CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: kumak

Fazura & Rizman Ruzaini Gaduh ke?

  [Copy link]
Post time 22-1-2022 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni pun nk bukak benang ke
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 10:48 PM | Show all posts
captainQUE replied at 22-1-2022 10:46 PM
Marah naw sampai Banyak betul typo

takde nak marahhhh, aku mmg selalu typo, malas nak betullkan
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak buat camana benaq otak cicir dr tahun 2017 carik tak jumpa sampai la ni..kisah lah pulak nak amik tau faz tu bohsia ke apa..dah lamaaa tau dah..buat penat ja duk taip..tp pelik lah jugak mcm mn lah org jahat mcm faz tu blh disayangi keluarga ye..pasai apa makin murah rezeki dia ya..dah la belajar tak pandai..ish2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:53 PM | Show all posts
roserouen replied at 22-1-2022 10:47 PM
Setahu iols ayah faz tu org have2 jugak kat pekan tu. Tgk faz speaking pun boleh agak dia dari fam ...

org senang cara2 levell kampongg, bohsiq pekannnn ttp bukan level ashraf sinclairr, sazzy falak semua tu. Si bohsia tu region pun dia tak tahu apa benda nak minggle dgn ashraf n sazzy mcm manq
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread buat haters pajura suka ni nak provoke suka hati korang lah
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:41 PM
hehe takpe2 walaupun aku tak kenal laguuuu. Dua2 eko ni mmg jeniss perasannn couple terpalinggg pu ...

Geram sangat nampak sampai typo teruk. Bawak bersabarr
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:57 PM | Show all posts
jauhhhh bertiangg2 si bcl tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-1-2022 10:46 PM
Berangann bohsia pekannn nak dpt ashraf sinclairrr ujung2 cuma mampu dpt jantann pprt sesama taraff ...

Ye ke bukan ke dia dating dgn TMJ sebelum dia dgn laki dia? kenapa TMJ nak dgn dia kalau dia bohsia eh.. cuba cerita.. kau kan tahu info lebih mendalam pasal Fazura dari wartawan Msia.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita baru pasal faz xde ker?  Cerita pasal arwah pulak yg ada ni.. Lama sangat dah tu.. Tp lawa BCL kat majlis resepsi pajura kawin,  siap nyanyi lagi.. Awww
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 10:59 PM | Show all posts
syidasaleh replied at 22-1-2022 10:57 PM
Geram sangat nampak sampai typo teruk. Bawak bersabarr

baca jelah atau pun ko skipp klu susah fahammm, takdenya aku nak gerammm  mmg style penulisan aku penohh typo dr ci sampaiii ke sini, ingatttt aku tgh ambil examm ke nak delete2 type lainnn benda2 gossippp jah huh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:01 PM | Show all posts
Shopaholic70 replied at 22-1-2022 10:59 PM
Ye ke bukan ke dia dating dgn TMJ sebelum dia dgn laki dia? kenapa TMJ nak dgn dia kalau dia bohsi ...

aku tak perlu jelas kan apa kat ko, bukan keja aku nak melayannnnn ko, aku tulis apa yg aku suka n apa yg aku nak huh
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-1-2022 10:59 PM
Cerita baru pasal faz xde ker?  Cerita pasal arwah pulak yg ada ni.. Lama sangat dah tu.. Tp lawa BC ...

LOL terpaksa throwback kisah lama org...xde modai haters ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Shopaholic70 replied at 22-1-2022 10:59 PM
Ye ke bukan ke dia dating dgn TMJ sebelum dia dgn laki dia? kenapa TMJ nak dgn dia kalau dia bohsi ...

Herankan sampai queen selangor pun blh bagi rantai berlian kat anak dia..ish2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:05 PM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 22-1-2022 11:06 PM

Couple palinggg bangsattttt dua2 eko ni, dasarr muka tak maluuu, mana2 majlis nak kena buat havoccc attention limelightt semua kena focus kat dorgg sbb dorg terpalinggggg phuiiiiiii hanjengg punya manusiaaa sampaiii dahh tak tahu maluu pegiii hijackk majliss orgggg, tak pandang org dah kiri kanan dasarr nokharommms
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:07 PM | Show all posts
si jantan pondann sotongg tu masa dia bagi bunga tu mmg nampakk memalukan n bodohh sungguhh punyalahh attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-1-2022 10:13 PM
Gigih buah oren tu...

Nasib ada benang ni, baru dia bersemangat harini. Haha
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-1-2022 11:11 PM | Show all posts
Org tak pernah popularrr sekaliii jd popularrr semua tempattt dia pegiii dia rasa attention kena pegi kat dia kena buattt havocccc kena buat headline hijacck habisss majeliss orgggg, mcm monyetttt baru dptt bungaa jakunn namamposss, sampaii nmpkk bodohh bangangggg n memalukann diri sendiriiiiik
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
nottyyuni replied at 22-1-2022 11:02 PM
Herankan sampai queen selangor pun blh bagi rantai berlian kat anak dia..ish2..

Hahaha.. bodoh betul is buah oren tu. Dah takde modal nak membawang sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:16 PM | Show all posts
Shopaholic70 replied at 22-1-2022 11:12 PM
Hahaha.. bodoh betul is buah oren tu. Dah takde modal nak membawang sebenarnya.

hoii nokharommmm aku gossipp psl retiss ko gossip psl akuu, yg bodohhnya ko hanjengggg oiiiii phuiiii dasarrr bangsattttt
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 11:20 PM | Show all posts
woohoo wartawan2 hiburan suka lah info dari thread nie...kutip kutip.
Masuk melodi esok boleh tak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 04:06 PM GMT+8 , Processed in 2.556700 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list