CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 28752|Reply: 433

Atisah adik kepada seletburiti popular dah selamat bernikoh. Mamakentut syukur dan doakan Allah mengikat cinta theyolss

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 01:34 AM | Show all posts |Read mode
Athisha Khan selamat bernikah

PETALING JAYA – Dengan sekali lafaz, adik kepada selebriti popular Neelofa, Athisha Khan selamat bergelar isteri kepada Wan Amirul Haiqal di Pusat Konvensyen Sime Darby, Kuala Lumpur hari ini.

Pasangan yang telah berkenalan sejak 10 tahun lalu itu dinikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan iaitu Datuk Abdul Halim Khan.

Dalam majlis yang berlangsung bertemakan suasana dalam taman, Athisha, 24, yang juga seorang pempengaruh media sosial itu menerima mas kahwin berjumlah RM1,000 daripada pihak lelaki.

Athisha dan suami turut dilihat menyarungkan sebentuk cincin ke jari manis masing-masing selepas selamat dinikahkan.

Menerusi perkongsian Instagram beberapa ahli keluarga termasuk Neelofa dan Ameerah Khan, Athisha anggun mengenakan persalinan gaun serba putih rekaan Alia Bastamam.

Sementara, pelamin dan dekorasi pula dihias indah oleh perunding majlis perkahwinan terkenal, Reka Teemor.

Sebagai info, Athisha merupakan graduan undang-undang dengan perniagaan dari University of Birmingham, United Kingdom manakala Wan Amirul merupakan graduan Ekonomi dari Universiti Coventry, England.

Untuk rekod, Athisha melangsungkan pertunangan pada 19 Januari lalu dalam sebuah majlis ringkas di kediamannya di Taman Tun Dr. Ismail yang hanya dihadiri ahli keluarga terdekat. – K! ONLINE







Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 01:35 AM | Show all posts

ATHISHA dan Haiqal selamat diijabkabulkan di Pusat Konvensyen Sime Darby tengahari tadi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 01:35 AM | Show all posts
[ig]https://www.instagram.com/p/CZCSCP3hEZK/[/ig]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 01:37 AM | Show all posts
[ig]https://www.instagram.com/p/CZCXurlpyTO/[/ig]

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 01:39 AM | Show all posts
[ig]https://www.instagram.com/p/CZB0H9XjBe3/[/ig]

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 01:39 AM | Show all posts
[ig]https://www.instagram.com/p/CZBw2FrFWaR/[/ig]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 01:40 AM | Show all posts
[ig]https://www.instagram.com/p/CZBpCCROOXv/[/ig]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 01:42 AM | Show all posts
[ig]https://www.instagram.com/p/CZCOYGqrpYa/[/ig]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 01:44 AM | Show all posts
[youtube]ldysF1xpgNg[/youtube]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 01:45 AM | Show all posts
[youtube]VxW6ZFUR8bY[/youtube]

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 23-1-2022 02:18 AM

Pengantin perempuan nmpk gundu dan lbh tua dari jahlop.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah mataku kero nampak Athisha chubby sangat in her wedding gown?

Usually dlm vblog beliau nampak tak sechubby ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Yela nampak gemok air. Mcm janda anak 5 plak si tisha ni.
Tp lawa la.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2022 02:32 AM | Show all posts
MissYouSayang replied at 23-1-2022 02:25 AM
Yela nampak gemok air. Mcm janda anak 5 plak si tisha ni.
Tp lawa la.

janda anak enam

[youtube]rTB9asOI1UY[/youtube]
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia artis ke? Dah ada pasal ni kat gossip personaliti media sosial dah kenapa letak kat sini pula ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Knapa atisha nmpk gemok je?ke pattern baju tu yg mbuatkn dia nmpk mcm tlbh gemok dr slalu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kakiporet replied at 23-1-2022 03:04 AM
Knapa atisha nmpk gemok je?ke pattern baju tu yg mbuatkn dia nmpk mcm tlbh gemok dr slalu?

Badan dia haggard. Baju pulak pakai baju mengembang, lagi mengembang badan Patut pakai yang fit jgn terjuntai kat bawah itu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde seri sbb dah selalu bersama tyg dlm soc med
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Veil n rambut cun . Wed setup cantik. Tu je laa
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha jah oii tak sudah usap perot ya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 01:11 AM GMT+8 , Processed in 0.093789 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list