CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ctnorpropa at 23-1-2022 10:53 AM

Heloo tt.

Atisa ni cuma adik retis je kot, perlu ke masuk bod gosip tempatan ??????
Lebih sesuai kot kat bod gosip personaliti tempatan.
Menyampah tengok id baru2 ni sibuk nak bukak thread tapi salah thread.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:15 AM | Show all posts
gems betul bdk ni..bkn nk bodyshaming tp tula..semangat. ahhaha.
pakai baju nikah pn nampak lurah..pstu tercover-cover letak tgn kt dada sbb nk tutup lurah.
next time pkai je kurung biasa dik..sakit mata abg ipor dak piyu tgk tau hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:16 AM | Show all posts
Selamat pengantin baru Tisha & Haikal

Semoga kekal bahagia hingga ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:16 AM | Show all posts
ctnorpropa replied at 23-1-2022 10:52 AM
Heloo tt.

Atisa ni cuma adik retis je kot, perlu ke masuk bod gosip tempatan ??????

smlm aku tgk dah ada thread kawin athisha kat bod sinun
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:17 AM | Show all posts
Kak Nab nampak cantik, baju dia simple n nice
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kiranya menantu pertama pak cik halim lah kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah tisha..tp pengantin nmpk buruk dgn rambut biar lepas x kemas cmtu, dgn baju mcm nak pergi bergusti. habis nampak semua lemak2. n jahlop hmm mmg x pernah disukai. nmpk je kamera on terus gedik nak gosok perut. semoga anak x mngikut prangai sakai mak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa deco pelamin.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:45 AM | Show all posts
jari10 replied at 22-1-2022 07:16 PM
Haha jah oii tak sudah usap perot ya

ingatkan meols sorang je perasan dia usap tundunk! from day 1 till now usappp je kojenye..selulit barangkali kegatalan
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:46 AM | Show all posts
selamat pengantin baru atisha...tp mmg nmpk chubby betol she
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:49 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-1-2022 11:15 AM
gems betul bdk ni..bkn nk bodyshaming tp tula..semangat. ahhaha.
pakai baju nikah pn nampak lurah..p ...

masa dia tunang pakai baju kurung simple tu lawa kan..
  


Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:51 AM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 23-1-2022 11:49 AM
masa dia tunang pakai baju kurung simple tu lawa kan..

dia ni umur brp?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
camne jah makan ye bila dah berniqab camtu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:54 AM | Show all posts

1998 Uumo 24
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
1 lg nk tnya kot x perasan ke apa, sejak kahwin sampai skrg ni, ada tak gambar jah ngan mak bapak dak piyu.. mcm x ada je
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats atisha....meols bias ckit xnk body shaming sheolss sbb dlm kardashian klate clan ni sheols je yg npk “normal” selain athira... bijak pandai,x gedik & npk berdikari compared to lemak yg spoiled bratttt.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 11:59 AM | Show all posts
kalau tisha pakai baju simple2 lagi sweet, sbb die ni sweet and simple aje
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh berisi..patutlar dlm utube tunjuk muka je..yg laki pun mcm berisi juga..padan lar tu..anyway..tahniah ler dan Selamat Pengantin Baharu..semoga bahagia dgn pilihan hati
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 23-1-2022 12:51 PM

Meols terkejut sungguh tengok badan sheols semalam, xsangka segabak itu badan dia. Dah macam mak anak 5

Pd meols biasa2 jah Athisha semalam. Xrupa macam pengantin pun. Tatarias rambut kelauttt sangat dah macam fesyen harian biasa dia yg selalu ditunjuk kt ig. Kesudahnya nampak petak 4 segi muka nya

Badan dia tu maaf cakaplah, mmg nmpk macam badan orang dah kahwin.

Sekian meols membawang dihari Ahad nan permai innih
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:57 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 23-1-2022 12:49 PM
Meols terkejut sungguh tengok badan sheols semalam, xsangka segabak itu badan dia. Dah macam mak ana ...

aku pun prefer kalau dia biar rambut lepas, buat kepok kepok sikit lagi nampak ayu
baju tu takleh cakap apa lah...mungkin mmg taste dia baju stail princess kembang setaman

tapi wedding decor dia nampak nice . Tak OTT mcm rekateemor selalu buat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 10:20 PM GMT+8 , Processed in 0.096831 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list