CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 25-1-2022 11:00 AM | Show all posts
Jap atisha ni yang little mis khan tu ker.. klu yer apsal tetiba tergundu pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 12:18 PM | Show all posts
misz_sanggul replied at 25-1-2022 09:11 AM
ye siap bwk p salon buat rambut alesya ngn ank nellisa yg chubby tu

ada gambar kat thread sebelah yg beramai ramai kat pelamin
rambut aleesya buat sanggul

muka kebosanan teramat....tunggu lama kot nak habis bergambar
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:20 PM | Show all posts
samshik replied at 24-1-2022 07:49 PM
Baju pantin hauk.. Dengan ini I olls rs weddings kak nab sajork yg lawa even 3x nek plamin. Sekian

kak nab mmg sapu la bab majlis kawen.lawaaaaa..lg la time dia sm sharnaz.lawa!!!

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:45 PM | Show all posts
bambimo replied at 23-1-2022 08:16 PM
Lawa kak nab sejak kawen dgn bang Meran

kuemran tu nmpk selekeh kan..iols masih wonder apakah sumber pendapatan beliau, ke jd biawak je sbb tu kak nab nyampah xde tunjuk sgt dia kat IG

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:49 PM | Show all posts
wallflower replied at 24-1-2022 07:13 PM
Perkara yg aku 'dengki' dgn anak orka ialah diorang boleh belajar dlm apa2 bidang tanpa perlu risau  ...

xpe la chuols...jejeki memasing. tah2  dorang pun x bahagia juga walaupun dpt buat course apa sesuka hati
Iols pun belajar engineering dulu, now mereput keje dh 20+yrs nk kata tak bahagia sgt tak juga, Alhamdulillah ada la jejeki kita. tgk si Tisha, kena kecam pulak dgn netizen sbb body la, baju wedding x cantik la..silap2 depression sis tu kalau baca komen netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:52 PM | Show all posts
mendeluk replied at 24-1-2022 06:16 PM
U of Manchester itu ok ke uols? loughborough university??

Manchester uni of one top uni 50 uni in the world, loughborough x pasti x penah dgr
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 01:57 PM | Show all posts
Incanto replied at 24-1-2022 10:46 AM
aku rasa dia start membesar lepas balik dari UK dua tahun lepas masa mula mula PKP
makanan banyak k ...

kenapa muda2 ada banyak masa terluang tak pergi bersenam ye, selain jaga kesihatan, kita juga dapat jaga bendtuk badan dari naik. Iols dh nk masuk 50s tp tak membenarkan berat naik >55kg...kalau boleh nk turun kan ke <50 kg tp dh berumur ni agak payah apa2 pun syukur tak segemuk ramai anak2 muda sekarang yg suka sgt mkn benda2 manis tp malas bersenam. kalau dh beranak & ada ramai anak2 kecik tanpa pembantu utk jaga anak, iols faham la kalau x sempat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 02:07 PM | Show all posts
juruterra replied at 25-1-2022 01:57 PM
kenapa muda2 ada banyak masa terluang tak pergi bersenam ye, selain jaga kesihatan, kita juga dapa ...

Dia ni tak silap ada scoliosis, orang yang ada scoliosis ni memang derang segan nak bersenam sbb ada bahagian-bahagian badan yang sakit. Yang perempuan pulak memang senang mengembang sbb sesetengah mengalami pelvic distortion.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 02:10 PM | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 24-1-2022 05:00 PM
is it me atau satu family khan-pakifag ni jenis x malu.
sorang tu dah tua2 tp gedik siap troll sulta ...

apa maksud anak tiri jadi mesin duit?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lagi lopak duk pegang perut.
https://www.instagram.com/p/CZEvYtepZUZ/?utm_medium=copy_link
(Sorry x pandai tepek gambar)

Annoying sungguh la makhluk terpaling ni. Buat rilek2 sudah la, mcm Faz tu. Kan classy nampak
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
AlyaAsylo replied at 25-1-2022 06:01 PM
Ni lagi lopak duk pegang perut.
https://www.instagram.com/p/CZEvYtepZUZ/?utm_medium=copy_link
(Sorr ...

Biasa sangat dia tu. Masa majlis nikah duk usap janggut kepam laki, sekarang dah preggy pantang nampak camera duk usap perut bagai.
Tak penah jumpa lagi wanita pregnant anak first galak macam jahkobi
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 25-1-2022 12:28 AM
Kat tiktok, fb lagi teruk kena bodyshame uolss. Kalah acik2 porem masing2 punya mulut

Lah yeke..nmpak sgt aku layan gosip kat porem ja chuolss
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:26 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 25-1-2022 08:44 AM
Rasanya Athisha hadiahkan Subaru tu pada dia as wedding gift.

Bukan. Athisha hadiahkan pedal pad je. Kereta tu dia beli dr tahun lepas lg

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 25-1-2022 10:26 PM
Bukan. Athisha hadiahkan pedal pad je. Kereta tu dia beli dr tahun lepas lg

Laaa..ye ker...tgk igs dia tunjuk video steering kereta pastu caption trying out my gift..thanks athisha...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 24-1-2022 11:25 AM
Sebut psl ni.. tadi aku minum kat kedai.. aku jumpa sorang ustad kat neighborhood aku ni.. .. keda ...

Tu lah beza ustaz yg btol2 dgn ustaz celup.. Ustaz xbtauliah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2022 03:17 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 25-1-2022 08:44 AM
Rasanya Athisha hadiahkan Subaru tu pada dia as wedding gift.

You right!
I bought custom wedding koozies for one of my friend's wedding parties to serve quest their drink.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2022 07:13 PM | Show all posts
juruterra replied at 25-1-2022 01:52 PM
Manchester uni of one top uni 50 uni in the world, loughborough x pasti x penah dgr

loughborough uni among top uni juga di UK. Ranked dlm 150 top uni in the world.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 08:50 PM GMT+8 , Processed in 0.082907 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list