kan....lemak tak bersarang di badan sheols......drpd sedara mara dia yg lain sume memboyak dah.
So,ayuh kita sume kayuh beskal dan berpilates lps ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga kekal bahagia hingga ke syurga. Adik artis pun boleh masuk bodgos. Patut masuk personaliti sosial media kot. Sbb dia youtuber.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-1-2022 06:12 PM
Tak sia2 kaknab kayuh beskal dan pilates tertonggeng sana sini selama ni........nmpk la ada hasil  ...

Letops hokeh body kak Nab. Dulu tak gini. Musti EE puas hati ja gomol2.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-1-2022 05:56 PM
Anak2 pompuan mamatut si LMK je mcm hopeless dan useless takde kawan sebaya, pi berkawan dgn kaw ...

Apa taknya, pakai pampers pun sampai darjah 2 ka darjah 3 katanya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2022 06:26 PM
Apa taknya, pakai pampers pun sampai darjah 2 ka darjah 3 katanya tu.

Agaknya atok rebonding pun menyampah  dgn sheols nih
Dah la malas study.tau nk perabih rete atok jah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2022 06:24 PM
Letops hokeh body kak Nab. Dulu tak gini. Musti EE puas hati ja gomol2.

Pandai kaknab jaga body walau hari2 masak sedap2
Ni kalo x jaga body, komfem sheols pun sama memboyak smpi nak kaver2 kene la pakai niqab.
Saradinna, nellisa pun dh berniqab
And body memasing dh mcm doraemon.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:41 PM | Show all posts
knab pulok hok lawa hahahhahahaha
mesti bebunga hati knab
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 05:41 PM
Mamatini cakap kat one of her video, inilah Datin Seri. Sambil tunjuk KakNab. Lol.

Kakak mamakentut pulak cakap bakal princess, sambil tunjuk kat lemak semoga termakbul lah kata kata dorang hahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 23-1-2022 02:14 PM
Btw Athisha ini takle rapat sgt kan dengan cousin2 dia anak2 nek tanz dgn anak2 ray. Bila dia kawen  ...

haah, perasan jugak. anak nek tanz pun ada yang tk datang dgn anak pakyu tu tapi i rasa sbb both pregnant kot tapi acik pakyu tak datang pun..kalau jah punya semua turun padang
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:48 PM | Show all posts

sampai kena selak dua tiga lapis....nak jugak usap tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak kat tiktok tadi, doorgift dia - sephora x coach palette, planner AK, chocotub dgn kuchate
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-1-2022 06:12 PM
Tak sia2 kaknab kayuh beskal dan pilates tertonggeng sana sini selama ni........nmpk la ada hasil  ...

K.nab mmg nmpak ada aura taitai..sayang dua2 laki xcapai piawaian sepatutnya. Adiknya nelisa eventho kawin orka sabah pun ala mokcik2 jah, lopa bakalan ikut jejak yg itu sbb size & bentuk sama. K.nab outstanding compare tu adik badik yg lain sbb got height(xmidget mcm yg lain2) n xmembadak spt baka yg dibawa itew
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 10:08 PM GMT+8 , Processed in 6.535974 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list