CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 24-1-2022 08:43 AM | Show all posts
semua cantik kecuali pengantin perempuan. baju tak sesuai. nampak macam pregnant 5 bulan. rambut buat style bun, lebih kemas.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 24-1-2022 08:23 AM
bukan video yg ni
ad lgi satu,..jahlop tengah borak dgn adik lelaki dia
ya ampun Jah nya mengusap  ...

Hahaha. Video mana. Nak tengok usap2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:52 AM | Show all posts
Kenapa nampak leher sheols petak?
Sorry bukan nak bodyshaming, tapi nampak sheols dgn baju tu serba tak kena.
Bagi iols, sheols lawa lagi dari LMK dan Jahlop.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:55 AM | Show all posts
pengantin nampak gemuk ke aku yang kero
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Smlm tertengok vid lobek post kt ig. Lopak usap2 perut. Perlu ke setiap kali nak usap2. Nak perhatian letew
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 23-1-2022 07:48 PM
LMK pakai pampers sampai 11 tahun kan? Darjah 5 chuolls

Aku selalu nampak forumers mentioned pasal pakai pampers sampai darjah 5 ni. Kat mana lmk revealed? Terkantoi ke camana? Di youtube, vlog ka? Ada link tak? Teringin aku nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
lopa nak jd mekgan makel jgk ke cmne? nak privacy (mekgan), xnk heboh2(lopa) tp pantang nampak camera
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 24-1-2022 12:16 AM
ninimel elok je preggy takde nak mengusap sini sanun... normal2 je buat baby shower..cmtu la orang ...

ada lagi 1 video..jahlop tengah jalan, sebelum nampak camera elok je santai2 berjalan
tup2 nmpk camera terus auto tangan mengusap perut.
Mengalahkan dia sorg yg TERpling mengndung bawak peyut eh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 09:13 AM | Show all posts
ohsoyaya replied at 24-1-2022 04:17 AM
Jenis bdn geng2 paki kn mcm besau2

btulla muka sjnies cantek2 tp tgk igs makcik die noorlida..smua bdn blemak2 di blkg..
mmg baka diaorg kna jaga mkn btul2..tp auntie die cchik tu je body maintain mama tini


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:14 AM | Show all posts
missbigrockstar replied at 23-1-2022 08:01 AM
Bila perasan ada org tgh ambik video terus letak hp dan usap perut

Kahkah kannn.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 24-1-2022 12:49 AM
Hahaha. Video mana. Nak tengok usap2 dia

ig lofagrams
video lofa tengah borak dgn adik lelki dia smbil duduk tersandar kekenyangan cam ulor sawa smbil sakan mengaruk ke mengusap perut bunting dia.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:16 AM | Show all posts
makcun14 replied at 23-1-2022 10:28 PM
Kan chu ols. Muka sheols pun tak ketara sangat leluhur.
Bila sheols sarung tudung tipikal muka typ ...

btul pd I paling lawa kak nab..style die pun effortless tp nmpk classy

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:18 AM | Show all posts
Ghisauuu tengok badan Athisha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:18 AM | Show all posts
Madel replied at 24-1-2022 09:11 AM
ada lagi 1 video..jahlop tengah jalan, sebelum nampak camera elok je santai2 berjalan
tup2 nmpk ca ...

almaklomlah sebelum kawen kerap mengusap...sekali dah mengandong auto tangan pun mengusap je keje..terpaling mengandung la tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Gaun pengantin tu kalau badan kurus slim lawaaa laa...nasib ler muka atisha ni cantikkk..
Nmpk athisha sejenis nak minimalis gitew konsepnyaa...simple2 je..makeup pun simple tak nmpk ketara....mcm konsep omputih..yg sejenis simple2 dari segi bride dress & makeup....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 09:37 AM | Show all posts
Btw, kenapa takde siapa yg bash family dorg yang asyik bukak face mask dalam majlis eh? Masa wedding Uqasha haritu kemain tembak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 09:39 AM | Show all posts
Addrianna replied at 23-1-2022 10:21 PM
Alhamdulilah sujud syukur benak terutama bunga pilut dapat tengok jahnpd 1 frame dengan mertua mak ...

lawa mak piyu...aku syak nektanz ni forumer la...yang tak side hajah garit...tq nektanz
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 24-1-2022 09:08 AM
Aku selalu nampak forumers mentioned pasal pakai pampers sampai darjah 5 ni. Kat mana lmk revealed ...

Haaaa nah, rezqi chuolls i jumpa kat youtube

Here u are:
https://youtu.be/O4faY3fRLE4

Pi tgk minute ke 3:50.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:22 AM | Show all posts
congrats Atisha.. dlm ramai2 family ni, iolls suka tgk Atisha, npk educated & sweet ja
tapi iolls setuju dgn forumer lain, baju kawin sheols tak berapa sesuai dgn sheols
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
yondu replied at 23-1-2022 11:36 AM
tahniah tisha..tp pengantin nmpk buruk dgn rambut biar lepas x kemas cmtu, dgn baju mcm nak pergi be ...

Aku rasa da habit dia la suka usap perut. Hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 02:01 PM GMT+8 , Processed in 0.176031 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list