CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg ..Athisha ..what happen ..selalu sopan ajer suka tengok dressing dia kat vlog dia.
Tapi ni dah mcm Fiona Bini Shrek pulak dah...aduhh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:31 PM | Show all posts
tunangku replied at 23-1-2022 03:54 PM
Dulu masa bujang elok siap..
Kalau pakai baju Melayu tu samping songket n songkok semua ada lengk ...

hahaha..aku igt aku je perasan bnda ni..tp betul lah.
so far sjk kwin niqabis mmg pmakain dak piyu ni mkin hauk..

heran aku, bkn ke bini dia dlu model internasional ke? lakina skrg dgn baju kedut seribu, jambang xshave,
24j berkurta..nmpk berlemoih..kata syg laki dooh tp awat laki kepam haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols bersyukur sangat yach mama sabariah tak sapu planta buttercup dekat pentas athisha ni, kalau tidak mau sheols tergolek2 jatuh sampai keluar dewan. Haritu masa jahlop kahwin pun dah berapa ramai dah nak terjatuh terkena marjerin buttercup sheols sapu kat pentas tu. Sampai tok rebonding pun hampir jatuh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:34 PM | Show all posts
Heydidle replied at 23-1-2022 03:28 PM
Lelaki sblh haiqal ni adik ipar mira filzah kan

ya...Ammar adik bungsu tok uban
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg tisha jalan sorang ke pelamin memang nampak rendah dan chubby. Ingatkan kurus, lengan pun boleh tahan. Jahlop memang mengembang sejak pregnant. Mamazat pula nampak lawa, kaknab pun lawa dia ja tak mengembang
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 23-1-2022 04:34 PM
Yg tisha jalan sorang ke pelamin memang nampak rendah dan chubby. Ingatkan kurus, lengan pun boleh t ...

Dedua nampak chubby, dulu dedua pengantin ni kurus je, iols ingat lagi vlog athisha masa mula2 tu kurus jer dengan hubby sheols sekarang.... Mesti banyak sangat mengcekik daging kentut dan susu pisang diabetis tahap 3. Ye tak ye, sape nak kambus produk2 tu nanti kan, mesti la sheolsss sedaya upaya habiskan tiap2 hari telan semampunya... Kalau kaka, memang kaka surrender dah jadi adik ke anak mamatut...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:43 PM | Show all posts
Edited by Incanto at 23-1-2022 04:50 PM
mendeluk replied at 23-1-2022 02:37 PM
Sebab baju dia terjurai sangat2 bawah itu starting from pinggang sampai bawah. Patut ambil slip OR ...

baju dia ni inspired by wedding gown Kate Middleton

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape ye tema kaler family jahlop ni? Cantik pulak aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:49 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-1-2022 04:31 PM
hahaha..aku igt aku je perasan bnda ni..tp betul lah.
so far sjk kwin niqabis mmg pmakain dak piyu ...

my ustaz is zuhud gitu

biar kepam memanjang, kalau wangi nanti ada yg ushar
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:49 PM | Show all posts
takpa chubby tanda bahagia gitu
tapi kalau keturunan itu meme senang naik kalau tak jaga...
muda mudi umur 18..19 ok lagi.. dah menuju 40 an start lah ehhehehehe

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:50 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-1-2022 01:28 PM
aku bru tgk kt igs sepupu dia..tekejut sungguh. bagai di pam pam badannnya.
tak kena dia pakai ba ...

betul.. dia lagi cantik dari lemak
ntah paling cantik dan bijak rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Besarnya badan sheol, beluum beranak lagi. Tapi cantik so sikit dari ameera n lopak, dan kaknab muka basic
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
selamat pengantin baru atisha & pasangan. betul la, baju & rambut agak kureng.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-1-2022 11:17 AM
Kak Nab nampak cantik, baju dia simple n nice

Kak nab selalu nmpk paling elegant n kerlas
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tisha nie patut pakai baju kurung straight cut mcm masa engaged Tue..nmpk sweet and cantik jer..nie nak pakai ala2 Kate Middleton tapi her butt lebar so nmpk gemsss
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gemoknya atisha ni ya
Lengan dia mmg sadoo besar sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 23-1-2022 02:10 PM
Agaknya kenapa athisha ini ok sikit dari LMK. Cara dibesarkan lah kot. Athisha patut buat rambut ter ...

Athisha nie Dari muda dah independent boarding school Lepas Tue smbung belajar overseas..she paling nmpk ok and simple in the family..

Lemak Dari kecik dah bnyak lemak tak nak skolah bagai..nak posing kat Instagram jaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak org kaya ke uols haiqal nie?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Nab la paling lawa dan ada taste dlm pemilihan cutting baju dan handbag
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar tunang Tisha kat IG acik tini nampak tek sheols macam labuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 08:24 PM GMT+8 , Processed in 0.079431 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list