CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 23-1-2022 12:27 AM | Show all posts

Laukk kamponggggg, sekali sekala tmj tukar selera, makan ayam pekan lol bukan nak buat bini kohkohkohhhh, ujung2 pondan kampong.com kutippp buat bini setttled lol kohkohlohhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sopianpiann at 23-1-2022 01:03 AM

mmg dia ada gaduh gaduh manja pn dgn rizman. sm sm terasa hati psl bisnes. tahun lps ms dia baru pregnant pn rizman ada gaduh manja jgk dgn dia. siap unfollow lagi. last last follow balik lepas tu rizman siap buat igs bgthu yg dia dgn faz slalu gaduh baik gaduh baik. faz pn repost igs tu kata dia dgn rizman mmg cmtu 2-2 snsitif. bff gitu lah kot. lepas ni baik balik. stkt ni nama yg korg sebut yg faz gaduh tu semua dh baik balik dgn dia. faz ni iols rasa dia jenis cpt sensitif kot mudah terasa sbb tu gitu jd haa.

tp iols xkisah pn dia nk gaduh dgn sapa bkn urusan iols sbb last last dia baik balik dgn org tu. cuma skrg iols suka tgk life family dia lagi lagi tgk bamtah layan fatima. loving sgt dh la hensem haha. mtk faz selalu buat igs dadaa dgn timah ya faz. jgn kedekut sgtt faz


  


  


  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:31 AM | Show all posts
Tudungpink replied at 23-1-2022 12:27 AM
Adoii.. Camane ni.. Sape yg kepanasan,  sape yg kesurupan sekarang ni..  bila kene cuit la ...

Ko siall nokharommm tudungoinkkk jgn sampaiii aku hantarrr energyy taikkk kat muko  ko jampiii2 thailanddd, makan tak habiss nantiiii lol kohkohkohhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 23-1-2022 12:31 AM
Ko siall nokharommm tudungoinkkk jgn sampaiii aku hantarrr energyy taikkk kat muko  ko jampiii2 th ...

La ko ker yg kepanasan dan kesurupan tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa baru ni macam sheols ada wish Rizman kat igs. Wish birthday xsilap. Ke meols salah? Ke tu kisah tahun lepas? Ntahla confuse pula iols jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Buah oren sangat menyihatkan tapi buah oren dalam nie bitter sangat dah la bagi maklumat soooo yesteryears, dah la kelaut faktanya. Peminat faz pun tahu dia macam mana dulu crazy bitch sangat..she is fighting her own right kot, bukan sukahati gadoh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
hanya bohsia yang kenal bohsia..adakah buah oren bohsia terhormat..aii cip
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:35 AM | Show all posts
Tudungpink replied at 23-1-2022 12:32 AM
La ko ker yg kepanasan dan kesurupan tu

le ko nak ke energy taikkkkk jampi thaiii jgn menyesalll kangg lol kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-1-2022 12:10 AM
Dgn sara ali pun gaduh.

tgk faz bru ni ada je komen kt ig sarah. dh baik balik dh tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:36 AM | Show all posts
tulis tulissss, aku kompollll nama2 hantarrrkat sami siammm habtarrr energyy taikk kohkohkohhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 23-1-2022 12:35 AM
le ko nak ke energy taikkkkk jampi thaiii jgn menyesalll kangg lol kohkohkohhhh

Dasattt.. Kemain gelak guling2 tadi.. Dah kepanasan pulak... .. Tadi bangga kemain cuit org,  ni kene cuit sikit dah hilang pedoman .
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 23-1-2022 12:32 AM
Buah oren sangat menyihatkan tapi buah oren dalam nie bitter sangat dah la bagi maklumat soooo yeste ...

Khenn, org nak tau gosip terkini faz X rizman tetiba gigihlah duk throwback kisah2 lampau...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:38 AM | Show all posts
yg oenyingcuitqn menjadi missionn accomplishedddd bukan susahh beno kat siniii. uott skittt mmg jadiiiii menjeritttt2 nok2 harommms lol kohkohkohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm duk bangla pulak.. Sebab ada setengah tulisan x paham n x reti nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-1-2022 12:40 AM
Rasa mcm duk bangla pulak.. Sebab ada setengah tulisan x paham n reti nak baca

uols knp layan komen dia? iols tak baca satu pn komen dia, scroll laju laju. haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
I love fazura. Saja kasi panas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sopianpiann replied at 23-1-2022 12:41 AM
uols knp layan komen dia? iols tak baca satu pn komen dia, scroll laju laju. haha

saje suke2 ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:43 AM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 23-1-2022 12:45 AM

Oklah dah lewatt ni mmg nak kena blahh dahhh, sebelum blah nak tumpangg berattt satt ye katt thread missfake ni tak tahannn sgtttt kohkohkohhhhhhh byeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Igtkan pasal apa yg banyak sgt ni. Rupanya ada peminat fazbulous fazura tgh meroyan kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
cheezel replied at 23-1-2022 12:45 AM
Igtkan pasal apa yg banyak sgt ni. Rupanya ada peminat fazbulous fazura tgh meroyan kat sini

Yg penting??
Iols gosok2 perut bunting laju2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.121182 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list