CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak ni time sekolah baik je. Eloklah kahwin juga dgn bf yang disayang sangat time sekolah dulu…
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:28 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 23-1-2022 12:49 PM
Meols terkejut sungguh tengok badan sheols semalam, xsangka segabak itu badan dia. Dah macam mak ana ...

aku bru tgk kt igs sepupu dia..tekejut sungguh. bagai di pam pam badannnya.
tak kena dia pakai baju mcm tu. nmpk makin bambam..dgn tetek mcm org bengkak susu. kalau kurus msti lawa gila sbb muka dia manis..dia lagi cantik dari LMK.

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-1-2022 11:15 AM
gems betul bdk ni..bkn nk bodyshaming tp tula..semangat. ahhaha.
pakai baju nikah pn nampak lurah..p ...

Abg ipar x tegur ke tu aurat adik ipar
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali pandang mcm Beekhan , dua kali pandang ooo Atishakhan rupanya .. Selamat Pengantin Baru .. Taniah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
knp semua pakat terkujat dgn body tisha?.. huhu.. tak pelik sgt pon.. sebb mmg genetik dia jenis bdn gempal2 kan.. tgk makcik2 die semua tubuh smgt.. tapi bg aku tisha nmpk cntik & manis..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 23-1-2022 02:51 AM
Dia artis ke? Dah ada pasal ni kat gossip personaliti media sosial dah kenapa letak kat sini pula ni ...

Mak wan latah kawenx bukak thread
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm bee khan dah nampak, bee khan tu ye lah dah beranak plus gen paki gak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya kenapa athisha ini ok sikit dari LMK. Cara dibesarkan lah kot. Athisha patut buat rambut terjurai lagi cantik sebab bila heshe buat rambut mcmtu nampak dahi dia beso and patut pakai baju fit to the body Bila pakai dress terjurai lagu itu nampak badan heshe lagi mengembang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw Athisha ini takle rapat sgt kan dengan cousin2 dia anak2 nek tanz dgn anak2 ray. Bila dia kawen cousin2 dia xbrapa excited mcm bila dgn lemak . So nampak la level Athisha dekat mana. Dia je sorang nampak educated sikit dari cousin2 dia yang lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:24 PM | Show all posts
ok lh kat sini ada ucap tahniah..kat benang zuraidah langsung tiada ucapan tahniah melainkan psl tua psl ngunpat live..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 22-1-2022 07:08 PM
Badan dia haggard. Baju pulak pakai baju mengembang, lagi mengembang badan  Patut pakai yang fit ...

Kan.. Mcm plek je..dia kan mmg brisi tp ni mcm tlbh gemok pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 23-1-2022 02:33 PM
Kan.. Mcm plek je..dia kan mmg brisi tp ni mcm tlbh gemok pulak..

Datang porum nak tgk org sebut x pasal body dia..mmg rata² perasan perubahan badan dia...lara tgk Gmbr,terus lara ckp..mcm pregnant je????
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 23-1-2022 02:33 PM
Kan.. Mcm plek je..dia kan mmg brisi tp ni mcm tlbh gemok pulak..


Sebab baju dia terjurai sangat2 bawah itu starting from pinggang sampai bawah. Patut ambil slip OR trumpet dress. Yang Athisha ambil ini jenis A-line yang mengembang sangat dekat bawah itu. Rambut dia, dia buat belah tengah kan. Patutnya lebih elok selak ketepi and biarkan melepas. Sebab dahi dia luas tak sesuai buat fashion ketengah. Baru cantik
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua anak beranak jahlop dah gems n gempal2 ya. Adik dia yg jadi wali apa nama aqif kot tu berisi betul skrg wpun umur rasanya baru 20-n. Anak2 buah jahlop pun gempal2  . Gen paki gedempol kuat sgt family ni  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:42 PM | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 23-1-2022 02:44 PM
fossil replied at 23-1-2022 02:37 PM
Semua anak beranak jahlop dah gems n gempal2 ya. Adik dia yg jadi wali apa nama aqif kot tu berisi b ...

mmg betul betul gems smuanya..takut plak tgk..hhahaha
tgk video ni rs mcm bkn kt msia mcm kt pakistan je sbb smua muka sama je..LOL

  


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Duriand24 at 23-1-2022 02:53 PM

Kenapa atisah nampak gemuk ye? Mmg berisi atau baju tu yg xkena ngan badan? Atisha ni very very petite..kalau berisi mmg akan nampak gemuk
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 23-1-2022 06:37 AM
Sebab baju dia terjurai sangat2 bawah itu starting from pinggang sampai bawah. Patut ambil slip OR ...

Aah.. Tu lah. Cutting baju tu xsesuai. Mmg bakalan makin gundu kalau xjg bdn dia ni.. Nanti jd mcm maksik f**k u dia pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Duriand24 at 23-1-2022 02:52 PM
mendeluk replied at 23-1-2022 03:08 AM
Badan dia haggard. Baju pulak pakai baju mengembang, lagi mengembang badan  Patut pakai yang fit ...


Dia very petite. Rendah je orgnya. Jd pemilihan baju kene sesuai ngan badan dan org petite ni cepat nampak gemuk kalau berisi sikit
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 23-1-2022 01:21 PM
Budak ni time sekolah baik je. Eloklah kahwin juga dgn bf yang disayang sangat time sekolah dulu…

Budak ni mmg clean.xmcm kekakaknya dan lmk kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 02:10 AM
Adakah mataku kero nampak Athisha chubby sangat in her wedding gown?

Usually dlm vblog beliau nampa ...

you are not alone..nampak gundu n katik sangat,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 09:51 PM GMT+8 , Processed in 0.083146 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list