CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: stingerprincess

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 24-1-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
aku lupa ig sapa yg ku tenguk tadi
amboiii kemain beriya jahlop mengusup perut..org lain mengndung pun tak over gitu ya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg adik lopah yg duk sabah tu yg mana plak???pening aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-1-2022 05:56 PM
Anak2 pompuan mamatut si LMK je mcm hopeless dan useless takde kawan sebaya, pi berkawan dgn kaw ...

Aku rsa lmk instead of sibuk nak mengglamerkan diri jd retis n influencer..ada baiknya dia jd cm atisha kan..live life as a normal teenager..belajar rajin2..xpndai pun xpe..bapak duit banyak..bleh je masuk mana2 college..ada kwn2 sebaya..hidup normal..syg sgt..dr ikut atisha..dia plih ikut lopa..but at least lopa ada jgak kenangan blajar mrsm..masuk dewi remaja..n belakon..mengacara..LMK nie mcm xde pencapaian dlm hidup

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
24 thn tp awat mcm 34? Lopa kira bertuah sbb ada gen melayu dari bapak dia. Kalau x mesti end up mcm atisha. Now lemak umur berapa? Dlu rasa atisha plg lawa
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 23-1-2022 11:51 PM
badan pear lah cantik sebenarnya tapi kena kawal berat badan. badan pear kiranya type badan yang m ...

Ni i setuju. Bdn pear kalau kurus mmg lawa meletop badan sbb pinggang mmg akan ketara kecik. Tp kena jg berat. And yes kalau bdn pear pakai kurung pahang mmg lawa , kalau kurus lg bdn pear pakai kebaya, boleh terbang kopiah purit
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 24-1-2022 01:32 AM
aku lupa ig sapa yg ku tenguk tadi
amboiii kemain beriya jahlop mengusup perut..org lain mengndung p ...

Terus letak phone and auto usap perut. Annoying betul jahlop ni ye
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 24-1-2022 01:32 AM
Yg adik lopah yg duk sabah tu yg mana plak???pening aku

Nelisa tu, yg anaknya inara dan laki tu yang jadi flower boy/girl atisha. Yg kawen businessman sabah, anak 3 dah
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-1-2022 01:55 AM
Terus letak phone and auto usap perut. Annoying betul jahlop ni ye

Terpaling kan dia jela pregnant dari tak nampak perut sampai besar usap jelah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 23-1-2022 10:21 PM
Alhamdulilah sujud syukur benak terutama bunga pilut dapat tengok jahnpd 1 frame dengan mertua mak ...

Pegang bahu tu mcm requirement jaa... So janggal
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenis bdn geng2 paki kn mcm besau2
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 04:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Dress pengantin buruk sgt cutting buat dia nampak gemok. Macam gaun murah² sewa ready-made kat bridal.. padahal designer tersohor
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 24-1-2022 01:25 AM
silap tu. bentuk ideal sebenarnya hourglass, bukan pear.
kalau pear biasanya bahu kecik, tek kecik ...

yes BTL tu kaka...atas kecik je dari lengan, tek ngan perut kepeng je org ckp sekali tang punggung ke peha nangis tgk sbb ngembang
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
rajin betul family ni dgn majlis kawin2
patut kawinkan sekali ramai2
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 24-1-2022 01:18 AM
Khan. Tu aku ckp aliabastamam kalau buat baju out. Baju neelofa itu dulu waktu kahwin itu tak lawa ...

Time kaknab kawen kot, siblings pakai baju alia ni, yg style lilit kat pinggang, semua nampak gemuk. Even aina pakai pun nampak tak kena.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 24-1-2022 01:26 AM
Meols rasa kalau Athisha pakai baju nikah dari Nurita Harith mesti cantik juga. Xpun dari Mimpi Kita ...

Family dorang pernah pakai nurita? Kan nurita panggil jah kurang ajar dulu heh heh heh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 23-1-2022 06:21 PM
Terpaling kan  dia jela pregnant  dari tak nampak perut sampai besar usap jelah

Nama baru.. Jah usap.. Hahahhaha... Byk btol nama si jahlop ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2022 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 23-1-2022 11:49 AM
masa dia tunang pakai baju kurung simple tu lawa kan..

Mak mertua separuh bdn sheol
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:55 AM | Show all posts
btol la mcm ade forumer ckp..keyakinan tggi jalan sorg2 ke pelamin...slalu ade la pengapit tlg escort
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 23-1-2022 02:07 AM
Pengantin perempuan nmpk gundu dan lbh tua dari jahlop.

Lepas ni kawin lagi kene gigih jaga badan ni, atisha ni ade potensi jadi macam body mak2 sedare dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2022 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ailebiu replied at 23-1-2022 08:35 PM
Dress pengantin buruk sgt cutting buat dia nampak gemok. Macam gaun murah² sewa ready-made kat brid ...

Sape designer?

Mmg nmpak sumtin wrong sumwhere je baju dia. Ada je byk pengantin yg badan berisi tapi baju nmpak cantik terletak je.

Overall theme color wedding ni mmg cantik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 07:24 PM GMT+8 , Processed in 0.110490 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list