CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak ternampak rosix wish kt ig
Ingatkan rosix dtg.rupanya heshe kt UK lg skang ni
Smlm bff rosix pun kawen kt putrajaya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
emma.giggs replied at 23-1-2022 04:48 PM
Ape ye tema kaler family jahlop ni? Cantik pulak aku tgk

Beige temanya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 23-1-2022 04:56 PM
Tisha nie patut pakai baju kurung straight cut mcm masa engaged Tue..nmpk sweet and cantik jer..nie  ...

Rumah sebelah cakap kenapa nak suruh athisha pakai baju kurung?
Org tu penat2 blajar kat oversea .. hidup moden
Kita nak suruh pakai baju kurung

Semua org ada citarasa
Tak kisahla besar kecik tinggi pendek badan kita
Kesian la gitu kalau ppuan yg mmg takda body yg cantik ni..

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp kiranya dlm byk2 anak mamazat, mesti dia ni plg disayangi la sbb dia anak sulung mamazat dgn atok rebonding
Atok kan kaya
Dia ni kan siap dpt rumah sendiri kan ms stadi kt UK dulu.takyah susah2 struggle nk menyewa bagai mcm student lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah.
Terkebil2 mata usetaz agaknya utk elak tengok dada mekar si adik ipar.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:21 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-1-2022 05:09 PM
Tp kiranya dlm byk2 anak mamazat, mesti dia ni plg disayangi la sbb dia anak sulung mamazat dgn atok ...

aku rasa apak dia memang sayang tisha, anak kandung sulung dgn mamatin

belajar tinggi , perangai pun baik( compared dgn yg lain) , kawin dgn laki yg baik baik juga
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak baru tengok video. Betul la komen korang. Gemuk sheols. Tapi jantan Melayu suka ja body sedap chubs gini.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 23-1-2022 11:49 AM
masa dia tunang pakai baju kurung simple tu lawa kan..

Time ni sgt cantik
Rambut kepok2, baju lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-1-2022 05:21 PM
aku rasa apak dia memang sayang tisha, anak kandung sulung dgn mamatin

belajar tinggi , perangai  ...

Tak yah rasa Memang Dia ni anak kesayangan daddy Dia… benda ni kakak Dia Athira anak sulung daddy Dia pun cakap pasal ni… well known dalam family lah Dia ni anak kesayangan daddy… I tengok dalam YouTube Dia Rasanya…
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyooo gemuknya. Takde selera. So fat.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols sema baru perasan sheols besar ke? Mmg dari dulu lagi sheols chubby. Jgn la caya gambar kat ig sendiri or campaign2 yg sheols penah wat..nak real tengok igs orang lain..applies to all retis and influencer lain bukan sheols je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 23-1-2022 05:24 PM
Tak yah rasa Memang Dia ni anak kesayangan daddy Dia… benda ni kakak Dia Athira anak sulung daddy ...

Selama ni igt kan lmk kesayangan daddy.. bkn rupanya

Patut mcm rebel je.. tak sekolah etc haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-1-2022 04:43 PM
baju dia ni inspired by wedding gown Kate Middleton

Owwwh patut nampak  familiar dengan V line tu. Tapi Kate tu figurenya completely jauh beza dengan athisha.

Kate tu, kurus, tinggi lampai, dada comel, punggung flat, hips kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:39 PM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 23-1-2022 03:54 AM
Jari ni laju je menekan kejian,namun sempat dipadam.
Tak sanggup nak tulis kata nista

Haha bagusnye sempat pikir dulu sebelum post.ye la kadang jari lagi laju dr akal.nk mengata org tp lupa belek diri sendiri iols pn kena buat mcm ni la
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 23-1-2022 04:56 PM
Kak nab selalu nmpk paling elegant n kerlas

Mamatini cakap kat one of her video, inilah Datin Seri. Sambil tunjuk KakNab. Lol.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 23-1-2022 02:58 PM
I setuju part die lagi lawa dr lmk.. muka die elegant gitu…

I rasa Tisha ni ada muka wise person, sbb tu nampak dia lawa.

LMK tu muka bimbo. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-1-2022 05:09 PM
Tp kiranya dlm byk2 anak mamazat, mesti dia ni plg disayangi la sbb dia anak sulung mamazat dgn atok ...

Tisha ni daddy's girl...syukur byk ngikut daddy nya..ank2 pempuan mamatut tolak athira tu(sbb dia kira ank sekali kan)..tisha ni yg plg ok sikit la, org kata berjenis x mcm yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis da lama tak masuk nak bergossip.
Mamatut da memang one and only ke?
Mak athirah tu da dijanda kan ?
Berapa banyak ye anak tok halim in total?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-1-2022 05:21 PM
aku rasa apak dia memang sayang tisha, anak kandung sulung dgn mamatin

belajar tinggi , perangai  ...

Kat bod sblh kata her FIL pun somebody big shot kat scomi ya
So lagi la atok sayang
Dpt berbesan dgn org korporat hef hef
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 23-1-2022 05:43 PM
Tisha ni daddy's girl...syukur byk ngikut daddy nya..ank2 pempuan mamatut tolak athira tu(sbb dia  ...

Anak2 pompuan mamatut si LMK je mcm hopeless dan useless takde kawan sebaya, pi berkawan dgn kawan2 kakak dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 08:29 PM GMT+8 , Processed in 0.668910 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list